Rodinná oslava.
Moja nová "sestrička". Aj keď by som uprednostňovala.. dcérka.

Pred odchodom som nadávala. Povedala som že to bude fiasko. Viete prečo? Lebo väčšinu z tých ľudí som nikdy nevidela. Ale neprežívala som to nejako podstatne. Proste som len s rodinou nasadla do toho taxíka a išli sme tam.

Prišli sme. Úsmevy ako vystrihnuté z amerických filmov na.. rodinu. Čo sme to za rodinu, keď o sebe ani nevieme ako sa voláme.. Tak sme sa predstavili, zaradili sme si deti k rodinám, obdivovali sme jednoročnú hyperaktívnu zlatučkú Coco a potom sme išli obedovať.

Rozprávala som sa s dvomi dievčatkami čo sedeli vedľa mňa. Najmä s tou menšou, Barborkou. Popriala som im dobrú chuť. A jedli sme. A tak. Nič podstatné.

Po obede utekala po miestnosti za malou Coco. Sledovala som ich ako sa hrajú. Chcela som Barborku zdvihnúť. Zobrať ju na koníka. Chcela som aby jej rúčka, dvakrát menšia ako moja bola omotaná okolo môjho krku a aby som ju držala na rukách. Ako malé veľké dieťatko. Len som nevedela ako sa jej prihovoriť.
A zrazu prišla ku mne a povedala: "Rob si so mnou čo chceš." a smiala sa.
Zdvihla som ju a zatočila som ju. Kričala pri tom a stále sa smiala. Všade som ju nosila a všetci mi nadávali že ma bude bolieť brucho. Bolo mi to úplne jedno. Cítila som k nej zvláštne puto..

Hrali sme sa, aj s malou Coco. Po asi hodine jej nosenia som bola unavená. Len som sedela odkväcnutá na sedačke. Chodila za mnou a ťahala ma za ruku. Ale ja som už naozaj nevládala nosiť ju.
Tak si na mňa len sadla a dala mi pusu na nos. A potom druhú.
A ja som ju obijímala. A ležala na mne. Moja Barborka.

Odvtedy sme boli pri sebe celý čas. Stále sa držala mojich nôh a bola okolo nich omotaná. Ja som sa jej hrabala vo vláskoch a tiež som mala omotané ruky okolo nej. Bola taká zlatá. Moja malá Barborka.

Bohužiaľ lúčenie je ťažké.
Keď raz Barborku uvidím a bude mať štrnásť rokov, už to nebude takéto..

Ďakujem za tento deň. Že som spoznala šesťročnú Barborku.

 Blog
Komentuj
 fotka
mishaa93  18. 10. 2010 17:41
Prečo ju uvidíš až o 8 rokov?
Napíš svoj komentár