Nie..nejdem písať o tom, aké je to tu na prd...

Ibaže. Dnes som bola na takom menšom výlete. Smer-Banská Štiavnica. Tak sme šli cez kadejaké kotehúrky a cieľom našej cesty boli práve haldy pri Štiavnici. Musím znať, že Slovensko je neskutočne krásna krajina. Boli tu aj veci, ktoré ma veľmi udivili. Tak napríklad, že uprostred ničoho sa zjavili dohromady 4 domčeky. No nie žiadne škaredé barabizne ale naozaj štýlové domy. Ako je možné, že aj takí (možno) zámožnejší ľudia si postavia dom uprostred lúky asi 30 km od nejakej dediny? Možno vás práve napadlo, že to je nejaká habaďúra a v podstate tie "domčeky" boli pre nejakého človeka ako nejaká rezidencia alebo také niečo.. ubezpečujem vás, že určite nie. Bolo to jednoduché, no tiež neskutočne zarážajúce. V podstate som po celej ceste vnímala viac-menej len toto. Lesy, lúky domy. (sem-tam nejaká značka). Ozaj...myslím si, že tých značiek by sa zišlo aj viac. Keby nebolo navigácie, tak ešte teraz blúdime niekde vo Svätom.. Niečom.

A na záver. Zhrniem to asi tak, že na haldy s minerálmi som sa nedostala, pretože to je už fuč. Všetko vyzbierané, alebo jednoducho zarastené. Moja výprava však mala zmysel, lebo sme boli kuknúť kaštieľ vo Sv. Antone. Mimochodom je to tam neskutočne pekné. Choďte tam, ak si chcete pozrieť niečo pekné zo Slovenska. Posledná rada na záver: ak tam pôjdete, tak dlhé rukávy a veľký okruh si kúpte!
Posledok: Handrba v centre (myslím, že to bolo centrum) Štiavnice, bola naozaj zážitok. Už dávno som v aute tak neposkakovala. (BEZ DVOJZMYSLU) (myslím to vážne!)

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár