V živote ide o jediné. Prísť na to, pre čo žijem. Nie prečo, ale pre ČO. Pre ČO konkrétne. Ale PREČO je to také ťažké...?
Dnes som vyrábala darček pre kamarátku... už som pár krát darovala niečo druhým, niečo odo mňa. Cítim sa tak potrebne, keď sa na tú vec pozrú a potešia... nie je práve môj život o tom, aby som robila iných šťastnými?
Pre ČO vlastne žijeme... určite má každý niečo, niečo vlastné, niečo jeho... niekto má pomáhať, niekto má robiť veci krajšími, niekto má iných upokojovať, niekto musí potrebovať pomoc, aby mal pre čo žiť človek, ktorý mu má pomôcť. Každý máme niečo.
Prečo sa tvárime, že sme bezvýznamní, a že sme len jeden s miliónov, jeden z miliárd... Stačí tak málo, aby sme boli šťastní... prísť na to, pre čo sme tu.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
lola8  9. 8. 2008 23:32
pekný blog.. nuž ja som ešte na to neprišla.. a neviem ani ako na to prídem..

ale teším sa keď to budem vedieť..
 fotka
allica  9. 8. 2008 23:45
tiež sa citim stratená...
 fotka
decaptilator  10. 8. 2008 00:13
prist na to na co som tu?



ja som napriklad prisiel na to ze som tu na nic

ok ok... ked niekoho potesim robi mi to radost ale ja toto nazyvam ako ´nic´

ja sa necitim potrebne, citim sa tak ze viem co mam robit aby ma to rozveselilo(ze juchuuuu ked to spravim znova, znova sa potesim )

a mam chut zit to hej, ale ajtak vseobecne ponimam vlastnu existenciu ako zbytocnost, a pritom som vesely clovek s velkou chutou zit
 fotka
lc  10. 8. 2008 09:39
ži dnesny den naplno, zi pre druhych, skus druhym vytvarat usmev na tvari, rozdavaj lasku okolo seba a uvidis ze kazdy den bude krajsi a plnsi
Napíš svoj komentár