Bol so mnou od septembra 2013, lebo ho opustila priateľka. Vravel, že ma má úprimne rád.

V deň, keď sa dozvedel, že moja mamina má smrteľnú chorobu a moja babk mu povedala, že teraz pri mne musí stáť, stretol sa s bývalou. A bozkávali sa. A písavali si. Niekoľkokrát sa to opakovalo. Mala som zlú emočnú chvíľu? Napísal jej. Potom ju zrušil. A zas jej napísal.

Keď zomrela, nebol tu. Bol v Česku. Neprišiel ani na pohreb. 6 hodín cesty bolo vraj veľa.

Týždeň po pohrebe s ňou opäť niečo mal.

V septembri opäť.

V októbri, keď so bola úplne na dne, spolu začali spávať a chodiť. Klamal, že ma opustil. Keď bol s ňou, vravel, že som vypasená obluda, ktorá sa nestará o svoj výzor a v posteli...uhm. Pri mne zas ona bola vychrtlý radiátor, ľahká žena, arogantná a v posteli...uhm.

Mne klamal, že sa k nej nevrátil, jej klamal, že sme sa rozišli. Na Vianoce bol tri hodiny u mňa a noc u nej.

Potom tri noc u mňa a pár hodín s ňou.

Potom s ňou išiel na mesiac do Česka. Odletel do Mexika. Rozišiel sa so mnou naozaj. Šťastný pár s ňou.

Po mesiaci od seba som mu napísala, lebo sa sťažoval, že má sám depresie v cudzej krajine. Písali sme si. Začala ma opäť baliť, namotávať ako ma má rád a ľutuje rozchod a niečo viac by mohlo byť. Lenže dnes mi niečo vo vnútri našepkalo "pozri si jej profil". Pozrela som si. Ich fotky z času, keď mal byť dávno v Mexiku.

Písala som si ňou 4 hodiny a on sa priznal plný nových klamstiev. Z nej urobil vulgárnu mrchu, zo mňa poľutovaniahodnú chuderku. A potom zrazu sa ozve jeho kamarát, že ma podvádzal celý vzťah, flirtoval všade a ako bokovky mal minimálne 4 baby. Plus baby na jednu noc v Rusku, Česku,...

Vyzeral tak detsky a zraniteľne. Preto som mu prepadla a nevidela sieť klamstiev. Teším sa na fázu liečenia, lebo viem, že za slzy nestojí. Rok a pol si bral moje meno do papule, podvádzal ma, urážal, ponižoval.

Najviac ma trápi vec, ktorá by ma trápiť nemala a ráno, keď sa zobudím, ma trápiť nebude. Viac bol zbláznený do nej. A to zamrzí, že ma len ľutoval. Toľký čas.

No nič sa nedeje. Bolí to a raz to prebolí. Čas lieči a ja som príliš silná, aby ma zlomil klamár a úbožiak. Je mi ľúto dievčat, ktoré mu ešte sadnú na lep. Nie vždy sú to totiž zlatokopky blbé bezcitné. Občas na pekné reči v čajovni skočí aj naivné dievčatko.

 Denník
Komentuj
 fotka
willbebetter  1. 4. 2015 11:44
Viem ako to boli.
Drz sa
 fotka
girl19955  1. 4. 2015 12:15
 fotka
narrator  2. 4. 2015 09:13
rok a pol? to je majster pretvarky, ze si si nic nevsimla?
 fotka
greyness  2. 4. 2015 10:56
Nedokazem pochopit ako moze byt niekto takyto kokot. Proste uplne prazdny clovek, ktory dokaze niekomu nieco taketo urobit. Fuj,hnus!
 fotka
purenarcissism  2. 4. 2015 10:59
prebolí
o pár mesiacov si naňho ani nespomenieš....
ale je mi to ľúto
 fotka
hetfield  2. 4. 2015 11:03
mala si ho poslať do riti hned ako si mu na to prišla prvykrat,najvačšia ironia je že takeho individua su skoro vždy ženami obletované zatial čo normalni a slušni su vačšinou za podivinov a blbečkov
 fotka
mirrie  2. 4. 2015 12:14
@hetfield ja som to zistila až mesiac po rozchode, že riešil večne aj s ňou, tak ma neporovnávaj s tými naivnými kačičkami, ktoré sadnú na lep zlým chlapcom. Ťažko zistíš, že ťa niekto podvádza, keď to robí v inom štáte
 fotka
mirrie  2. 4. 2015 12:15
@narrator na slovensku s ňou bol ledva niečo, vieš, s ňou mal happy vzťah v česku
Napíš svoj komentár