Uz som dlho nic nenapisal tak som sa rozhodol vyplnit moju volnu chvilku v praci nejakou aktivitou. Nedavno som cital clanok na sme.sk

» www.sme.sk/c/3933537/Agata...

Prosim precitat, lebo prave tohoto sa tyka moj blog a budem sa na neho odvolavat.

Jednoducha situacia: Mlada 14 rocna dievcina ma 15 rocneho nabijaka. Bezne v kazdych koncinach, mladi sa drzia za rucicky a pod. sladkosti. Lenze mladi chcu byt dospeli tak skusia nieco nove, rovno si zajebu. Lenze ako sa robia deti? No sexom predsa! Neviem na co mysleli ale to je jedno, mlada ostala tehotna. Ak by bol toto pribeh z ciganskej osady od lesa u nas na SVK, nic zvlastne, vlastne uplne bezne. Len kde je problem?
V Polsku je sexualny styk povoleny od 15. a maju este jeden lapsus, pokial ma dievcina menej ako 15, kazdy pohlavny styk je brany ako ZNASILNENIE! Je to divne, ale aj ked mala sex dobrovolne, jej nabijacik ju znasilnil...

Si to zatial zhrnme: mame tu 14 rocnu tehotnu cajku, co mala dobrovolne sex ale pritom ju podla polskeho prava znasilnili.

Urcite vsetci viete ze Polsko je extremne katolicka krajna, preto tam je potrat dovoleny len pri znasilneni. Z toho nam vyplyva ze nasa mala aj ked v skutocnosti znasilnena nebola, podla prava ale bola a tym padom ma narok na potrat. Sranda ze?
A tu vstupuje hlavny kolektivny zaporak - banda jebnutych gerontov (citaj klub seniorov so silnym krestanskym citenim) ktora brani nasej mladej hrdinke v tom aby isla na potrat. No nenasralo by vas to?
Zo zakona mate na nieco pravo (je jedno ci je to potrat alebo karamelova grilaska) a nejaky kreten co ma iny nazor (Podla neho vy by ste grilasku jest nemali!!) vam brani v jedeni vasej grilasky!!!
Som zvedavy co by ti drbnuti hajzli robili, keby som im zablokoval cestu do kostola a ako vyhovorku by som im dal ze si nemyslim ze je vhodne aby chodili do kostola... Je sice fajn ze kazdy si moze vyjadrit svoj nazor, ale aj za cenu ze obmedzujete slobodu druheho? Myslim ze nie. A co je najhorsie? Policajti nic... Proste nikto si nechce pohnevat nikoho tak len pricumuju...

(idem pracovat, dopisem to o 2-3 hodky)

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
matias5  26. 6. 2008 11:09
tak to je vazne na hlavu...ty poliaci nie suu normalny...
 fotka
zabeus  26. 6. 2008 11:50
"Mladé dievča otehotnelo po styku s pätnásťročným spolužiakom. V Poľsku sa za znásilnenie považuje aj styk s maloletou." - Zhrňme si to. On ju nabil, ona kurva to nahlásila ako znásilnenie, ešte k tomu je taká blbá, že nevie jebať s antikoncepciou.

Tej by som to decko prial nech sa spamata, zas s tými potratmi to netreba preháňať..
 fotka
pershing363  26. 6. 2008 11:59
O Poliakoch je to zname. Polske zeny chodia po europe na potraty. Oni su jebli. A teraz si to predstavte na SK aj tu to chceli schvalit.
 fotka
cooldjka  26. 6. 2008 12:58
katolicki fanaciti su cvoci,no comment. kazdy by sa mal starat o svoje problemy,nie riesit este aj cudzie,nakopala by som ich do riti
 fotka
kittynka  26. 6. 2008 13:17
Nechapem preco ona povedala kto je otcom(az to teda povedala)..

Cele katolictvo je na hovno aj tak!
 fotka
takzvany  26. 6. 2008 16:56
ti skurvení katolíci už pekne lezú hore krkom

kde môžem tam do nich rýpem

už len čakám jak som mňa niečo vyletí u frajerky doma pred jej tatom

a vlastne .. teším sa na to



samozrejme že má právo na potrat!

potrat je stále len znásilňovanie prírody presne rovnako ako chov rýb v akvarku alebo genetická úprava kukurice

a treba myslieť na to decko .. jak sa asi bude mať v živote?

v poľsku, kde každý okolo bude vedieť že je to decko tej čo v 14 otehotnela
 fotka
srdce1357  26. 6. 2008 19:56
hej počkať, vravíš, že spala so svojim priateľom, lenže v tom článku je napísané :



Príbeh Agaty z mesta Lublin priniesol denník Gazeta Wyborcza. Napísal, že Agata bola znásilnená, nahlásila to na polícii a rozhodla sa dať si dieťa vziať.



a nevraví sa tam ani o tom,že ten 15r chalan bol jej priateľ :



Mladé dievča otehotnelo po styku s pätnásťročným spolužiakom.







síce mi nie je celkom jasné či to znásilnenie je len styk maloletej s tým týpkom, alebo ju znásilnil.

no typujem, že tvoj blog sa nemal ani odvolávať na ten článok, hoci myšlienka bola dobrá.

každá žena / dievča ma o sebe rozhodovať podľa svojho svedomia a takého niečoho
 fotka
simuskaaa  8. 7. 2008 22:10
ehm ja som tež katolička.Nehovorim že nemožeš vyjadrit svoj nazor ale zas nemusiš uražat.
 fotka
lynettka  13. 7. 2008 20:19
poliaci su extremeisti, mali este jeden prípad kde nedovolili potrat.Nedovolili potrat dspelej zeny, ktorej lekary zistili ze po porode oslepli.Podala ziadost o potrat ale zamietli a tak porodila a oslepla.Nechala sa sudit a vysudila 10 milionov..akoze to je strelene..vedeli ako dopadne a aj takto..a podla informaci nieco zlihalo akoze antikoncepcia, alebo kondom čiže si tehotenstvo ani poriadne sama nezavinila...
10 
 fotka
petika  26. 7. 2008 20:48
neznáam tych sporostych kktov..!!! este aj vystrasili personal a ten potom odtupil od onej interupcie..tak toto je vrchol!! ja by som im podpalila tie ich kostoly..





sak jasne im sa lahko hovori..mnisky tehotne porodia deti a potom ich zakopavaju pod kostoly..uzasne uzasne....
11 
 fotka
balbinka  23. 3. 2009 22:05
Nech zije silno katolicka krajina kde deti neucia sexualnej vychove...
Napíš svoj komentár