Moja 8 ročná sestra si rada vymýšla, najmä rozprávky a príbehy. Tu je príbeh ktorý vymyslela

Čo kradnú nebezpeční muži v autách starenkám v detskom svete?

Bola som smutná .Nikto nebol doma len ja ,pes ,mačky a moje a sestrine hračky. Sedela som pri okne a pozerala von. Bola to nádhera .Chcelo sa mi spať, no nešla som, len som sa stále dívala z okna. Bolo neskoro a všetci na našej ulici už spali, okrem mňa a samozrejme nášho psa Denisa. Napokon som vyšla von. Vonku bola cítiť noc. A vtedy sa stalo niečo zaujímavé.

Dajaké čierne auto zastalo susede pred domom, nepoznala som ho. Bála som sa, že sa niečo stane, no zároveň som bola tak zvedavá. Susedka nemala ani psa a bola už veľmi stará. Šofér vystúpil von a zazvonil. Zaliezla som do vnútra a pozorovala scénku cez okno. Susedka nebola doma a ani zvonček nezvonil . Šofér dlho čakal a keď nikto nevyšiel, vybral sa k nám a tu zazvonil .Vyšla som von a pýtala som sa, či je susedke nejaká rodina a on povedal že nie, prišiel si zobrať len sliepku, pretože mu to raz slúbila .

Do rána sa všetci vrátil, no prišli si iba po veci a ja som ostala doma so sestrou .Všetko som jej povedala a tiež sme sa pozerali z okna. Ten šofér tam zase prišiel a všetko sa stalo ako deň predtým. Susedka šla do kostola, no je taká staručká, že zabudla zatvoriť bránku. Šofér šiel teda do vnútra zobral si sliepku, jedno euro ,jednu starodávnu bábiku a tri hračkárske auta. Susedke bolo toho ľúto, jej syn ju utešil. A čo ja a sestra? My sme to povedali rodičom a zostalo to našim tajomstvom.




Blog upravila pilulka.

 Blog
Komentuj
 fotka
neoriginalna  1. 6. 2010 21:20
miléééééééé
 fotka
jaro1991  1. 6. 2010 21:53
vonku bola citit noc... toto urcite vymyslelo 8 rocne dievca neber to ako utok, je to len moj nazor, a pochybnost
 fotka
pilulka  1. 6. 2010 22:02
@jaro1991 no bol by si prekvapený aký poklad doma máme tú vetu vymyslela ona.
 fotka
semhamforas  1. 6. 2010 22:03
má veľa krát použitú spolku "a"

Ale kritizovať predsa nebudem, to je len rada do budúcnosti
 fotka
bludiacisvetom  3. 6. 2010 16:15
tuším to máte v rodine
Napíš svoj komentár