Vtip je v tom netlačiť na to. Mne tiež vyšli veci, no neskôr som nejak poľavila. Vidím, že je to u viacerých ludí takto, a vysvetlujem si to tak, že na začiatku máme najväčšiu vieru, možno aj preto že sme práve odhalili tajomstvo, je to naplňajúce, úžasné! Potom ale po nejakom čase zistíme, že istá vec/osoba/... neprišla vtedy, ked sme chceli, a sklamaní je čím dalej tým viac.

Ale isté veci potrebujú naozaj čas. Žiadna myšlienka neprejde bez povšimnutia.

No ale u mňa je to tak, že už to tak neviem preciťovať... To je môj momentálny ak sa dá nazvať problém.

Keby že si predstavím, že dostanem tú kabelku a začnem s tamtým chodiť... Neviem ale cítim, že v živote ide o niečo viac. Napríklad vyliečiť ludí, presťahovať sa, pomôcť niekomu s plnením ich vlastných snov ked to samy nedokážu(ved kde by boli pravé dobré pocity z toho že niekomu pomôžeme, a on ani neuvidí, že sme to boli my, kto mu to privolal).

Napríklad čítala som o jednom príbehu-aj s tým trochu súvisí ked si žena želala auto, a ešte dajaké veci blabla a dostala to jej susedka. Pozrela pred jej garáž, stálo tam to auto, o ktorom snívala. A prečo? Lebo si nepredstavovala ako v ňom sedí (toto bolo aj vo filme a pravdivo), riadi, teší sa z neho, iba to pritiahla inej osobe. A mohla sa na auto dívať...

No a rada k nezaplacení: treba sa naladiť na vysokú vibráciu...Nie len tak, že si MYSLÍME že ju máme lebo je to dobrý pocit. Musí byť taká vysoká, aby rezonovala s tým, o čo žiadame. Inak nám to nepríde.

Mimochodom, využívať svoje schopnosti na márnosti a na to, aby bol môj život "plnší" z materialistickej stránky? Ok ale zatial ostatní(čo ja viem deti v Ugande) nemajú čo jesť... Je to strašne sebecké. Radšej využívam tajomstvo (prostredníctvom meditácií) na harmóniu pre všetkých. Peeeace

Ak niekto neverí, že to pomáha, môže skúsiť metódu 2, ktorá znie: Prostredníctvom Tajomstva si nájdite prácu alebo miesto alebo bývanie... čokolvek, čím by ste pomohli tým slabším. Ani neviete, aký dobrý pocit Vám to dá, a ako to život Skutočne zaplní!

Metóda 3: Tá je už len pre tých, ktorí by sa do môjho osobného projektu radi zapojili, ale nepoznajú alebo nevedia využívať "sily tajemní" (ked to vôbec niekto číta Urobte to po svojom. Hlavne pomôžte. Buďte vďační. Ak máte možnosť, spojte sa s takými komunikáciami, ktorí pomáhajú ludom v núdzi, týraným ženám a deťom, psom, iným zvieratám, deťom v detských domovoch(aj ked som počula že teraz sú vychcané ale určite sa nájdu aj skromnejšie deti) alebo skúste Greenpeace. Existuje toho vela. Snád sa nájdu dobrí ludia, ktorým pár centov/eur velmi neuškodí aj v takejto ťažkej dobe :/

Ale nemusíte na to ísť hned peniazmi, stačí aj úsmev, kvet zo záhrady, zložiť pre niekoho básničku alebo aj niečo na hudobnom nástroji, umyť riad, spraviť si vo veciach čisto a poriadok. Zachovávať si čistú hlavu a pozerať sa na veci s nadhladom a neochvejnou túžbou

(Inak ževraj aj Ježiš ked niekoho vyliečil, povedal-Tvoja viera ťa uzdravila. Ale to len poznámka pre kresťanov)-čo ja z väčšej časti som, lebo verím v Boha-univerzálnu energiu.

Film/kniha The Secret vysvetľuje len určité veci. Je to podla mňa aj americky prikrášlené, ale v podstate pravdivé. Až na to, že to nie je vôbec také ľahké ako vyzerá, a potom že sú ludia sklamaní a neveria... Na to treba tréning, lebo nie každý človek má nato, aby to vedel využívať len tak z ničoho nič. Niekoho aj napríklad vychovali aby takým veciam neveril. A je z hry off.

Taký mentálne postihnutý človek nepochopí čo to je... Je off.

Teda zaručene to nebude základ života. Ked nie pre nich, tak pre nikoho. Lebo každý máme chyby, ktoré nám bránia trebárs aj vo využívaní tejto sily.

A malé dieťa?... (mimochodom ked zomrie malé dieťa, pochybujem že na to myslelo, teda že si to privolalo.) Aspoň nie zo stránky vedomej. A do podvedomia by sa mu to muselo tiež odniekial zobrať. Možno rodičia ok chápem, ale každý si vytvára svoj osud. Inak povedané každý je strojcom svojho šťastia. Takže v tom musí byť niečo viac.

Pokračujem. A čo pes? Istým spôsobom podobné myslenie ako dieťa. Pudy a to, čo je pre nich prirodzené. A nie, nepreháňam ked k človeku priradzujem psov, lebo všetci sme na jednej lodi. Na jednej Zemeguli. Všetci sme jedno len si to neuvedomujeme. Ale to je už k inej téme

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár