Neraz má človek na tomto svete pocit, že je tu akosi navyše. Chce sa mu ujsť, skryť, zmiznúť, kričať, revať, plakať...to je OK, také pocity mám niekedy ja a niekedy aj ty... ale akým právom si môže tá, aj keď úbohá, svetom nepochopená a neprijatá človečina vziať to jediné, čo naozaj má?! A nechať tu s výčitkami a prázdnotou iných. Je to najväčší dôkaz sebeckosti, aký poznám... a dievča, mladé dievča, ktoré chcelo jediné, žiť, je teraz mŕtva pod kolesami auta...a bez viny.
A mladý ,,EMO" si reže žily, v špinavej mestskej toaletnej kabínke za 5 SK... tvári sa, ako najväčší úbožiak. Och, je to chúďatko... slzy mi tečú prúdom...Dajte deťom záchranné vesty!
Ak si mienite podrezať krk, alebo písať citovo vydieračské SMS, pozrite sa najskôr na toho, na kom vám záleží...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
mica12  2. 6. 2008 19:37
presne toto som si uvedomila aj ja...teraz ako sa to stalo...ked si predstavim ze som mavala take nalady...ze som vazne realne myslela na smrt...ale toto...ked pomyslim na to ze teraz by som zomrela...ja to strasne co sa stalo
 fotka
bestia999  2. 6. 2008 19:51
zalezi ako sa na to pozres , ......ale ano v istom zmysle mas pravdu

lenze su luia aj ked poznaaju vsetky fakty a dokonca si aj myslia ze je to len sebecke a slobosky utek, maju pocit ze je smrt predsa len vykupenim......

a preco???

dnesna spolocnost neriesi preco vzniklo emo, preco su samovrazdy.........

riesia len to ako predist aby sa emotivne a psychiky ludia nezabijali......

ano existuju linky na ktore sa mozte obratit...a su tam fakt mili ludia.

ale po pravde kto pomoct nechce tak mu to ani nepomoze .........

najhorsie co je tak to je sebelutost......

a ludia co sa lutuju uz rozmyslali nad smrtou alebo tu uz nie su
 fotka
drumer-ka  4. 6. 2008 18:13
ináč zistila som, že keď som šla v nedeľu do BB že som videla to auto... teda vtedy ked sme šli okolo som nevedela že je to TO ich auto v ktorom bola.. vlastne to už ani nebolo auto, to boli len kusy auta..
Napíš svoj komentár