Neviem akým nedopatrením ale priznávam, že sa to stalo. Pozerala som Česko Slovensko má talent. Niekedy človek proste nemá chuť pozerať film so silnou myšlienkou, nad ktorým treba uvažovať, niekedy chce človek len tak vypnúť na gauči pod dekou a v tej bedni nech si ide, čo ide. 

Tak nejak som sa dostala aj k ČSMT. Prečo sa nepozrieť na to, čo dokážu ľudia na Slovensku a v Česku? A potom sú na kastingoch tie nemehlá, čo majú talent. Talent zosmiešniť sa pred celým národom. Mohli by sme ho nazvať Nemám doma zrkadlo,nemám nikoho, všetci zomreli alebo im vyrezali jazyky a dolámali ruky takže mi nijakým spôsobom nemohli povedať, že som absolútne zlý.

Nie to som však chcela. Počet večerov preležaných pri telke bol v priamej úmere s počtom chladných dní. Tak sa stalo, že som si včera zapla aj finále ČSMT.

1. Nikdy nepochopím, čo tam robia speváci...je predsa toľko speváckych súťaží. Ak sa vekovo nezmestia do Superstar tak nech si počkajú na X Factor. Aj tak ho ešte budú opakovať. Milión krát. 

2. Víťazka? Speváčka. Ako ju ja volám "Ďunďa". Už raz v podobnom projekte bola ale neuspela. Tento krát opäť povedala svoj silný príbeh (zrejme sa jej už všetky tie projekty televízie Joj doplietli a myslela si, že sa ocitla v Modrom z neba) a tentokrát, čuduj sa svete, vyhrala. Verím, že príbeh mnohých oslovil ( aj keď ho slečna zo seba len horko ťažko dostala keďže okrem iných problémov ju sužuje aj problém neschopnosti sa vyjadrovať) , neverím, že až na toľko aby dostala najviac hlasov.

3.Reakcia Lucie Bílej. Po vyhlásení výsledkov si pustila hubu na špacír a myslím, že aj celkom priamo povedala, že v súťaži boli oveľa lepšie čísla a je úprimne sklamaná z  ( tvárme sa ,že to tak bolo)  voľby divákov. Tú ženu som nikdy nemala rada. Neverím jej tú jej masku Panny Márie Guadalupskej. Podľa mňa je falošná až to plieska. Nenachádzam slov ani na to ako ráta s tým, že čoskoro jej na poličku pribudne 18 soška. 

4.Reakcia celej poroty. Očividne sa z víťazky veľmi netešili. Čo je ešte väčšia hanba, ani len nezdvihli zadky aby víťazke zagratulovali. Len tak tam sedeli a priblblo sa usmievkali. 

5.  A celým večerom nás sprevádzala dvojica, ktorá v rádiu a možno iných projektoch perfektne funguje. ( Marcela Forgáča som mala veľmi rada v Adela Show)  Ale v tomto projekte to bola len spleť trápnych vtipov.  Škoda. 



 Blog
Komentuj
 fotka
sheily  22. 11. 2015 15:04
nejde mi nevyjadriť, lebo nejakým nedopatrením som to ja včera tiež pozerala, aj keď som predtým videla len pár kastingov, lebo doma nemám telku a teraz som u našich, ale k veci
1. s týmto bodom sa absolútne stotožňujem.. vôbec by som spevákov ako Gyongyi nepúšťala ďalej, proste má dobrý hlas, fajn tak ench ide do superstar.. ako pochopím, že tam idú operní speváci, lebo proste tí nie sú stavaní na pop a podobné veci čo sa spievajú v speváckych súťažiach, ale toto nepochopím..

2. tiež mi zo začiatku pripadala trocha iná, ale dočítala som sa, že má nejakú formu mentálnej poruchy, takže to vyjadrovanie by som jej fakt nevyčítala no, nemôže za to a potom.. kto z tej desiatky to potrebuje viac ako ona? proste tento rok nejde výherca ani do ameriky vystupovať ani nikde.. dostane peniaze a keďže žije v nejakej osade, myslím, že zo všetkých finalistov to potrebovala najviac..

3. ja som sa tiež smiala z toho aká bola Lucia sklamaná až to z nej sršalo, úprimne aj ja som chvíľu bola

4. to už je ich vec no ktovie čo sa stalo potom

5. úplny súhlas, už dávno som envidela trápnejšiu dvojicu.
 fotka
mia246  22. 11. 2015 15:11
@sheily ďakujem za odozvu! a hej baba za to nemôže asi, že je "jednoduchšia" ale proste..stále si myslím, že tam boli lepšie projekty...ako jej spev. Potrebuje tie peniaze ale keďže už si sama napísala ,že nie je celkom ok tak je veľká pravdepodobnosť, že sa dostanú tie peniaze do nesprávnych rúk a rozkotúľajú sa ako nič. Viac jej tá výhra podľa mňa ublíži ako prospeje...

Inak čo hovoríš na tú tanečnú skupinu na opätkoch?
 fotka
sheily  22. 11. 2015 15:22
@mia246 aj ja si myslím, ja som bola večer hrozna sklamaná a strašne som nadávala fandila som tým krasokorčuliarom a tomu s tou obručou :/
inak ako dosť čísel tam bolo podľa mňa dosť hrozných čo nemali s talentom nič spoločné..

hej no niekde som čítala, že má aj problém rozlišovať medzi tým čo je dobré a zlé a preto ju jej rodina obrala o peniaze a tak, no každopádne je mi jej celkom ľúto.. ale tak snáď sa o ňu niekto teraz začne zaujímať z tej hudobnej stránky a postará sa o to alebo čo..

neviem mne sa to moc nepáčilo, ako možno mo niekto povie, že som moc konzervatívna alebo čo, ale proste fakt naozajsky naozaj v tomto nevidím žiadny zmysel.. ako nápad fajn, ale proste wtf ty čo hovoríš?

a komu si inak fandila?
 fotka
mia246  22. 11. 2015 15:33
@sheily no chlapci boli všetci traja teplí ako radiátor podľa mňa a žialbohu ale celé ich vystúpenie som sa nevedela zbaviť predstavy ako si to všetci traja rozdávajú ako neni pochýb že sú šikovní, má to nápad nejaký, a fakt skvele tancujú, plus tá projekcia, hudba..išli...ale chlapi na opätkoch..ja neviem no...

a strašne sa mi nepáčili Roboti či čo to bolo..to bola taká sprostosť až mi trápne bolo

korčuliari boli super fakt a páčili sa mi aj Big Names..aj keď na prvom kastingu sa mi vystúpenie zdalo lepšie.ale proste krásny nápad

chýbali mi tam poľskí tanečníci to sa mi najviac rátalo..škoda
 fotka
sheily  22. 11. 2015 15:41
no to som taký pocit nemala ani som si nič nepredstavovala, ale neviem proste môžu dobre tancovať, len fakt nechápem načo tam dávajú tie opätky, ok chcú byť zaujímavý ale mne to príde hrozne trápne no

no roboti to bola najväčšia chujovina ever, neviem čo to má spoločné s talentom..

a big names som videla na kastingu a boli fajn, ale včera sa mi nepáčili, celkovo som mala pocit, že väčšina tých finalistov dala do kastingu všetko čo mali aby postúpili a teraz sa posunuli už skôr dozadu

hej tí boli super to som videla :/ každopádne mám pocit že to je každým ročníkom horšie a horšie
 fotka
mia246  22. 11. 2015 15:44
@sheily videla som reklamu, že bude aj talent 2016 to už bude cele zle...
 fotka
acvd43xa7w  22. 11. 2015 19:48
prosim ta, kde si videla tu reakciu bilej?
 fotka
mia246  22. 11. 2015 20:05
@acvd43xa7w tak tebe sa to možno nezdalo ... ale ja som to tak vnímala.. aj Junior s Marcelom sa snažili zachraňovať situáciu
 fotka
acvd43xa7w  22. 11. 2015 22:53
ved ale myslis to, ze ked tam ostali len prvi dvaja najlepsi, tak to, co povedala?
10 
 fotka
mia246  22. 11. 2015 23:04
@acvd43xa7w áno áno vtedy
11 
 fotka
google123  6. 5. 2016 20:06
Mne to je jedno, jak to hodnotia a že to je nespravodlivé. Mňa to skrátka baví.
Napíš svoj komentár