Tento blog chcem venovať kedže sú dušičky ludom ktorý tu už niesu so mnou. Začnem svojou milovanou babičkou z otcovej strany.
Vždy ma dokázala rozosmiať. Vždy som kvoli nej vytrpela 2 hod. jazdu do Šurian. Mala som strašne rada jej orechový koláč.

Pamätám si aká bola štedrá a dovolila mi vziať si všetko čo som chcela.
Pamätám si ako nám dovolila kresliť na jej omietku na dome a nevadilo jej to.
Pamätám si že vždy ked som u nej spala a bola mi zima zakryla ma až tak že mi vytrčali len oči.
Pamätám si som jej pomáhala v záhradke a skoro som zjedla slimáka.
Pamätám si ako krásne sa smiala.
Pamätám si ako ma vždy vedela povzbudiť.
Nezabudnem....

Dalej chcem napísať vdaku mojej druhej babičke. Bola odlišnejšia.Nebola taká štedrá ba naopak. Ale aj tak nás vedela vždy rozosmiať. Mala som ju velmi rada. Pamätám si ako sa v 4.triede spolužiaci na konci roka chválili že dostali od rodičov,babiek a dedkov tolko a tolko penazí. Ja som dostala vtedy 5 sk Nevadí. Aj tak bolo vela vecí vdaka ktorým som ju milovala.

Další ludia aj ked si ich nepamätám sú moji dedovia. Nikdy sme sa nepoznali...zomreli ste skor ako som sa narodila ale aj tak vás mám rada.

Dalej je to kamarát z detstva. Pamatám si ako sme sa u nich hrali ked som bola malá. Nevedela som čo s ním bolo. Bola som od neho o rok mladšia. Až ked som bola 8. som sa dozvedela že skočil pod vlak. Mladý 15 ročný chalan sa zabil den po polročnom vysvedčení....

Dalej by som chcela spomenút moju matikárku p.uč. Duffalovú. Zomrela na rakovinu pred mesiacom. Nezabudnem na ten jej pohlad ked som stála pred tabulou a nevedela som nič. Z takou chutou mi dala 5. Nemala ma moc v láske. Ale aj tak som sa pri nej niečo naučila. Človek musí vela vytrpeť. Tak ako si toho ono vytrpela vo svojom živote. Ďakujem jej.

Dalej kamarátka ktorá havarovala. Osoba ktorá mi bola ako sestra. Nezabudnem.


Spomenula som si na vela úžasných ludí ktorý museli odísť. Slzy mi tečú ale srdce hreje. Prepáčte za moj malý výlev ...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár