No výborne. Ste po rozchode. Plačete doma, v sprche, pri upratovaní, na záchode v práci, v autobuse po práci. Váš život je jeden veľký plač, soplík a výdavky na vreckovky sú väčšie ako tie na alkohol. Po takom týždni už začnete vyzerať zle. Červené očí, ktoré môžu mať rovno dva ďalšie dôvody ako plač, napríklad: dali ste na drogy, pokúsili ste na utopiť v bazéne, prípadne máte zápal spojiviek. Všetko veľmi sexy. Šúpe sa vám nos. Už nie tak jemne, ale tak akoby ste sa na jar rozhodli nahodiť novú kožu.  

Ak máte kamarátky, teda máte to šťastie že ich máte, rozdelia sa do tímov, pretože sa začnú o vás báť. Tieto tímy majú nasledovné mená a funkcie:

1. ALKOHOLIČKY: Moja obľúbená skupina. Baby, ktoré váš vytiahnu von. Zas a znova. Party sem, bar tam...Zlaté sú a vy ich jednoducho milujete. Na jednej takej párty vás dokonca fiktívne vydajú za kamaráta len preto lebo sa boja, že je to vaša jediná svadba. Vedľajšie efekty tejto skupiny: častá strata pamäti, morálky a etiky, strata financií a zábran.

2. OBJÍMAČKY: Kočeny, ktoré sú všetky do bodky zadané. Sú tak skvelé, že o svojom šťastí pred vami ani nehovoria. Objímačky sú často aj alkoholičky, hlavne keď je víkend a ten ich princ ich naserie. Prípadne sú alkoholičky aj preto, že ten ich princ neni v skutočnosti princ a ony sa len snažia udržať kráľovstvo pokope, aj keď pripomína už skôr postapokalyptický svet ako vo Walking dead. Tieto baby vám hovoria veci ako: tento nebol ten pravý, nájdeš si lepšieho, veď to zas bude dobré, veď si taká pekná....Bla bla bla......Tu nastáva návrat k alkoholičkám prípadne postup na úroveň 3.

3. DOHADZOVAČKY:  Každá má kamarátku, čo má na každom prste kamárata, ktorého vám v prípade potreby dohodí. Prípadne vám ho začne podsúvať uťž skôr ako príde rozchod lebo ona už vie že príde. Nemyslí to zle. Chcem aj pre svojho kamoša aj pre vás to najlepšie. Môže to dopadnúť len takto: Predstaví vás, neznesiete sa, on bude nadávať jej kvôli vám a vy jej kvôli nemu, vy to uhráte a chlapské straty sú povolené. Ďalšia možnosť je, že si padnete do oka. Takú som ešte nezažali aby to malo aj nejaký šťastný koniec ale svoje skúmania budem dopĺňať. Najpravdepodobnejšia možnosť je, že si padnete do nôty, chvíľku to bude pekné a potom príde to čo vždy...Zas a znova nič. Nakoniec je ale misia celkom úspešná a vy sa neplácate len v tom rozchode ale už aj v imaginárnom rozchode. 

No nie je pekné žiť? 

 Blog
Komentuj
 fotka
moouselet  14. 3. 2018 16:31
chybaju ti tam skupina na lutovanie sa
 fotka
meredith21  14. 3. 2018 16:41
my sa neľutujeme, my pijeme
 fotka
antifunebracka  15. 3. 2018 16:07
Nechceš jeho klin vybiť mojim klinom v tvojom klíne?
 fotka
meredith21  16. 3. 2018 06:57
@antifunebracka ako si uhádol že nie?
Napíš svoj komentár