Tento článok sa bude trochu líšiť od mojich predošlých blogov. Podobne ako tie, aj tento bude úvahou, no zatiaľ čo moje ostatné blogy sú skôr abstraktné a filozofické, tento vystihuje SKUTOČNÚ PRAVDU, pravdu o živote, o svete, o ľuďoch, a ich skutočnú podstatu Vlastne týmto blogom prinášam istý pohľad na svet, ktorý sa mnohým nemusí páčiť, ale kaźdý musí intuitívne tušiť, že je raz reálny.

Skôr, než sa pustíte do čítania, vysvetlím moje chápanie dvoch pojmov, okolo ktorých sa bude celý tento blog točiť, pre účely jeho správneho chápania:

SEX - sex a všetky veci s ním súvisiace
ÚCHYLÁCI - nadržaní ľudia, ktorým "ide len o sex", známi napr. svojimi legendárnymi rečami na pokeci alebo inde na webe. Pod týmto pojmom nechápem źiadnych pedofilov, nekrofilov, ani žiadnych iných ľudí trpiacich sexuálnymi odchýlkami.

---------------------------------------------------
Manifest úchylov
1. Vo svete ide len o sex. Všetkým ide len o sex. Všetko, o čo kedy komu išlo, je sex. Jediným dôvodom, prečo ľudia robia čokoľvek čo robia, je sex. ZA VŠETKÝM HĽADAJ SEX!!!

Prečo chodíš na BIRDZ? Možno si to neuvedomuješ, ale jediným dôvodom je SEX. Keby nebolo sexuálnej príťažlivosti, BIRDZ by dávno skrachoval.
Prečo chodíš na pokec? Prečo si tam píšeš len s opačným pohlavím? A prečo od tej osoby opačného pohlavia vyžaduješ, aby mala v profile fotku (s otrepanou výhovorkou, že máš právo vedieť, s kým si píšeš)? Prečo sa s peknými píše o toľko lepšie ako so škaredými a prečo ťa to tam (alebo sem na Birdz) ťahá každý deň znova a znova? Odpoveď: lebo SEX!
Prečo chodíš v piatok večer do mesta a prečo máš rád alkohol?
Prečo toľko chodíš na diskotéky? Lebo rada tancuješ? Hahaha
Prečo ľudia túžia po peniazoch?
Prečo ľudia túžia po sláve?
Lebo túžia po sexe...a to je taktiež jediný dôvod, prečo sa ľudia tak radi stretávajú s opačným pohlavím. Iný nie je.


2. Jediný rozdiel medzi úchylom a normálnym človekom je, že úchyláci idú na vec priamo, zatiaľčo normálny človek ide na vec obkľukou.

Či človek povie "Vykúr mi ho, kráska", alebo "Aj ty máš rada medveďov? Milujem ich!", myslí tým to isté. Je možné, že spoločnosťou degradovaný normálny človek s vysokou morálkou (a zvlášť ak ide o ženu) si to nepripustí, ale kdesi v podvedomí sú jeho ciele aj tak jasné.
Lebo vetu "Aj ty máš rád medvede? Milujem ich!" by som pravdupovediac s takým nadšením žiadnemu mužskému kamarátovi nepovedal určite. Neviem ako vy...
Všetka romantika, všetok súhlas a všetok humor majú s opačným pohlavím len jediný cieľ: dočkať sa sexuálneho úžitku. Keď sa chce páriť pes, jednoducho vyhľadá najbližšiu fenku, oňuchá jej genitálie a pustí sa na vec. Za to keď sa chce sexu dočkať kultivovaná bytosť zvaná človek, nesmie to dať najavo a musí vymýšľať tie najnenápadnejšie stratégie, napríklad v podobe spomenutých romantických žvástov, ako svoj cieľ naplniť.
Úchyláci teda nie sú o nič úchylnejší než my, ba naviac, sú aspoň úprimní.

3. Láska neexistuje. Láska medzi mužom a ženou je zidealizovaný výmysel, ktorý bol vytvorený za účelom oddeliť ľudí od ostatných zvierat a zakryť fakt, že i ľuďom ide len a len o sex.

Zamilovanosť nie je nič iné než sexuálna príťažlivosť. Ak sa tu nachádza niekto, kto ešte stále verí v "lásku na prvý pohľad", prezradím mu tajomstvo: každá "láska" je láskou na prvý pohľad. Ľudia sa buď navzájom priťahujú od prvého pohľadu, alebo nie...to je celá veda. Láska ako taká je pokus o spojenie sexu a priateľstva. Lenže sex a priateľstvo sú dve úplne rozdielne veci. Tvoja láska s tebou môže mať mnoho spoločného a môžete si dobre rozumieť, čo sú vlastne prvky priateľstva. Ale nebudeš ju "milovať", kým ťa nebude priťahovať. Dovtedy ju môžeš mať rád, tak ako mám ja rád svojich kamarátov.
Ako povedal jeden múdry človek: "Láska je pokus o priateľstvo na základe krásy." Možno mi príde priateľnejšia myšlienka na tzv. "fuck-friends", než na celoživotnú veľkú lásku. "Láska" je len niečo, čo vymysleli ľudia. V prírode existuje len sex a sexuálna príťažlivosť.
Takže akákoľvek romantička si číta tento blog, ktokoľvek kto túži po veľkej zidealizovanej láske na celý život, v skutočnosti túži len po sexe. Náklonnosť síce je prejav zamilovanosti, ale zamilovanosť a sexuálna príťažlivosť je jedno a to isté.


4. Znie ti to nepríjemne? Si príliš kultivovaná.

Koľko ľudí by s tebou radi mali sex? Poobzeraj sa...koľko dievčat(chlapcov) za tebou dolieza, smeje sa z tvojich vtipov, či sa na teba usmieva alebo ti v autobuse pozerá do očí, resp. inde? V teórii som expert aj ja: takže príď za nimi, za každým z nich, nič nehovor len chyť a bozkaj, a ver že to máš mať.
Lebo jediné, o čo mu/jej ide....je S E X !

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mariettuska  24. 7. 2008 13:53
haluz ..

ale takto mi nicit iluzie
 fotka
antropofobia  3. 8. 2008 15:38
No,príde mi to celkom pravdivé,zaujmavá úvaha...
 fotka
jeseter  7. 8. 2008 20:58
ámen, bratře :p
 fotka
huligang  14. 8. 2008 13:47
laska nieje vymysel,nechcem mat sex s rodicmi,ani s kocurom,nech je mu zem lachka...

a aňo,sexualny pud je silny,velmi,prevelmi da sa nim vysvelit chovanie a hlavne,ked je clovek sam k sebe uprimny.Nieje zivot len o nom,nehram pocitacove hry koli sexu,nepozeram serialy koli sexu,necitam tento blog koli sexu a nepisem tento koment koli sexu (CMUK a nerobim to ani preto ze by som sa tym sanzil zaplnit miesto medzi poslednym a nasledujucim sexom. Sexulane spravanie je mozno dominantne v zivote,ale skor aj ako u koho.
 fotka
-veronka-  19. 8. 2008 10:11
Podla mna..mas absolutnu pravdu
 fotka
takzvany  4. 9. 2008 12:18
vysvetli to mojej frajerke
 fotka
aenrel  13. 11. 2008 02:22
hovno v zivote ide o sex v zivote ide akurat tak o hovno. hm pouzil som to slovo dva krat? tak to uz tu je tri krat.
 fotka
jillie  5. 2. 2009 01:05
laska nie je len sexulana pritazlivost, keby si nemiloval tak by si rano nemal kvoli comu vstat z postele

Milujem zivot a nechcem s nim mat sex...

Inac po vete ,,Poobzeraj sa...koľko dievčat(chlapcov) za tebou dolieza, smeje sa z tvojich vtipov, či sa na teba usmieva alebo ti v autobuse pozerá do očí, resp. inde,,som zistila ,ze prave v tomto momente so mnou chce mat sex spolubyvajuca, spoluziacka, sused a moj pes DO KELU a to nie som ziadna SEXica hip hip hip
 fotka
killka  5. 2. 2009 20:29
nesuhlasim. sexualny pud je sice silny, ale nie natolko, aby ovplyvnoval VSETKO ludske konanie. a v piatok chodim do mesta a na diskoteky preto, aby som stretla priatelov, s ktorymi sa nevidim mesiac, kedze sme rozlezeni po roznych vysokych skolach. na birdz chodim chatovat s priatelmi, ktori ma vzdy prekvapia peknym blogom alebo novymi fotkami v albumoch. po peniazoch tuzim, aby som prezila, ergo staci mi ich malo. a slava barie sukromie, takze po nej netuzim ani trosku.

tvoj blog je fajn, lebo je provokativny a inovativny, ale hladas senzacie tam kde nie su a s istoutou tvrdis to, comu ani sam neveris.

a nekomentujem ho preto, ze by mi slo o sex. mam priatela, s ktorym som stastna, a to spolu dokonca ani nespavame.

takze asi tak... ale s tvojim pohladom na svet, vela stasta ti prajem
10 
 fotka
midnightlady  5. 2. 2009 23:13
chujovina prepac...toto je TVOJA pravda o zivote a nie SKUTOCNA...
11 
 fotka
superduper12  24. 2. 2009 11:47
Prečo chodíš na BIRDZ? Možno si to neuvedomuješ, ale jediným dôvodom je SEX. Keby nebolo sexuálnej príťažlivosti, BIRDZ by dávno skrachoval.-nie je pravda citam blogy chatujem s kamośmi ziaden sex

Prečo chodíš na pokec? Prečo si tam píšeš len s opačným pohlavím? A prečo od tej osoby opačného pohlavia vyžaduješ, aby mala v profile fotku (s otrepanou výhovorkou, že máš právo vedieť, s kým si píšeš)? Prečo sa s peknými píše o toľko lepšie ako so škaredými a prečo ťa to tam (alebo sem na Birdz) ťahá každý deň znova a znova? Odpoveď: lebo SEX!-zase nie je pravda písšem si s kaźdým kto je v ceste a vecsina nema fotku

Prečo chodíš v piatok večer do mesta a prečo máš rád alkohol?-lebo som doma a nepijem

Prečo toľko chodíš na diskotéky? Lebo rada tancuješ? Hahaha-podľa teba ja tam som raz za 100 rokov

Prečo ľudia túžia po peniazoch?-aby mali čo chcú

Prečo ľudia túžia po sláve?-aby ich ľudia obdivovali a obsluhovali ich
Lebo túžia po sexe...a to je taktiež jediný dôvod, prečo sa ľudia tak radi stretávajú s opačným pohlavím. Iný nie je-nie je pravda aby ich ľudia obdivovali a obsluhovali ich



k vśekému som našiel odpoveď kde nebola zmienka o sexe
12 
 fotka
paapaajaa  25. 2. 2009 23:43
Je v tom vela pravdy a s mnohymi myslienkami suhlasim...
13 
 fotka
shelia  4. 6. 2009 22:06
nikdy som sa nad tym takto nevymyslala, no v zasade mas v mnohom pravdu...
14 
 fotka
fialkasirotkova  11. 7. 2009 00:41
dúfam že toto bolo myslené len ako vtip
15 
 fotka
mid  11. 7. 2009 08:49
bohuzial nie
16 
 fotka
lilushka19  21. 2. 2010 16:58
Napíš svoj komentár