V každodennom obyčajnom živote poznáme tie úseky, v ktorých sa otvoria noviny a človek hľadá inzerát podľa aktuálnej potreby. Ja som kedysi tiež hľadal v živote inzerát, napríklad na podnájom/privát, na kúpu auta, a samozrejme najčastejšie som zastal pri slovách "hľadáme brigádnika".

Toľko zúfalcov na jednom papieri. Zúfalí hľadači stratených orieškov, zúfalí dekani, zúfalé firmy, zúfalé "moniky" a "zuzky". Proti nim stoja podozrivé anonymy, ktoré ti ponúknu zárobok 1000 eur/mesačne.

Tento inzerát nebude mať so zúfalstvom nič spoločné. Nebude ti klásť podmienky, žiadať od teba platbu za kurz opatrovania, žiadať od teba vycestovanie, alebo sa obnažovať pred švajčiarskym mužstvom. Nemusíš nikam volať.

Ja ti ponúknem niečo, čo ti tvoje mozgové bunky podporí a unesie do ríše fantázie. Ty sám s mojou pomocou sa ti podarí vytvoriť príbeh. Tvoje skrutky v hlave budú pracovať dovtedy, kým ich bude vôľa poháňať. Ja ti môžem poskytnúť "úvod". Úmyselne som dal toto slovo do úvodzoviek, pretože sa môže stať, že to, čo napíšem, použiješ inak: roztiahneš ho do celého príbehu, dáš ho do stredu, dáš ho na záver... je to na tebe. Dokonca si môžeš vybrať "key words" a ja sa ti pokúsim z nich stvoriť krátku pasáž, vystrihnutú z deja, ktorý už vymyslíš sám.
To je môj cieľ.

Jedinou nevýhodou, ktorá skrátka vzniká len v prípade lenivcov, je, že za moju free ponuku nezískaš 1000 euro mesačne.

Tento nápad prišiel s mojim posledným blogom. Každý ďalší bude vznikať na tvoju žiadosť.
Tak to skús.

 Blog
Komentuj
 fotka
upirka113  29. 8. 2011 20:01
Napíš svoj komentár