Dnes som mala vcelku voľný deň, tak som nejaký čas strávila na pokeci. Vravím si, že aspoň spoznám niekoho zaujímavého. Z tohoto omylu ma však hneď vyviedlo pár faktov:

1. Tri slová, obyčajné slová...
V mojom prípade ide o tri vety. Približne 90% ľudí, s ktorými som nadviazala kontakt dodržiavajú presnú šablónu, ja neviem, či sa to učili niekde v škole, lebo ja o ničom neviem, ale ak napíšu nasledovne: Ahoj... Ako sa máš.... Čo robíš.... tak to hneď zatváram RP. Ľudia, kde sa stratila fantázia, humor?
Jaj a ešte veľa ľudí sa ako prvé spýta na to, či som zadaná...

2. Sklo - CTRL C ---> CTRL V
Keď sa na dlhší čas zapozeráte na to sklo, či nástenku, či ako sa to volá, tak všetko ide ako cez kopirák. Napríklad: Niekto RP? Popíše nejaká sympoška? Popíše niekto? Niekto na RP? Kto popíše? RP.. A stále dokola. Prečo tam velice každý hľadá niečo špeciálne, keď každý je tam taký fádny, obyčajný, nudný.. Veď mňa to už nebavilo čítať a nie to ešte na to odpísať.
Ľudia, kde sa stratila originalita?

3. Gramatika, súvetia
Tak keďže ide o POKEC, predpokladám, že by tam malo ísť o nejakú konverzáciu. ALE.. Ako sa mám s niekým rozprávať, keď odpovedá jedným, dvomi slovami. A ako rozvíjať nejakú hlbšiu debatu, keď nevie, čo to je súvetie, keď nevie, že MY ako skupine je s tvrdým Y a MI ako mne, je s mäkkým i. Ja nehovorím, každý urobí chybu, to je normálne, ale niekedy sa už nedakú ani obidve oči prižmurovať.
Ľudia, kde sa stratil váš vlastný názor a znalosti zo slovenčiny?

Toľko z môjho dnešného sklamania, lebo som v tom, že okolo žijú múdri, zhovorčiví, mysliaci, cítiaci ľudia, ale dnes tento názor musím pozmeniť. Aj som si už potom vravela, že som asi magnet na nejakých čudných ľudí, lebo naozaj, dneska to bol "zážitok", jeden písal yi presne naopak, ďalší bol ženatý a mohol by mi byť otcom, ďalší nevedel napísať viac ako tri slová, ďalší písal ako stroj, žiadna emócia... Neviem či to len ja som vadná, čudná alebo čo, ale stáva sa niečo podobné aj Vám?

 Blog
Komentuj
 fotka
tasha5  31. 5. 2012 00:53
napodbne , tiez odpisujem henetake otazky, ono je tam 90% takych vadnych .By si sa chvili nacakala na niekoho normalneho,
 fotka
tasha5  31. 5. 2012 00:55
*chvilu.mne sa tiez kadeco uz pritrafilo este stale ma prekavapi niekto. :/
 fotka
vladqog  31. 5. 2012 08:04
Suhlasim... Dnes na pokeci najdes fakt len malo ludi, s ktorymi by sa dalo normalne pokecat. Preto tam nechodim...
 fotka
hotaru  31. 5. 2012 09:45
nestáva, nechodím tam, nemá to zmysel.
 fotka
antifunebracka  1. 6. 2012 18:20
pokec je totalny ODPAD. kedysi to mozno malo uroven, no dnes je to uz len skladka nepouzitelnych uchylnych hlupych obmedzenych ludi. ako mesto zamorene zombikmi. preto som i presiel na birdz, tu este nejake pozostatky civilizacie su
 fotka
aiwan  11. 12. 2013 22:00
Ja tam náhodou poznám jedného normálneho, pohodového chlapa. Ale chodí tam len zriedka - mávam veľa práce.
 fotka
matwejo  11. 12. 2013 22:08
hmm neviem, obcas tam chodim popri programovani, aby som myslienky odputal a musel mysliet a reagovat na nieco ine (pripadne si pustam serial namiesto toho a pod.) a bud trollim, alebo grammar nazi robim, alebo dakomu napisem, chlap ci zena (aj ked chlapi sa ma casto pytaju ci som teply, ale nespecifikovali, ze im musi zena napisat a mne o konverzaciu ide) ... mam par takych "filtracnych pravidiel" a vcelku sa mi obcas podari narazit na fajn ludi
 fotka
mishelinka99  12. 12. 2013 18:45
@aiwan ako je to možné, že som tam na teba ešte nenarazila neverím, že si tam
Napíš svoj komentár