Sedím v manželskej posteli, na nohách mám tri vrstvy perín, vedľa seba na druhej polovici postele ešte jednu (priznám sa, váham, či si ju nevezmem..)

Moje obľúbené pyžamko, moje obľúbené bielo modré pyžamko, ktoré kedysi bolo modro biele. no a ten super nový svetrík. Pripadá mi ako môj prvý dospelácky svetrík, lebo nie je ako moje ostatné svetríky. Je taký iný a prispôsobivý, plus má tú úžasnú kobercovú farbu, že naozaj pôsobí tak elegantne. A mne je v ňom dobre a dobre sa mi v ňom spí.

Ja: Mirkó, budem chorá
Mirko: veď už si :^)
Ja: Myslím fyzicky -.-
Mirko: aháá

súrodenci ♥

No jo, marodujem. Marodovala som vo februári, v marci, teraz je apríl a ja som zase doma, keď sú všetci v škole (teda nemyslím práve teraz, myslím to "teraz" akože už nie sú prázdniny).

Vo februári som vyzdravela za 5 dní, v marci som nemohla ani hovoriť Strašne mi bolo, no a teraz tretí deň ležím nehybne v posteli s vysokými horúčkami, to je proste radosť žiť.

Bart Simpson mal takú super loptu, keď mal nejaký vírus z Krustyho jedla, také znamienko v tvare pandy sa mu spravilo, dajaky zmutovany činsky komar ho užral a on bol zato odsúdený na týždne v plastovej guli.

Asi si tiež takú guľu kúpim.

A možno už konečne skončím tento marodkový maratón.

Jeden deň som pozerala TV od rána do večera, a už poznám všetky reklamy. Bodaj by nie, keď sú reklamy také dlhé ako serialy.

Skúšala som zapojiť si cez HDMI notebook k telke, aj sa to podarilo, akurát že v notebooku som tiež nič nemala, veľmi by ma zaujímalo, prečo v spálni chytím lepšie susedovu wifi zdola než našu vlastnú. Čo mi môže byť jedno, lebo ani na jednu ma nepripojí. To je na dlho, proste táto miestnosť, kde vykonávam svoj marodkový trest, je jediná wifózne izolovaná miestnosť v celom byte a tak som to rovno vzdala s facebookom či youtubom.

Klamem. Na mobile mi wifi chytá lepšie a tam si kontrolujem správy a emaily. ale inak využívať vymoženosti internetu v tejto miestnosti je z nejakých zahadných príčin veľmi obmedzené.

Každopádne tie 2 minúty, kedy som pozerala slendermana na plazme a GoGova hlava bola veľká ako moja dlaň, tie boli najlepšie z celej marodky.



Hmm, čo ešte dodať.. Trošku ma štve, že vždy po 3 hodinách mi naskočí na televízore také okienko, že ak chcem ešet stále pozerať televízor, nech stlačím okej. Dobre. V noci, keď spím, je to výhodné. Ale keď mám horúčku 39, strácam priestorové videnie, pri pohybe hlavou cítim také bodanie, akoby mi robili do mozočku akupunktúru a završili to baseballkou, v takom stave mám hľadať na veľkej posteli ovladač? Aby toho nebolo málo, mám na to 60 sekúnd.

Ono sa to nezdá asi také strašné, nájsť jeden ovladač, lenže ja som bordeľaka A na posteli mam krabičku džúsu (pomaranč:3), vreckovky, mobil, nabijačku od mobilu, teda len taký ten kabel do počítača, ale mám, Peťka a príležitostne aj viac iných sezónnych vecí. Peťko je krokodíl. Plyšový.

A neviem, čo tu ešte môžem také napísať, pre vykreslenie.. vedľa postele mám nízku, akože nízku od zeme, stoličku, na kt. mám tanier s chlebíkmi s džemom (džem:3), hrnček čaju, ktorý už nedopijem, ndojedená výživa, jeden košíček s koláčom, teplomerový vrchnák a teplomer (osobitne od seba a na opačnej strane stoličky), a paralen.

Nemám rada tie veľké tabletky. a už ma to vlastne unavuje, že mi stále predpíšu také veľké, aké len existujú. Fuj Šak to človeka až demotivuje brať lieky načas. a keď si vezmete, zobudím sa, mám horúčku. Vezmem paralen, zabehne mi a ten hnusný paralenový prašok mi ostane v puse. O pol hodiny mam brať lieky - časované. Zase také veľké. A to sa mi až neda prehltnúť, keď mám ešte stále ten blbý pocit z paralenu.

.. A tak no..

Potím sa pod perinami už tretí deň, čo beriem ako dobré znamenie. Ale čudný je pocit, keď mám horúce čelo a studené dlane aj chodidlá. Také čudné

Ale vraj to máme v rodine, po sestre mám najstudenejšie ruky v rodine ja.

Takže až budem vyhlasovať konkurz na svojho chlapca snov, bude musieť mať taký ten senzor, aby vždy vedel, že mi má ohriať ruky.

^_^

Nakoniec už snáď len to, že na nádchu a taký pocit nevládnosti je veľmi superko šalviový čaj, a aj keď ja veľmi bylinkové čaje nemám rada, tento som si veľmi obľúbila a všetkým odporúčam, s medom :3

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas77  3. 4. 2013 15:22
?
 fotka
rikka  3. 4. 2013 17:30
@1 :/
 fotka
coleshepter  3. 4. 2013 18:03
Akokeby som čítala o sebe
 fotka
mayah  3. 4. 2013 20:02
@tomass77 ,



@coleshepter spříznená duše beriem to ako kompliment, vďaka
 fotka
georg21  5. 4. 2013 19:36
studené ruky mám bežne
 fotka
antifunebracka  13. 8. 2014 17:14
sa nam vyliec co najskor
Napíš svoj komentár