Všimla som si, že veľa mladých mužov / chlapcov má problém nadviazať kontakt s dievčaťom/ženou. Napísala som preto 5 základných rád. Fungujú, neviemm zaručiť, že fungujú na všetky baby ale na niektoré určite a to je viac ako na žiadne

1. PRVÝ KONTAKT

Je jedno či je to pokec alebo iná internetová zoznamka. Ak začneš ,,Ahoj pokecaš?" tak ti pravdepodobne neodpíše,v lepšom prípade ti odpíše ,,Ok" a potom príde ,,Ako sa máš?" ,,Čo rada robíš?",,Študuješ?" a zrazu nie je viac o čom, proste ZLE !

Poriadne si naštuduj jej profil. Ak ho má vyplnený máš to z polovice vyhraté ak nie, si slušne povedané, v zadku.

Po preštudovaní profilu si vyber jednu vec, ktorá ťa na nej zaujala.Nie, nemôže to byť fotka ani to nemôžu byť jej kozy na fotke. Musí to byť nejaká sprostosť z jej profilu, uvediem príklad:

ONA :Chodím na koncerty pravidelne, ..na tie svoje v sprche

Ak si trochu odvážnejší tak tvoja správa môže znieť nasledovne:

TY: Ahoj. Mal by som záujem o jeden lístok ale predpokladám, že už je vypredané čo?

Ak je to "jebtiška" tak sa môže uraziť a neodpísať ale väčšinu dievčat taká správa zaujme a najprv jej nerozumejú,preto a už len zo zvedavosti odpíšu .

ONA : Čo?

ONA 2: ,Ahoj prepáč ale nerozumiem.Aké lístky?

Gratulujem! Prešiel si prvým kolom. Ani to nebolelo. Dokonca nebolo ani potrebné ,, Ako sa máš? Pokecaš?"

Pošleš jej vysvetlenie:

,,Predsa lístky na tvoj koncert v sprche. V profile píšeš, že zvykneš koncertovať. "

Ak nemáš úplne na prd fotku tak si ju práve chytil, zasvietia jej očičká, že si ten profil nevypĺňala zbytočnea jej pokus byť vtipná niekoho aj zaujal.

Poznámka redakcie: Aj keď ťa to nezaujalo a už vôbec nepobavilo, nikoho to nezaujíma! Chceš ju? Tak sa snaž.

Získal si si jej pozornosť, to akým smerom pôjde vaša konverzácia je už na tebe. HLAVNE žiadne ,,Ako sa máš? Čo robíš? bla bla bla "

2.NEBUĎ PES. 

Podarilo sa ti ju zaujať a zvyknete si po večeroch písať.Ty každý večer ako dilino sedíš na nete a čakáš na pár písmenok od vyvolenej.Ja viem, vonku je zima, kamoš je gambler a ty nemáš aj tak čo iné robiť ani kam ísť. Tak prečo si s ňou nepísmenkovať?

Ukáž jej, že nie si na jej písmenkách závislý. Nepríď niektorý deň na zoznamku. Na druhý deň jej môžeš napísať a ospravedlniť saso slovami, že si bol s partiou v kine alebo že si s partiou vybehol von.

Dievča pochopí, že celý tvoj svet sa nekrúti len okolo nej a budeš jej o to viac vzácnejší. Dievčatá a ženy zvyknú niekedy naozaj zvláštne uvažovať a to v čom nemajú istotu ich zaujme ďaleko viac ako psík, ktorý verne čaká pri počítači na správičku.

Slovo PARTIA nebolo zvolené náhodne. Slovo PARTIA ju prinúti uvažovať či si tým myslel len kamarátov alebo v tom sú zahrnuté aj nejaké dievčatá a ktovie či tam má aj nejakú konkurenciu. Áno, naozaj sme také.

3.JEJ FOTKY.

Je dosť dôležité aby si nepôsobil ako bláznivý úchyl. Nenapíš jej, že vlnka vo vlasoch na fotke 327 sa jej nádherne leskne v slnku. Lepšie by bolo aby si sa tváril, že si všetky jej fotky nevidel. Ak nejakú spomenie tak môžeš napísať

 ,, Vieš čo, nevidel som všetky tvojefotky, zaujala ma tvoja profilová fotka a viac som nepotreboval Ale idem si ich pozrieť." 

 A môžeš sa po tomto malom klamstve 586464868498541351 krát prehrabávať jej albumami prípadne fotkami, ktoré si si už dávno stiahol do pc ty stalker. Možno si pomyslí, že klameš a že určite si všetky tie fotky už videl no i tak sa nad tvojou správou pousmeje. 

4.PRIKRÁŠLUJ.

Môžeme to volať aj menšie klamstvo. Ak sa ťa opýta čo si dnes robil a ty napíšeš

 ,, Nič" tak sa s ňou môžeš pomaly začať lúčiť.

Možno máš nudný život a naozaj po príchode zo školy len ležíš pred televízorom ale ak ti stojí toto dievča za zmenu tak trochu zaklam.

Bol si na nákup, bol si si zaplávať, prípadne na korčuliach, bol si si zabehať so psom, bol si s PARTIOU v kine. Čokoľvek. Netreba to však hnať do extrémov, tvrdiť, že hráš v Extralige alebo prehĺtaš oheň je trochu cez.

A ak si sa dostal dostatočne ďaleko, môže z tvojho popisu dňa vzísť aj návrh na stretnutie.

,,Jéééj ty sa chodíš korčulovať? Kam chodíš, aj ja by som chcela ale nemám s kým....blablabla"

A tu je priestor pre teba zavolať ju. Načo viac čakať?

5. NEBUĎ DOTIERAVÝ

Ak ti neodpíše hneď alebo aj hodinu, neposielaj ďalších 30 správ. Nie nezomrela, nedostala infarkt, do ich domu nestrelil meteorit ani nič podobné. Zrejme niečo robí alebo žiaľ na teba kašle. Nech je to akokoľvek, nechaj jej priestor a počkaj kým odpíše ...




Toto sú len základné rady, dobrý začiatok, je ešte veľa toho na čo treba dávať pozor a veľa vecí, ktoré by sa sem dali napísať ale dievčatá hoci sú v niektorých veciach na vlas rovnaké vedia byť aj výnimočné a úplne odlišné

 Blog
Komentuj
 fotka
ps102  4. 2. 2016 20:57


 fotka
dumbledore  4. 2. 2016 20:58
Ja keby som dievča a napíše mi niekto o tých koncertoch v sprche, tak mu nikdy neodpíšem ...
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:01
@ps102 nice one
@Dumbledore no možno to bol dosť silný príklad uznávam
 fotka
newcomer  4. 2. 2016 21:06
robim bezne pravy opak a pritom sa nejake namotaju....skor som prisiel na to, ze je lepsie mat dobru profilovku ako vymyslat megavtipneoriginalne oslovenia, vtipy a konverzacne temy...holt zabudla si bod 6. Daj si zalezat na svojej profilovke a ak si pre niektoru zienku sympaticky od pohladu mozete sa bavit aj o smradoch hovien v roznych druhoch zachodov a latrin napriec storociami
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:08
@newcomer áno to je pravda vo väčšine no niekedy nemusíš mať ani dokonalú profilovu ak vieš zaujať inak btw písalo mi veľa fešákov, že mi slina vyletela keď som videla fotku no stačili 2 správy a viac som neodpísala čiže smrady hovien by neprešli ani keby to bol mič bjukenen
 fotka
notme  4. 2. 2016 21:09
mam taky sen. raz stretnem dievca a nebudem potrebovat 29 klamstiev len na to, aby som ju spravne oslovil. akoze vazne? preco by som pre boha chcel mat v zivote niekoho, s kym vychadzam len vdaka mojej schopnosti klamat? kvoli vztahu? to sotva, ak niekto take nieco nazyva vztahom, mam pre neho zle spravy... kvoli sexu? opita kurvicka na party, ci profesionalka vyzaduju menej namahy. a iny dovod nevidim.

svojho casu som to robil tak, ako popisujes, no uvedomil som si, ze radsej zhnijem sam na sibiri, nez toto
 fotka
newcomer  4. 2. 2016 21:12
@mia246 ale ak chlap zaujme zenu zmyslom pre humor a nie telom, tak i tak z toho nebude nic. (rozumej no sex, no relationship)..a predsa chlapi ti nebudu vypisovat preto, aby si dobre pokecali, ale aby ta zbalili (rozumej sex alebo vztah)....btw su take, ktorym staci pekne telo a nie je ich malo....
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:14
@notme pekný sen máš .. netreba toto brať nejak vážne to sú len rady pre chlapcov, ktorým sa nedarí nadviazať kontakt ..aj toto je spôsob ako začať
 fotka
mcvpn  4. 2. 2016 21:17
@newcomer úplne ťa chápem, že ty si mohol zaujať maximálne profilovkou
10 
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:17
@newcomer jasné, musí tam byť aj nejaká chémia ...nestačí byť vtipný a splniť nejaké moje rady ja to beriem ale keď napíše len ,, Čau, pokecaš?" tak väčšinou baba nedá chalanovi ani šancu aby ju "zaujal" a prípadne sa stretli ...
11 
 fotka
melancholik  4. 2. 2016 21:18
podla.mna ta sprcha nebol silny priklad,to je take lajt cele a celmi dobre napisane,velmi trefne je to..
12 
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:19
@melancholik ďakujem aspoň niekto to neberie prehnane vážne
13 
 fotka
newcomer  4. 2. 2016 21:22
@mcvpn nepodcenuj ma...dokazem zaujat aj dusevnymi kvalitami,ale s profilovkou je to ovela lahsie...
btw preco ma podcenujes?

@Mia246 inymi slovami,aby chlap nepisal otrepane frazy (cau,pokecas? je co za debilitu...to by musela mi napisat fakt krasavica,aby som s nou zacal si pisat,a i tak by som ju povazoval za "jednoduchsiu")..a dristy
14 
 fotka
jozotraktorista  4. 2. 2016 21:22
boze, to su ake tipy a triky pre birdz zufalcov toto na teba funguje?
15 
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:26
@jozotraktorista je to pre CHLAPCOV A DIEVČATA ... ja už pár rokov na zoznamky nechodím veru
16 
 fotka
notme  4. 2. 2016 21:26
chapem, co si tym myslela, na druhej strane mi neda nemysliet si, ze si to nedomyslela predstav si, ze ti napise typek postupujuci presne podla tvojich rad. povedzme, ze vsetko pojde ako ma a date sa dokopy. no a co dalej? postupom casu bude coraz viac zrejmy jeho negativny postoj voci tvojmu humoru (tu narazam konkretne na priklady z blogu), tvoja neschopnost pochopit jeho humor, a ako ceresnicka na torte nam ostava fakt, ze je to pasivny domased, ktory "partiou" nazyva dvoch mastnych kamaratov, ktorych raz do mesiaca vytiahne na pivo, aby mohli prebrat spelly noveho champa v lolku.

...a potom sa cudujeme, ze sa dneska kazdy dava dokopy a rozchadza castejsie, nez si meni ponozky.

ako vravim, chapem a ocenujem tvoju dobru volu a tento moj hejt dokonca ani nieje skutocnym hejtom, hoci sa tak tvari. chcel som len povedat, ze tento tvoj clanok z dlhodobeho hladiska vo vacsine pripadov pravdepodobne prinesie viac skody nez uzitku. kks, tato posledna veta bola ako od dobreho, slovenskeho politika.
17 
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:29
@notme neberiem to ako hejt a chápem každopádne toto je NÁVOD AKO ZAČAŤ KONVERZÁCIU A UDRŽAŤ JU .. nie ako si nájsť frajerku, dať sa dokopy , mať vzťah a 500 detí okej?

