No a co?! No a co, ze ma to nebavi?! Toto mi vie tak znicit den, tak premarnit drahocenny cas. Wrr! Ale predsa nebudem robit, co nechcem a mozem si povedat co len chcem,este je tu nejaka demokracia.
To je tak, kto byva na bohom zabudnutej dedine, vie, ako to chodi. Pride leto, teda uz aj odchadza pomaly, proste pride leto, co znaci, ze niekolko metrov stvorcovych zahrady bude potrebne kyprit. Ozaj potesujuce zistenia. Niekolkohodinove nedobrovolne potenie sa na poli so zahradnickym nacinim v rukach. Ouch, nic pre mna. Jednoducho ma to nebavi a nezaujima. Pre niekoho to je relax, hlavne pre postarsie generacie, ale pre mna je to trest bozi, muky. Odmietam sa pachtit v zemiakoch pocas najvacsich horucav a sturat sa v hline. Kto to vydrzi, ma moj uprimny obdiv. Ale bolo mi za to vynadane a vytknute, ze si nevazim..ani neviem co vlastne, nemala som zaujem tam sediet a pocuvat tie kydy.
To nie je nic pre takych ludi, ktori mame radi krasu, cistotu, luxus, vznesenu hudbu a kvalitne knihy.. Taketo podradne prace prenecham ochotne niekomu menej narocnemu. A hlavne niekomu, kto dokaze schopnejsie narabat s roznymi nastrojmi. Niekto obratnejsi. Ani to pekne nevyzera a je to nepohodlne. Ja sa pytam, koho to bavi?
Pre dalsie celorodinne obrabanie zeme si budem musiet vymysliet vyhovorku. Bez akychkolvek vycitiek, svedomie ide bokom

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár