Dlhšie som nepísala blog, ale po včerajšku mám nenormálnu chuť o tom napísať…
Zažila som niečo ako životné sklamanie. Inými slovami, len sa mi otvorili oči a ja som uvidela veci také, aké skutočne sú.
Článok sa volá Láska neexistuje, no a že prečo si to myslím? Prečo by som si vlastne mala myslieť, že vôbec existuje? Okej, píšem fakt trochu zmätene, ale tak sa momentálne aj cítim. Dokonca som v noci kvôli tomu nespala a rozmýšľala o tom.
Nie… Nenechal ma frajer ani nič podobné, na čo asi myslíte. Mala som len jeden veľmi zaujímavý rozhovor so známym, ktorý sa mi zveril, že ho manželka podvádza. A aj on ju. To ma najviac šokovalo. Nič nezvyčajné, pomyslíte si… No ja som bola idealista a verila som, že niečo ako láska a vernosť existuje. Nie, nič také nie je… On mi povedal, že vo „svete veľkých“ je to tak, že keď sa vám niekto druhý zapáči, chvíľu s tým bojujete, no telesná túžba vždy zvíťazí. Je to skutočne tak?!
Nechcem teraz zo seba robiť sväticu, ale ja mám dokonca výčitky svedomia ešte aj keď pomyslím na niekoho zadaného. Keby sa tak dalo vyjadriť slovami, čo všetko mi teraz behá mysľou. No hlavne je to sklamanie a smútok z toho, akí ľudia sú.
Verila som, že sa raz zaľúbim, nájdem niekoho, kto bude ľúbiť mňa, ale na čo je to vlastne dobré? Jeden prestane toho druhého ľúbiť skôr a potom to len bolí. Niečo ako láska až za hrob neexistuje.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
likjul  12. 10. 2014 21:46
-.- Jak keby všetci boli rovnakí.
 fotka
tichomir  12. 10. 2014 22:06
Nevešaj hlavu dole Pravá láska určite existuje, len ju treba nájsť Ľahšie sa to však píše, ako to je v skutočnosti Ale potvrdiť to zase môžem
 fotka
milka1995  12. 10. 2014 22:12
nehovorim, ze sú vsetci rovnakí, ale nevychádzam len z pribehu tohoto... len toto mi tak poriadne otvorilo oci
 fotka
kosmiklove  12. 10. 2014 22:13
jj neexistuje
 fotka
jasminee  12. 10. 2014 22:22
hm
 fotka
ssnehulienka  13. 10. 2014 01:04
už len ten nazov mi dal chut vyskriabat si oci. akoze, ked som mala 14 a moj sen s prvym frajom o nekonecnej laske sa nesplnil tiez som tvrdila veci ako "laska neexistuje" ale ty mas 19 a co je pre mna zarazajucejsie ovela viac, tvoje usudzovanie je 1. nie z vlastnej skusenosti 2. na zaklade toho, co ti jeden clovek pvoedal a toto ma proste strasne dostava, neviem rpeco ma toto cele vobec trapi. nech uz by tento clanok bol o comkolvek, nerozumiem ako clovek moze hocijake tvrdenie a zovseobecnenie vziat z jedneho pripadu plus pocuteho od ineho cloveka. toto mi proste neda O.o
 fotka
ssnehulienka  13. 10. 2014 01:05
len aby si chapala, rozumiem co sa snazis povedat, pocula som viac pribehov o okych pises ty a bolo mi z nich seriozne nagrc, ale z toho sa predsa nic neda vypovedat.
 fotka
topanocka  13. 10. 2014 18:51
ale existuje ved je vela foriem sposobov aj laska k veciam je láska niekto tak velmi miluje hmotu žeby predal aj rodinu, aj zvierata maju svoj sposob ...každý načo má a na akej je urovni takto by som to zhrnula.
 fotka
antifunebracka  13. 1. 2015 21:24
podla mna tvoj mozog neexistuje tvl, ty musis byt jaka vytreta ked hentaketo sracky pises a este im aj veris ale nejdem sa rozculovat ani, tana vsetko podstatne napisala, suhlasim s nou
Napíš svoj komentár