Vladimír Mečiar je Ten-koho-netreba-menovať v minulosti známy tiež ako "Otec národa".Celý svet ho pozná pod menom "Spasiteľ" alebo aj "Mesiáš". Známy aj pod krycím menom Veľký Muffty, od istej doby aj ako Elektrický Muffty. Je to prvé vývojové štádium premiéra a zároveň úspešný spevák. Medzi jeho schopnosti patrí donucovať ľudí aby sami seba vraždili, unášali sa, prípadne spôsobiť aby sa veci sami ukradli, alebo aby peniaze sami prišli k nemu. Keďže je to slovenský politik, je samozrejme bývalý komunista.
Vladimír Mečiar je reálnym prototypom pre hlavného hrdinu filmu Mečiarnátor 3: Vzbura Jureňu.
Vladimír Mečiar je autorom legendárnych Mečiarových amnestií.
Vladimír Mečiar je majiteľom legendárneho Mečiarovho CD, ktoré asi našiel na stole.
Vďaka SIS je to jediný politik na svete ktorý vie všetko. Vie na príklad kto zabil Kennyho, alebo odpoveď na otázky: byť či nebyť?, alebo Pristátie na Mesiaci - pravda alebo podvod?.Všetko si však necháva pre seba. Najnovšie zistil pravdu o smrti MR Štefíka. Kolujú informácie, že vie aj o tajných mítingoch mimozemšťanov, dokonca by sa ich mal sám zúčastňovať.
HZDS + Kontrafakt - Zme uplne na p**u


Ďalšie informácie o Mečiarovi a jeho členstve v NR SR je možné získať najľahšie zadaním do vyhľadávača Google slová: "klamár a zlodej" a zvoliť možnosť "skúsim šťastie". Vladko je známy aj svojím zmyslom pre stávkovanie. Jeho výroky ako "Máme skrytých voličov" alebo "budeme mať dvojciferné číslo" vstúpia časom do histórie, ale čo je už isté, s 4,32 % ho voliči poslali do ....zabudnutia. Boh mu žehnaj!

Slávne výroky

Reči o mojej spolupráci s ŠtB sú sprostá lož. (o svojej minulosti)
Keď sme prišli sem, podal som vám ruku. Máte ju mľandravú na to, aby bola tvrdá. (reakcia na slová Fica, že na Slovensku treba vládu tvrdej ruky)

 Blog
Komentuj
 fotka
tikalok  18. 7. 2011 19:56
Screenshot
 fotka
sugy1  18. 7. 2011 20:57
hmm, pripomína mi to necyklopediu
 fotka
bunnyboy  18. 7. 2011 22:06
zaujímavá "recenzia"
 fotka
margera  18. 7. 2011 22:19
@sugy1 yeah budem sem pridavať všelijake veci odtial
 fotka
tunidlo  28. 7. 2011 21:37
A ja, že aké dobré, a ono je to skopčené. Škoda
Napíš svoj komentár