Niekedy býva to tak, že keď chceme aby niekto bol šťastný, tak spravíme všetko preto aby bol. Opustíme ho. Lebo vieme, že s nami šťastný nebude. Musí ísť inou cestou bez nás. Nás síce bolí pozerať sa nato ako je šťastný aj bez nás. Podstatné však je, že na jeho tvári je úprimný úsmev. Nech sa mu darí, nech nemá nepriateľov. Nech je sám sebou. V živote to tak býva.
Síce, keď ho vidíme online na internete a spomínate ako ste si niekedy mali o čom vypisovať dlhé hodiny. No teraz viete, že napísať by bola chyba. Nebola by téma, nevedeli by ste čo si môžete dovoliť. Nevedeli by ste čoby ste mohli napísať. Nemusí to byť len váš bývalý alebo bývalá. Stačí, že to niekedy bol dobrý kamarát a teraz ste sa odlúčili. A spomeniete si na seba, len ak niečo potrebujete.
Problémy, ktoré netreba riešiť, neriešme. Zbytočná strata času a zbytočné starosti. Robte všetko preto aby ste boli šťastní, aby ste mali úsmev na perách a na duši pokoj. Idú Vianoce. Možno vás tento rok niekto opustil a preto nebudú také aké po iné roky. Spomeňte si na neho a usmejte sa. Poprajte mu všetko dobré v nebi a buďte šťastní.
Nezáviďte iným darčeky, ktoré dostanú pod stromček. V tom sa šťastie neskrýva. V tú chvíľu, keď budete roztrhávať papier si spomeňte na tých čo trávia tento čas sami. Venujte im myšlienku a ďakujte Bohu, osudu, že môžete byť so svojimi najbližšími. Neblúď životom, ale choď za svojimi obavami a prekonávaj strach. Bez strachu nie sú odvážne skutky. Bez hlúposti nie sú spomienky. (radšej tie dobré ako tie zlé)
Život máš pred sebou. Niečo musí skončiť aby začalo niečo nové. Nekaz si ho hlúpymi starosťami miluj celým srdcom, pomáhaj ako najlepšie vieš a raď tak ako to uznáš za vhodné. Lebo v dnešnej dobre je to veľmi potrebné.

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  6. 12. 2012 17:58
krásny blog. je to veľmi ťažké povedať, že s som nou nebudeš stastny, stastna... mne to povedala bývala, a akokeby mi telo trhalo a srdce na kusy... neopisatelny zly pocit... avšak... už som sa cez to preniesol... za rok
 fotka
maja04  6. 12. 2012 18:10
ďakujem áno je to ťažké povedať keď je to pravda a na tom človeku Vám záleží. Avšak pokiaľ na ňom vidíte, že sa s vami nudí a hľadá rôzne výhovorky aby nemusel s vami tráviť čas, tak je lepšie povedať "je koniec"
Napíš svoj komentár