len pokus ako zúfalého chlapca aspoň o troch priblížiť k dievčaťu a naučiť ho s ňou aspoň na základnej úrovni konverzovať?
18 
 fotka
lacius  4. 2. 2016 21:31
Nepíšem cez internet s osobami, ktoré osobne nepoznám, je však iné, keď sa chce dievča spojiť, pretože pozná môjho kamaráta napríklad, ktorý jej dal na moju osobu kontakt.
19 
 fotka
notme  4. 2. 2016 21:32
hej no, ak sa na to pozriem z tohoto uhla, ozaj ti nemozem nic vycitat.
20 
 fotka
quattroformaggi  4. 2. 2016 21:32
A čo tak napísať blog o tom, ako nadviazať a udržať kontakt so ženou naživo ? Lebo mám pocit, že práve TOTO väčšina chlapov nevie resp. nemá na to odvahu. Tlačiť kaleráby do hlavy na pokeci vie každý
21 
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:33
@quattroformaggi inak to je tiež pravda radšej dajú priznanie na fb , že dievča v červenom na diskotéke s pohárom vína lalalal super si bola ...to je najviac zúfalé ozaj
22 
 fotka
strangelove  4. 2. 2016 21:35
ja som maximálne proti zoznamovaniu cez net (rozumej zoznamovaniu za účelom vzťahu a nie kamarátstva, netové kamarátstva môž byť fajn osvieženie )

ale pre niektorých chlapcov to bude určite nápomocné a celkovo blog aj pobavil
24 
 fotka
agord  4. 2. 2016 21:36
Takže to to ee?


25 
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:37
@agord podľa mňa nie ..ale ak si sexy ako Joye tak to prejde
26 
 fotka
quattroformaggi  4. 2. 2016 21:49
Hej, je to strašne zúfalé. Keď si tak vezmeš, že kedysi, ešte keď internet nebol, tak sa všetci zoznamovali len naživo, nikto s tým nemal problém a teraz sa všetci spoliehajú len na sociálne siete. Pritom čo najhoršie sa môže tomu chlapovi stať, keď osloví nejakú babu na ulici/v bare/v MHD/wherever? Maximálne ho odmietne, život ide ďalej.
27 
 fotka
mia246  4. 2. 2016 21:51
@quattroformaggi to si myslím aj ja teraz to chlapci velmi prežívajú... že hanba a neviem čo , trapas.....ale je to práveže velmi milé keď oslovia babu nebojácne
28 
 fotka
quattroformaggi  4. 2. 2016 22:00
Áno, je to milé, bohužiaľ ja mám s týmto takú skúsenosť, že ma dokázali osloviť len nejaké divné napité individuá v bare a s takými som naozaj nemala záujem a chuť viesť nejakú konverzáciu, nie to ešte riešiť niečo viac Čiže thanks god for internet, inak by som zrejme ostala forever alone
29 
 fotka
agord  4. 2. 2016 22:13
@mia246 Však nevidíš profilovku? Dokonalosť sama. Vytesaný ako s kameňa.
@quattroformaggi No ja som jedného času úplne v pohode za babami lietal (triezvy, s úsmevom, s výzvou o tanec) ale, nejako ma to prestalo baviť keď gro tých dievčat chcelo len aby som im pitie bral atď. Takéto vám robia zlú mienku
30 
 fotka
hetfield  5. 2. 2016 13:13
ja som na tieto internetové vypisovačky už rezignoval,už som na to starý
31 
 fotka
antifunebracka  5. 2. 2016 15:53
Jááj tieto baličky cez net, toľko energie a času to vyžaduje a tak neistý je výsledok... kebyže sa teraz rozídem tak ani netuším, ako bych si našiel babu, keďže net je už pre mňa dosť pasé a naživo sa baby boja konverzovať.
@quattroformaggi Ono je to hlavne preto, že naživo sa osloviť ženu takmer NEDÁ. Skoro všetky chodia po svete so slúchadlami v ušiach čumiac do mobilu a potom doma vo svojich izbách vyplakávajú, ako sa im nik neprihovára
32 
 fotka
staphylococcus  7. 2. 2016 16:33
1. Nebal zeny na pokeci...samozrejme, ak nechces zufalu pipinu s IQ dva ochotnu dat komukolvek za plesnivu mandarinku.

The end.
Napíš svoj komentár