Tento svet, je plný pokryteckých sviniarov, ktorí nevedia čo so sebou. Urážajú druhých a berú to ako vtip, ktorý sa často mení na urážku a človeka to ničí psychicky.
Neskôr sa čudujeme, čo sa s tým človekom stalo. Veď stále sa usmieval bral všetko zo srandy a nakoniec skončil pod vlakom.... To preto, lebo sme sa nikdy nevcítili do jeho kože..
ako sa len mohol cítiť.. nad tým všetkým. Tie urážky, neustále podpichovanie a to všetko... Prečo vlastne? Aby bola sranda.. aby sme si MY dokázali, že sme niečo viac ako oni.. My to tak neberieme, veď je to len sranda,, trošku z pestriť deň.. Veď to nie je debil, ktorý to bude brať vážne..
Ale smola! On to bral vážne, nebolo to síce na ňom vidno, ale on to zobral vážne... a čo teraz ? Máme mať výčitky? Čo ak, to všetko skončil pre nás? Čo ak, my sme boli tomu na vine?
Tými otázkami mu už nepomôžeme, keď bude ležať na áre, v blázinci alebo dva metre pod zemou..
Skúsme zmeniť správanie teraz,, nie o minútu, nie o hodinu, nie zajtra ale teraz..
Je to správne? JE!! Aj keď sa ten človek k nám správa hrozne? ÁNO!! Vieme my snáď prečo sa tak správa? Čo sa mu v živote stalo, že ho hodnotíme? NIE!!
Ale aj napriek tomu, si robíme názor.. Nikto nám ho neberie
Hoci to nie je správne,, No kto som ja, že vám hovorím ako sa máte správať? NIKTO ! Ja vám nehovorím ako sa máte správať. Ja vám hovorím ako by ste sa mali správať. Ako ľudia, ktorí sú tolerantní a dokážu prekusnúť veľa vecí. Zatvoriť ústa v ten správny moment, ale vedieť ich aj otvoriť .. Nenechať si nič páčiť.. ale vedieť kedy dosť.. Možno si myslíte, že som človek, ktorý nikdy nikomu nepovedal nič zlé ani neublížil slovami. MÝLITE SA! Som človek, ktorý veľa krát ublížil slovami a ľutujem to.. Ale mne sa to vrátilo.. A tento svet sa ženie do niečoho v čom už bol. K ľudskej nenávistí pomaly ale isto..
Humánne združenia, ktoré pomáhajú aby sa rasy navzájom znášali a nepozabíjali sa .. dávajú menší dôraz na ľudí v jednej rase...
Nedovoľme aby dievčatá robili zo seba "kurvy" aj keď nimi nie sú a chlapci bezcitných "kokotov" aby si niečo dokazovali...
Je to nesprávne

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár