Nechápem ľudí, ktorí hovoria ľúbim ťa človeku, ktorého ani nepoznajú. Je to len zbytočné mrhanie krásnych slov, ktoré by mali patriť niekomu, kto ich aj ocení...

Ako môže povedať chalan babe (alebo aj naopak- to je jedno), že ju ľúbi, keď ju videl jediný raz a prehodil s ňou možno 5 viet, ak aj to nie je veľa. Potom si s dotyčnou osobou píše a stále jej píše ako ju veľmi ľúbi, no nechápe, že to nie je opätované, lebo nie každý sa zaľúbi do niekoho koho raz stretol ako on. Ako sa dá zaľúbiť, keď niekoho nepoznáš?! Nieje to potom len akási povrchná láska, ktorá nemá v sebe ten pravý význam slova láska a ľúbim ťa?
Pochopím, keď niekto píše páčiš sa mi a chcem ta spoznať, ale nie toto!

Dá sa naozaj zaľúbiť na prvý pohľad a zistiť, aký je človek? Stačí na to len písanie po nete?!
Ja si myslím, že nie. Je to totálna blbosť a nikdy by som nenapísala človeku, ktorého nepoznám ľúbim ťa, lebo to nie je láska.

Možno často len hľadáme niekoho, komu to možme napísať, keď už nie je pri nás človek, ktorému by sme to mohli aj povedať.


"Nie je nič horšie než ponúkat lásku niekomu, kto o ňu nestojí."

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
theatreofmadness  8. 2. 2008 09:44
na zaklade vyzoru sa zalubit neda. laska na prvy pohlad pre mna neexistuje. to by som musel lubit kazdu 5-tu peknu zensku. to je chore.

co z toho, ked by som mal peknu frajerku a nemal by som si s nou co povedat.

vela ludi, ked povie, lubim ta, tak to casto nie je ani tak myslene. az casom clovek zisti, ci to bola/je skutocna laska alebo len dalsi moj omyl.
 fotka
jackmaker  8. 2. 2008 13:33
akože, ty kks, ty máš 15 rokov?..nechápe, presne toto isté si myslím aj ja a nikdy som takéto niečo nepočul od baby v tvojom veku!..fakt super!
 fotka
kikuska1  8. 2. 2008 15:38
podla mna laska na 1.pohlad existuje a nikto ma nepresvedci o opaku...a neje to len na zaklade vyzoru ale celkoveho vyzarovania
 fotka
zalaskovany  29. 3. 2008 18:41
máš pravdu, no niekedy cítiš k človeku ktorého nepoznáš niečo čo si myslíš že je tá láska..neskôr však zistíš že to tak nebolo že to bolo len prvotné pobláznenie a ak ti ten druhý uverí to čo si mu tvrdila pred tým, môžeš ho velmi raniť...a preto si myslím, že máš na to dobrý názor, netreba sa s láskou náhliť veď na ňu máme celý život
Napíš svoj komentár