Vykročil som z toho obchodu celý vzrušený a plný očakávania ako v nej bude vypadať a ako sa moje predstavy stanú skutočnosťou. K nám domov to bolo len pár minút pešo, a tak som si vychutnával poletujúci sneh, ktorý dopadal všade tam, kam som sa pozel. Milujem keď padá sneh, tú atmosféru okolo.

Otváram dvere. Ako prvé ma vo dverách víta krásna, sladká vôňa vanilkových rožtekov. Vedel som, že nebudú vyzerať ako z kuchárskej knižky, no to že ich robila ona a to že úplne sama, mi spravilo chute na ne o to viac. Vkročil som do kuchyne. Stála pri stole a ukladala svoje rožteky na tanier do tvaru usmiatej tváre.

Podišiel som k nej a čerstvý nákup som mal za chrbtom. Pootočil som si ju tvárou k sebe a ona netrpezlivo čakala čo sa bude diať. Vytiahol som spoza chrbta môj nákup - santovu čiapku a nasadil jej ju na hlavu. Nevedel som ani, prečo som ju chcel v tej čiapke vidieť, no keď sa tak stalo zistil som to. Čiapka krásne zvýraznila jej tvár. Jej vlasy neuveriteľne dokonale lemovali lícne kosti a jej oči jednoducho svietili ako dve najsvetlejšie hviezdy na tmavej oblohe. Bola neodolateľná, prekrásna a presne takto som si ju predstavoval.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár