Dnes to je poprvýkrát, čo som si sadla k počítaču ešte pred ôsmou s cieľom vyrozprávať sa na Birdzi a aspoň trochu vypnúť od školy, keďže sa mi to po minulé dni veľmi nedarilo a vždy som sa skončila učiť až o desiatej. Fajn, už teraz vidíte, že celý tento blog bude negatívny, avšak budem sa snažiť, aby vám neskazil ten deň ešte viac, než bol...uznávam, toto bolo príliš negatívne!!!!

Patrím medzi pozitívnych ľudí?Ja to veľmi nevnímam, až teraz mi ľudia okolo mňa začali vravieť, aká som usmievavá po celý deň a nesrší zo mňa čo i len kúsok negativity..síce pekné, súce na výstavu ale myslím, že to nie je pravda..napríklad, keby ma stretnete na ulici teraz určite by ste mi neverili, že som ten istý človek, akým som bola pred piatimi hodinami v škole (keď som mala ešte energiu a nebola natoľko unavená ako práve teraz + vopred sa ospravedlňujem za chyby, ktoré tu budú ale snažím sa písať, kým ma ešte kopá múza a taktiež som lenivá si ísť zobrať nabíjačku na notebook a tlačí na mňa nedostatok batérie :ooooo ) .

Zaujímalo by ma, ako sa určuje negatívnosť a pozitívnosť ľudí..že do akej miery sú ľudia ešte pozitívni a kedy už nimi nie sú.

Keby mal teraz stres nohy a ruky a mal by ľudskú podobu, stačilo by, aby do mňa iba troooooošku šťuchol a už by som sa rozpadla na malé kúsočky. A vlastne ani netuším, prečo to robím a prečo sa nevzdám...keď mojou motiváciu nie je nič...och!!! Chcem odohnať odomňa všetkú tú negativitu, hodiť ju na kúsok papiera, ten spáliť a nikdy viac ho neuvidieť. Mojou motiváciou sú predsa ľudia, ktorí tu sú..a to sú práve veci, ktoré mi dodávajú takú pozitívnosť a vždy keď sa na nich pozriem, som šťastná..

Pozitivita je kolobeh, ktorý koluje medzi nami všetkými a je len na nás, kto sa jej chytí a kto nie. Tak isto je to aj s chorobou..niekto je odolný a niekto jej hneď podľahne.

Práve teraz mám na srdci toľko slov ale nemám odvahu a ani spôsob akým ich napísať... môžem sa síce sťažovať na to, že mi lezú na nervy dve spolužiačky a môžem sa sťažovať na to, že profesori sú neprístupní a takisto sa môžem sťažovať na všetky tie písomné práce a odpovede, ktoré ma budúci týždeň čakajú alebo sa môžem sťažovať na nedostatok času.. a síce je toho veľa a využila som na to veľmi veľa slov, nič nepreváži slovo priatelia. A ja som ich na strednej stretla naozaj veľa!!!!!!

Dúfam, že som Vám náladu veľmi nepokazila ale ja som si ju naopak celým vyrozprávaním sa zlepšila. Mojím posolstvom bolo vniesť do sveta cez všetku moju negatívnu náladu, ktorá tomuto predchádzala aspoň kúsok pozitívnych myšlienok.  

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár