Putá
Hlavné postavy:
Jake Sullivan
Človek, ktorý zmenil životy a osudy svojich priateľov, známych a všetkých na okolo kvôli jednej piesni. Ako hovoril: „Niekedy stačí len tá jedna pieseň, pár správnych tónov po hromade. Každá z nich nemôže byť hit, ale môže sa stať súčasťou niekoho života. Možno dokonca môže zmeniť život človeka ,na ktorom vám záleží.“
FILM:
Príbeh rozpráva Jake Sullivan, ktorý má 18 rokov.
1.Obraz:
Jake S. sedí na lúke aj so svojím psom a rodičmi,sú šťastní a nič im nechýba.
2.Obraz:
Policajné autá,sanitka,plač,krik a ľudia stajaci pred domom Sullivanovcov. Jeden z policajtov drží Jake-a za ruku a snaží sa ho rozosmiať. Jake,ktorý ešte ani nevie,čo sa stalo len ticho stojí a počúva pieseň z policajného auta. Táto pieseň mu *zmení život*
3.Obraz:
Jake sullivan má 18 rokov. Chodí na strednú školu a má svoju kapelu. Po smrti rodičov, ktorí zahynuli pri požiari pred 10 rokmi býva u starých rodičov. Necíti sa však šťastný. V hlave ,v srdci mu hlas našepkáva ,že to stále nie je to správne. Každú noc sa mu sníva ten istý sen a len vtedy cíti lásku v srdci. Len vtedy cíti naplnenie. A tak sa jedného dňa zbalí a ide do Philadelphie, ktorá mu v srdci tak nejako napovedá ,že tam nájde to pravé. Je to kvôli tomu, že prvú gitaru, ktorú mal, bola z Philadelphie. Jake niekoľko dní blúdi po uliciach mesta a snaží sa zachytiť nejaké znamenie.
Obraz 4:
Jake Sullivan sedí na lavičke v parku s gitarou v ruke. Príde k nemu dievča s modrými očami a dlhými vlasmi a začne spievať. Presne tú pesničku, ktorá pred 10 rokmi hrala v policajnom aute. Znova pocíti ten pocit. Ten pokoj v srdci. Pozrie sa na dievča a podá jej ruku. Predstaví sa jej a prechádzajú sa spolu dlhé hodiny. Vždy, keď im dojdú slová, Jake vezme do rúk gitaru a začnú hrať. V tú noc sa Jake-ovi sníva o jeho rodičoch. Sníva sa mu, ako ho volajú k sebe a vravia mu, že už sa s ním môže rozlúčiť. Že našiel šťastie a cesta ,ktorá ho čaká, bude už len jeho. Jake v tú noc napíše pesničku *I say goodbye*. Dievča z parku Jake už viac nevidel. Snažil sa ju nájsť, ale zbytočne. Ellise zmizla.
Obraz 5:
Jake sa stretáva z mužom, ktorý chce nahrať jeho pesničku.(zariadila to Ellise. Jake nevie o tom, že ona je dcéra policajta, ktorý pred 10 rokmi stál pri dome a snažil sa zachrániť jeho rodičov z horiaceho domu).
Obraz 6:
Jake v jednej relácii.Povie vetu z obrazu 1

I say goodbye sa hrá po celom svete. A príbeh jake-a Sullivana sa rozpráva tiež všade. Jeho starí rodičia sú šťastní.
Obraz 7:
Hrá pesnička z auta a potom *I say goodbye*

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár