Názov už hovorí svoje, berieme si na mušku našich učiteľov/profákov, z pohľadu nášho - septima A - gymnázium - ale aj z pohľadu všeobecného, ako žiakov/študentov všeobecne. Malý pohľad cez naše oči :

Tak, ako prvú sme si na mušku vzali pani Licherovú - slovenčinárku. Ako podľa môjho osobného názoru : píča, ale tak no... S pani Licherovou máme dosť zlé skúsenosti (čo je pochopiteľné ak nás štyroch niekto pozná xD ) zopár našich spomienok :
"Kirk" spomína ako ho prichytila fajčiť za školou

Bolo okolo deviatej, neviem, stopli sa mi hodinky. No što už, tak či tak by som meškal. Nech sa neposerú ! Aj tak je im bezo mňa lepšie. O zopár minút sa mi doplietol pod nohy školský bifľoš (nebudem menovať, ale viacerí vedia o koho ide ) , šák som ho schytil že šák što sa stane keď bude meškať aj on, aj keď sa stavím že má ospravedlnenku. Trochu som ho postrašil a prinútil aby mi na lavičke spravil úlohu. Ták som ho pustil, šák ja ešte budem prúser z neho mať !! No to mi trebalo ! Mohlo byť tak kolo pol desiatej keď som sa dostal ku škole, ale ta šák sa mi nechcelo dnu. No ta som si vytiahol krabičku, reku jednu zapálim. Som sadol na lavičku za školou, keď zazvonilo. Škola ožila ják každú prestávku, reku šák mám čas, ta dám ešte jednu, šák hlavu mi neodkusi. No á potom prišla ONA, akože si myslí že je sexy v minisukni. OMYL jak uchylácka teplá 54 ročná krava. No nedalo mi sa nesmiať !! A jak si ma všimla a zbadala tú jakože cigu v mojej ruke, tak sa rozvrešťala..Boha, som mal zaľahnuté v ušiach ! Jakože 3 zo správanie a tak ! Boha, všetci na mňa kukali jak na dajakého vraha, no som nemohol . Striga jedna ! Zavolala rodičom, beztak oco voňá fialky zospodu a mame som u piči. Takže ma to ani nesralo, len všetci ma brali za nejakého zločinca abo štosi také. Jako odvtedy tú kravu nenávidim

"Groggy" spomína akodostal neprávom 3 zo správania

Ja sa často obšmietam okolo tích najväčších grázlov na škole, čo ale neznamená že ním som !! Dostali sme novú slovinárku, nič som proti nej nemal. Vyzerala okey. Hovorím, vyzerala. No tak ja som raz bol vonku, s kamošmi, zopár bitkárov zo školy. No a ona šla okolo nás a videla ma. Asi aj pôsobím dosť grázelsky, lebo mám dlhé vlasy som vysoký atď. No a raz jej niekto zmlátil vnuka. Mal som podozrenie a tak, ale ja som to nebol, ako hovorím ja som slušný. No a ona si len tak napáli do triedy a oznámi mne a dvom kamošom , že jej múdry chlapček jej nažaloval, a že máme 3 zo správania (V ten rok nám bola triednou) Krava sprostá !! Rodičia ma išli zabiť !

"Inťo" spomína ako ho prichytila hádzať si papieriky cez hodinu

S Kirkom a Maťom sme si hádzali papieriky cez hodinu angliny, profák chýbal a Licherka prišla suplovať. No tak čo vám budem hovoriť, tá sa naštvala vzala nám a začala celej triede čítať : (Nejak tak to bolo, presne nepämatám )

Čaute impotenti xDD Videli ste jaké ma Tibs potrhané nohavice ? Fajna haluška.
Jaký impotent ti už ja som ??? Veď nech chodí keď chce chodiť.
Nápodobne.
Maťo, nejak málo tu toho na teba napísaané.....???
Pred hodinou som mal 3ku s tými 2čatami na hajzli.
(Zvyšok zhruba v tomto duchu )
Taká bola nasratá...ach jaj.
Odvtedy ju nenávidím !! A naďalej aj budem.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár