..I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG
AND ALL THE KIDS THEY DANCE, ALL THE KIDS ALL NIGHT
UNTIL MONDAY MORNING FEELS ANOTHER LIFE
I TURN THE MUSIC UP
I'M ON A ROLL THIS TIME
AND HEAVEN IS IN SIGHT...

Aj tak spieva Chris v jednej ich pesničke a presne tak aj bolo. Srdce začalo byť už príchodom do Synot tip areny, ked človek videl tie davy ľudí ako sa valia zo všetkých strán. Ževraj 35 tisíc... Nikdy som nebola v takom dave ľudí. Ako prvé ma hneď potešilo, že sme dostali Coldplay náramky na ruky, myslela som, že to je len tak, na pamiatku, ale nie, veď predsa nič sa nedeje len tak, všetko má nejaký dôvod.

Pomaly sa to blížilo, predskokani skončili, svetlá zhasli..

Zrazu sa rozozvučili úvodné tóny, niečo ako moderné fanfáry. Päť veľkých obrazoviek začalo svietiť všetkými farbami. Hlavné postavy prišli na scénu, začali hrať prvé tóny Hurts Like Heaven. V tom momente našli uplatnenie práve naše náramky, ktoré začali blikať, každý inou farbou. Skúste si predstaviť 35 000 blikajúcich svetielok pri sebe !!! Do toho vybuchol prvý ohňostroj. Človek nevedel, kam sa skorej pozrieť. A do toho samozrejme bezchybná hudba a bezchybný spev.

Ďalším bonbónikom bola pesnička Lovers in Japan, kedy do davu vystrelili niekoľko veľkých nafúknutých lôpt, ktoré skákali kade-tade a svietili rôznymi farbami, k tomu sa pridali milíony farebných papierikov, ktoré lietali celý čas vo vzduchu.

Jedna pecka za druhou. Chris je ticho a dav spieva, myslím, že to je najväčšie zadosťučinenie pre speváka a kapelu ako takú. Chris sa tak patrične aj tváril, keď videl odozvu. Celý čas som však čakala na niečo špeciálne, na tú jednu.. vyvolenú.

FIX YOU

Ako som sa dozvedela, skoro vždy ju dávajú nakoniec a myslím, že presne vedia, čo robia. Ako ju ľudia zbožňujú. A ako ju zbožňujem ja v klasickej verzii, tak naživo to bol milión krát taký zážitok. Ak tu pesničku nepoznáte, skúste si ju vypočuť. Ako pomaly graduje, zamyslite sa nad slovami a započúvajte sa do toho výbuchu hudby asi tak v polke pesničky. A verte tomu, že na živo sa slová "...tears stream down your face..." stanú skutočnosťou. Slzy mi tiekli po tvári od dojatia, lebo pri tej pesničke to inak nejde, teda aspoň v mojom prípade. Na konci to zavŕšil ohňostroj a neutíchajúci potlesk a známy popevok z piesne Viva la Vida..

Kto zažil, ten pochopí ♥

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  19. 9. 2012 00:22
Heeej! Viac si to mala popísať!
 fotka
ouch  19. 9. 2012 00:28
ááááá.

mala som tam byť!







(dobre, nemala, ale chcela som .)
 fotka
antifunebracka  8. 11. 2013 16:50
konecne nejaky pekny blog... normalne mam chut ist na ich dalsi koncert
 fotka
mishelinka99  10. 11. 2013 16:23
karol karol ten blog tu mam už dlhšie, ale pekne od teba že si si ho prečítal a ked bude dalsi koncert, idem aj ja
Napíš svoj komentár