Dalšie moje úplne bezvýznamné dielo. Len už som v koncoch tak aspoň virtuálne sa vyrozprávať keď už ma osoba ktorá mi bola asi najbližšia zo všetkých sklamala.
Osoba v ktorú ako jedinú som mala akú-takú istotu. Nie nieje to jeden z tých ľúbostných tých mám za sebou až až ale skôr jeden taký z bolestných kamarátskych. Asi každého to stretlo a ak nie tak sa pripravte-kurva moc to bolí! Ale začnem:
Hovorila si "moja kamarátka" a ja som jej tiež vravela tak isto. Boli sme spolu vždy v škole aj po škole občas ak bola niektorá z nás mimo chorá alebo tak volávali sme si,vedeli sme si o všetkom pokecať. Postupom času som ju začala brať ako niečo viac ako len kamarátku. Nie nemám žiadne utajené lesbické chuťe ale začala som ju brať ako niečo oveľa viac-sestru. Chalani,rodina,nervy,škola samozrejme aj ohováračky.Každá sme taká. Lenže všetko sa zmenilo.
Má tréningy volejbalové a ma ich tak že každý deň ešte aj ráno. Vždy sa v škole stretávame pri dverách a hneď začneme kecať. Avšak začala byť unavená ako keby otrávená. Chápem mala toho dosť. Zrazu sa všetko točilo okolo nej. Vždy som ju počúvala aj poradila a keď som sa nadýchla že niečo poviem aj ja...jeb. Zase len okolo nej.
Postupom času sa stala s toho rutina. Len ona a jej problémy. Vždy. Stále. Ak to správne počítam už 4 mesiace! sme spolu neboli vonku. 4! A stále mi vraví že má treningy a hento a toto. Jasné hlavne že v škole mi vraví ako bola zo svojou partiou z volejbalu tam tam a keď jej poviem že kedy konečne niekam vyrazíme povie že vtedy má tréning. Vraví mi ako na ňu nemám čas,volá mi v tých najnemožnejších hodinách a...neviem ako dalej. Dnes pretiekla posledná kvapka. Najposlednejšia. Slzy tiekly aj tečú. Nechcem o ňu prísť ale takto, to snad chápete nejde. Plačem aj teraz ale ked ja som tak blbá a až jebnuto naivná a vždy si nechám srať na hlavu. Ale pochopila som že ju nepotrebujem. Nie. Už viac nechcem. Niako bolo,niako bude. Prepáčte za menší výlev ale nemožem to v sebe držať. Toť vše.

 Blog
Komentuj
 fotka
ordinarygirl  11. 5. 2012 22:07
nechcem uľahčovať situáciu, ani trapošiť so slovami mať tak tvoje problémy, ale svet sa nezrúti..ja viem mali ste vybudované super kamarátstvo, ale nie je nikde napísané, že si nemôžeš nájsť inú kamošku, novú, s ktorou môžte mať spoločné záujmy
Napíš svoj komentár