V poslednej dobe sledujem svet z iného pohľadu a konečne sa mi otvorili oči a zisťujem že ja som bol tiež takýto no vždy je čas zmeniť sa. Stačí že sa na chvíľu zastavím a sledujem svet okolo seba. Každý je nazlostený, každý na niečo nadáva a dvaja ľudia ktorý idú spolu po ulici sa sťažujú jeden druhému a súperia v tom kto ma horší život. Už dlho som nestretol človeka ktorý by sa tešil zo života a bol rad v práci. Peniaze potrebuje každý no robiť niečo preto už nikto nechce. Áno viem že platy tu niesu boh vie čo no odijsť do zahraničia tiež veľa ľudí nechce lebo doma im je dobre. Máme v práci veľa zákazníkov, tak kolegovia nadávajú lebo je veľa práce, ak nikto nechodí opäť je zlé lebo je nuda a čas ide pomaly. Vonku je teplo ? no to počasie sa zbláznilo chcem zimu... Do čerta s takou zimou načo sneži, načo prší ja chcem teplo. Stale len nadávame a hľadáme vždy nejakú chybu len aby sme sa mohli sťažovať. Preboha ľudia preberme sa a naučme sa tešiť s toho čo máme a nehľadajme to zlé. Život bude hneď lepší a šťastnejší. Každý deň si skúsme povedať z čoho sa tešíme a za čo sme vďačný že to máme. Je mi naozaj smutno s tejto situácie ktorá sa deje všade vôkol nás.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
mygate  24. 4. 2014 13:49
veď to je ľudská prirodzenosť byť večne s niečím nespokojný.obvykle to posúva ďalej, toto uvedomenie, že môže byť lepšie.
ako, keď niekto stále iba frfle na všetko, čo nemôže ovplyvniť, je to dosť zbytočné a taký človek nebude nikdy šťastný s ničím.
zas nie že by som ďakoval za to, čo mám a bol nejak prehnane extatický. skôr len konštatujem jak je čo a riešenie obvykle poznáme všetci.
len je niekedy fajn, popičovať si. iba tak. pre ten pičung aj to občas býva zábavné keď vieš komu a on vie že vieš a ako to myslíš.
 fotka
niana7  24. 4. 2014 15:20
Krásne.
:letim:
 fotka
patoke  25. 4. 2014 14:51
Klasika. Vždy sa nám niečo nepáči, neskôr si pozrieme ako bolo dobre... Som skoro taký istý, no snažím sa zmeniť. A myslím, že robím pokroky, keďže si všímam, ako spolužiaci viac brblú. Taktiež sa okolo seba pozerám a uvažujem, rozmýšľam, niekedy neviem ani o čom.
 fotka
montanalegal  25. 4. 2014 17:18
Tento článok sa dactylogrammycky a a makrosomnicky nezhoduje s makrodonciou ani s tafónomiu dnešným tenancidiom.
Je to úplne jasné, že haemorrhoides tu zohral významnú úlohu pri lakrymosuskej laktycádii.
 fotka
acvd43xa7w  25. 4. 2014 19:34
jj, zmenil si mi zivot
a mne lezu na nervy ludia, ktori neustale picuju na picujucich ludi!


@montanalegal ty musis byt smutny, ze?
Napíš svoj komentár