Iste veľa z vás ani nevie čo to je. Ja vám ťo skúsim v krátkosti vysvetliť. Takže čo to tie chemtrails vlastne sú?

Skúste sa niekedy za vidného dňa len tak zapozerať na oblohu. Možno tam uvidíte nejaké oblaky, slnko ak budete mať šťastie tak kŕdel vtákov ale o to tu nejde. Možno tam totižto uvidíte lietadlo. Áno, takú obyčajnú vec ako lietadlo. Prepravný prostriedok, plný ľudí, strachu z pádu, a niekedy trochu vydýchaným vzduchom.
Skúste sa zapozerať na tú stopu čo zvyčajne to hebedo zanecháva. Je krátka? Potom je to všetko v pohode. Je dlhá? Potom vidíte chemtrails.
Začalo sa to do paliva pridávať len prednedávnom, vraj preto, aby to malo lepšiu výdrž.
Ked´ to bolo na západe Slovenska tak mesiac, ľudia z ničoho nič začali byť chorí. Hovorím si ale ved´ takéto niečo som ešte nevidela tak nie je dôvod znepokojovať sa. Ale ked´ si tak raz (o pár týždňov neskôr) idem na Aničku, pozerám a vidím dlhú bielu stopu za lietadlom. Potom d´alšiu, ktorá ju pretínala. O chvíľku to už tvorilo niečo takéto #. Neverila som očiam. Priamo nado mnou sa rozprestieralo množstvo tohto svinstva. A za slnečných pololetných dní, ked´ ešte ani vánok nezafúkal som sa nachladila a nachladená som do dnes. Nič netvrdím, nikoho neobviňjem. Len sa pýtam. Neotravujeme sa tu pomaly náhodou? Je to vážne len na skvalitnenie paliva alebo na čo to slúži?

Ak si to neviete predstaviť, tak skúste si dať do youtube tú reklamu na O2 tam je toho neúrekom.
A vyhľadajte si o tom niečo na internete. Lebo čo ja hovorím, to je z mojej praxe, no je to minimum. Sú o tom celé články. Ľudia, zaujímajte sa o to.

Miška

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
pershing363  15. 7. 2008 13:37
Teda, to som nevedel. A to fakt skodi ludom? ake maju priznaky?
 fotka
mischulqa  15. 7. 2008 13:52
waw.. toot som netusila
 fotka
gaaragirl  15. 7. 2008 14:01
páááni tak to je sila.......no mne sa stále zdá, že tento svet ide pomaly do záhuby a ľudia sa zabíjajú samy svojimi novými blbými vynálezmi
Napíš svoj komentár