So zenami je to komplikovane, nie su s nimi zarty. Ako mi povedal kamarat, ktoreho nasilim vtrepali do chomuta- neda sa s nimi normalne komunikovat, jedine konfrontovat na bojisku.
Pekne, priamo z oci do oci. Face to face. Na zivot a na smrt.

Dostat sa do styku s napalenou 30-nickou je ozajstny pruser. Nielenze ukazu zivotnu dravost leva za svoje prava a nazory; zatnu zuby a nahodia vrazedny pohlad, kedy sa ocne zrenice dramaticky zuzia. Treba si dupnut, kto je tu panom. Pardon, to je vraj vysada muzov.

Dupanie nohami. A este to prislucha malym rozmaznanym detom v nakupnom centre, v hrackarstve, cukrarni, kdekolvek...dnes uz dupu, pretoze chcu pocitac, telku a mobil. Sialenstvo? Nie, uplna normalka.

Naopak su aj dobracke 30- nicky ale aj starsie, elegantne damy v rokoch, ktore maju neopakovatelnu schopnost vyplut zo seba dusu na strieborny podnos. Pre niekoho ineho. Ja by som svoju dusu nedala pre dobro niekoho ineho. To asi skor upisat ju diablovi a cakat na pekelne bohatstvo. Alebo vlastnu skazu.

Takze moj konflikt s nemenovanou energickou 30-nickou dopadol uspesne. Pre nu. S nervami na franforce som rezignovala a nechala som ju utapat sa vo vitaznom pocite.

A preco to spominam? Pretoze som videla, ze nie len muzi, ale aj zeny vedia byt razne a neustupcive. Vypytat si, pripadne vydupat si svoje, neprisposobit sa, nebat sa odporovat. A netrpiet vlastnu nespkojnost ako tie so zavretymi ustami, necujnymi usami a s ignoraciou k vlastnym potrebam , snom a tuzbam.

Tu muzsku nadradenost uz aj my, zeny vieme bez problemov zosadit z tronu spolocnosti. A to ma uprimne tesi

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár