V sobotu som si bol ako obvykle zacvičit s kamarátom v posilňovni. Vpohode sme si zacvičili, zabúchali do mecha a išli. Ako obvykle sa nám nechcelo ísť domov ku knihám sa učit, tak sme si povedali, že pojdeme do mesta pozreť tablá. V piatok sa všetci stredoškoláci lúčili so školou. Zastavili sme sa v radničnej cukrárni na zmrzline, že jakú majú tento rok. Samozrejme že okorunu drahšiu ako minulý ale čo už. Inflácia...

Bolo cca 7 hodin večer, svetlo jak naobed. Pozerali sme jedno tablo, dávali sme nejaké vtipy, tak sme sa rehotali jak kone. No čo už. Po chvíli za mňou prišiel polovyholený týpek, mohol mať tak 16-17 rokov, drsný výraz. Samozrejme s ním boli ďalší 4 kumpáni podobného rázu, veď sám to by bolo oničom nie? A začal do mňa z ničoho nič skákať. Očividne sa chcel biť. Začal že sa na ňom smejeme, a pod. provokačné drísty. No nič, pomyslel som si, ja som sa biť nechcel, ale keď chce ísť domov s polámaným nosom tak vpohode. Najprv ma chlapčisko sotil, ale ked som potom sotil ja jeho, tak vytiahol teleskop. (pre neznalých teleskopická tyč, niečo ako vyskakovací obušok. Jedna rana = jedna zlomena kosť.) Vtedy mi už nebolo všetko jedno. Naštastie boli pri nás nejaké baby, ktoré začali robiť hurhaj a humbuk. (Inak díki moc Ľudia sa začali otáčať a našťastie to počul jeden chalan, ktorý dobehol na pomoc. Keď som si prečítal nápis na jeho tričku som bol veľmi potešený: Karate club Trnava Keď sa do toho aj on zamiešal, tak si to sopliaci rozmysleli a zdrhli. Už to nebolo 5 na 2 tak dostali strach buzeranti. Má šťastie že ho nepoznám a že neviem kde býva....

Zaujimavé je že sa to stalo na pešej zóne plnej ľudí, za svetla, ktorá je celá strážená kamerami a cca 300 m od miesta kde si do nás začali sídlia mestský policajti. A pointa? Jak musí byť človek blbý, zakomplexovaný kretén aby sa na niečo takéto dal? A čo núti sopliakov mlátit normálnych ludí?

PS: ak to číta ten zasran s tým teleskopom, keď ta niekde stretnem, volaj si rovno sanitku...

 Blog
Komentuj
 fotka
kamili0  13. 5. 2007 19:52
To su proste kokoti. Nasraté v hlave majú. Vždy sa nejakí nájdu. To je tak no. Im to nevysvetlíš. To v tvojom prípade skončilo v pohode.



Ja ako úplný pacifista by som nikoho neudrel. A raz som sa dostal do podobnej situácie. A bol som v domnení, že ľudí prestane baviť biť človeka, ktorý sa nebráni. No vyviazol som so zlomeným nosom a otrasom mozgu...
 fotka
sniper332  13. 5. 2007 19:55
vis co to su len chudaci ja som sa na takych pripravil zacni boxovat a uvidis je to good hlavne ked to vies kamarad boxuje 5 rokov skocili do neho 4 a isli kade lahsi nemali sancu vis jak im dal
 fotka
luc.ka  13. 5. 2007 20:16
možno sa držal toho, že pod lampou najväčšia tma ale tak to je asi niekde mimo jeho plytkého vnímania, takže asi bol skôr mimoriadne dementný
 fotka
drbna  13. 5. 2007 21:53
asi tak ,,,Luc.ka , pamäatášna Raka?
 fotka
betusik  13. 5. 2007 22:22
neboli nahodou "nacisti"..oni to maju vo zvyku..
 fotka
kyklop  14. 5. 2007 00:17
No veru vadni ludia chodia po tomto svete, clovek aby sa bal hlasnejsie zasmiat.
 fotka
it  29. 5. 2007 11:50
Majlos ako som uz hovoril, pozri mozes byt silny jak chces, aj tak ich chodia tlupi a velke reci. Investuj. Za 3000Sk kupis fajnovu plynovu pistol novu zo zarukou, kuftikom, nadstavcom na svetlice, 100 percentnu imitaciu aj vahou, tvarom , velkostou. Plus cistiace kefy atd.

Kup si nejake poplasne naboje 10sk kus, a nejake plynove (odporucam madarske, aj ked je na nych napisane ze sa maju pouzivat len proti zvieratam nie proti ludom) 24sk kus.

Zasobnik by si mal mat cca 10 - 12 ran pri kveroch okolo 3000sk. Za tu trojku sa da kupit malinky sikovny, neni moc tazky, ani moc nezavadza. Puzdro na opasok stoji 3 kila. Do zasobniku daj 2 prve naboje vystrazne a ostatne plynove.

