Takže! Aby nedošlo k nezhodám ako naposledy, samozrejme existujú výnimky, všetci /všetky takí/é nie sú. Ale väčšinou je to pravidlo a bolo by fajn si ho uvedomiť. Väčšina to už určite vie rozoznať ale stále existujú snílkovia, ktorí si myslia , že osoba hovorí pravdu. Tak teda otvorte oči!

A prosím...neberte tento článok príliš vážne,,ja si len tak píšem. Možno to tu už niekto riešil 30x, možno to sú nezmysly ..a čo?




Keď ti povie...

že ti neodpísal/neodpísala pár dní preto lebo toho má strašne veľa.

Je dobré si uvedomiť,   že ak nejakej osobe na tebe záleží, tak ti napíše aj o polnoci keď skončí vykladať tovar v Lidli alebo  ráno o siedmej keď uteká na prednášku. ,, Nemal/a som čas." nie je žiadna výhovorka. Ak na teba myslí, čas si nájde. ,, Nemal/a som čas." znamená, že na teba nemyslí, že si v jej/ jeho rebríčku priorít niekde za nakŕmením Norberta. (Norbert je kocúr, ktorý pred 2 rokmi zomrel od hladu)

že na vzťah teraz vôbec nemá čas

Buďme k sebe úprimní. Keby za ňou prišiel Enrique alebo iný Krasoň, čas na vzťah by si určite našla.  Platí to aj u mužov. Skrátka ak o teba má záujem, tak vôbec nerieši svoje časové rozpoloženie, povie ti , že má toho veľa no i napriek tomu to s tebou skúsi a bude dúfať, že ti tých pár chvíľ s ňou/ ním bude stačiť.  ,,Na vzťah nemám čas" znamená ,, Nechcem ťa."

že sa na vzťah necíti, že nevie či je pripravená/ý na vzťah.

Ďalší obyčajný , ľudovo povedané, odfajč.  Podľa mňa byť pripravený na vzťah sa nedá. Hlavne, láska neprichádza vtedy keď sa na ňu pripravíš ale vtedy keď ju najmenej čakáš. A možno je v tom období celý svet hore nohami a raky cúvajú dopredu no ak sa niekto zaľúbi tak nič nerieši a učí sa plávať skokom do vody. 

že ťa berie iba ako kamaráta/kamarátku.

Vtedy nechápavo mykáš plecami. Veď keď ťa nedávno opitá bozkávala, nepôsobila, že ťa berie ako kamoša. Smutná správa je, že práve v okolí nebol nikto lepší tak sa zmierila aj s tým málom-  s tebou. Trošku si na tebe "pohonkala" svoje ego a teraz ide hľadať chlapa, ktorého skutočne bude chcieť aj na niečo viac. 

že si preňho / pre ňu príliš dobrý/á 

toto sa dá vyložiť viacerými spôsobmi. Najpravdepodobnejšie ale je, že si skrátka nudný/á. Nemáš tej osobe, čo ponúknuť a hľadá niečo viac. Viac adrenalínu, viac zábavy. Vie, že by ťa skôr či neskôr kopol/ kopla do riti. 

V skutočnosti to však tá osoba nemyslí zle a hnusnú pravdu sa len snaží zabaliť do pozlátka lží a takýchto formuliek. Je lepšie sa zmieriť s ťahaním medových motúzov popod fúz ako po určitom čase neustáleho dobiedzania dostať medzi oči ranu hnusnej pravdy.

Ešte stále je nejaká malá pravdepodobnosť, že si narazil/ narazila na osobu, ktorá neklame a skutočne má toho veľa, nemá čas, nevie či je pripravená, Šance sú malé ale sú tam. Takže nevešaj hlavu a ak ťa jedna z týchto formuliek neodradila tak vyťahuj z rukáva svoje ďalšie esá. Veď možno motyka vystrelí................................................................................................................................do tvojej hlavy...aby si konečne pochopil/a, že sa len strápňuješ a nemáš šancu.



 Blog
Komentuj
 fotka
18miki18  6. 12. 2015 19:37
no dobre no
 fotka
dumbledore  6. 12. 2015 20:22
Áno....
 fotka
klietka  7. 12. 2015 01:10
Naložila tvrdé pravdy :3 paradička
 fotka
lovingmemory  7. 12. 2015 12:09
 fotka
igorv  7. 12. 2015 13:52
It's called to have a crush on someone because it crushes your fucking soul, man!
 fotka
antifunebracka  7. 12. 2015 16:25
Napíš svoj komentár