Ked ides na disko, ci ine pofiderne miesta maj ju pri sebe, nie je vidiet, je legalna ak mas 18 rokov + obciansky preukaz.



Uz som par krat stretol taku skupinku ako ty hovoris, teleskopy, obusky, boxeri secko mozne. A ze som nanho picoval. Klasika. Myslim ze som to tak robil 3 krat. V 2 pripadoch stacilo nadvihnut tricko aby videl co je na opasku. Hned si to rozmysleli. V tom poslednom co bolo pred nedavnom, asi na nu dobre nevidel tak som ju vytiahol a raz som strelil do luftu. Ked zbadal ako dopadla prazna plechova nabojnica na zem, velice rychlo si to rozmyslel.







Viem ze je to mozno pre niekoho neprijatelne, no je to super vec. V aute ju mam skoro stale, a ked idem vecer niekde do baru ci mesta vetsinou si ju na opasok pripnem.
 fotka
laoshi  2. 6. 2007 20:31
Ty brdko, toto mna osobne dost stve. Niektori ludia by si zasluzili kopanec do zadku. Mne sa tiez raz stalo, ze si ma "odchytilo" asi 8 báb, pretoze som si na ne dovolila otvorit usta. Pricom to bolo v ramci slusnosti (ale ved pozname niektorych ludi, co sa tyka hladania si zamienky). A chceli ma zmlatit. Minule sa mi zasa stalo (mam viacero takychto "super" historiek), ze som stretla 5 opitych chlapov v jeden den. A vsetci boli velmi "zhovorcivi a komunikativni", najma ten posledny, relativne mlady chalan, ktory mal zbran za pasom a stal na zastavke s dalsimi dvoma ludmi. Super. Velmi ochotne sa pustil do komunikacie so mnou a zacal pred mojimi ocami mlatit nejakeho chlapa. V takychto chvilach je ale najdolezitejsie zachovat pokoj. Vsetko sa skoncilo nakoniec dobre, nikto si na mna nedovolil, ani ma nezmlatil. A toho typka, co ho zacali mlatit tiez nakoniec nechali, ked som im to prikazala (zvlastne, ze ma pocuvli uplne cudzi chlapi slight_smile: A to preto, ze som nedala na sebe znat strach. (na druhej strane, mala som tu vyhodu, ze som vacsinou, vzhladom na moju povahu, ziaden necitila, cize som nemala az tak co prekonavat , preto moze byt pre niektorych ludi prave prekonanie strachu velmi tazke). Hned ako niekto vyciti, kde ma clovek slabe miesto, udiera. To je povaha mnohych ludi. A na toto su fajn bojove umenia. Tie cloveka naucia mnohym veciam. Nielen co sa tyka fyzicna, ale aj psychiky. Samozrejme, ze som baba a do bitky so mnou sa chlapi moc nehrnu , ale aj tak. Chalani, ti to maju blbsie. Na nich si skor dovolia, ale aj tak si myslim, ze vyssie uvedene je skutocne zaklad. Nedat na sebe znat strach, vysielat signal, ze mate navrch a velmi dolezity je aj sposob komunikacie. Nenadavat, nehapkat, strohe a jasne vyjadrovanie sa, ziadne kompromisy, ale iba slusne. Vselico sa tym da zachranit alebo aspon zmiernit.
10 
 fotka
sqa  5. 6. 2007 00:37
take 3cko si asi zaobstaram aj ja mozno pomoze v nudzi
11 
 fotka
llwyncaron  9. 6. 2007 14:41
njn..TT
12 
 fotka
zabeus  14. 10. 2007 16:45
Hodne blby a zakomplexovany kreten musi byt..
13 
 fotka
tommyhot  6. 11. 2007 00:53
Majlos ak islo o nackov tak je dobre na nich vytiahnut ze preco su taki jebnuti a uznavaju fasizmus/nacizmus. Uvidis ze zacnu po sebe kukat jak po kokotoch a spakuju sa kade lahsie.
14 
 fotka
marttina  9. 3. 2008 15:17
to ps bolo fakt dobre



no je to hrozne co to tu mame.. tiez niekedy nevychadzam z udivu. mozno ja som na tom lepsie lebo som baba a vacsinou z takychto prekernych situacii vykluckujem ale tiez uz som rozmyslala nad kaserom alebo niecim podobnym..



ale este horsia sa mi zda situacia ked niektorych tych vyholenych poznas a su to tvoji kamosi ze tebe by neublizili ale nemozes och odhovorit od tej ideologie od toho comu veria a proste vies ze aj tak budu v tom pokracovat...
15 
 fotka
horox  16. 4. 2008 21:37
Ale ten karaterista je aj tak najlepsi... chudaci
16 
 fotka
mayo  7. 5. 2008 10:54




ok, viem ake triko si najblizsie objednavam
Napíš svoj komentár