Súmerne mi po tvári stekajú dve slzy, jedna z ľavého, druhá z pravého oka, obe naraz dopadajú na zem. Teda, možno nie, ale mne sa zdá, že hej. Ako keby patrili k sebe. Jedna k druhej. Nikdy sa nechceli rozdeliť, preto stekajú aj padajú spolu a po dopade je z nich jedna veľká spoločná kvapka na zemi.

Hrám sa s nimi. Snažím sa im privolať ďalší pár, nech nie sú na zemi samé. Splývajú s cestičkou už predtým spadnutých sĺz, ktorú po sebe zanechali. Nie je to krásne?!

Ale už sa mi to prestáva páčiť, lebo ich cestička po mojej tvári začína byť čierna. Znamená to niečo? Možno to znamená, že už nepadajú spoločne, ale každá inak. Prečo? Ja som ich nechcela rozdeliť.
Zotrela som slzy stekajúce odlišne a čakala som, či prídu ďalšie. A predsa prišli. Opäť súmerne ako na začiatku. Usmievala som sa, bola som šťastná, že som ich zachránila od trpenia, že nebudú so svojou láskou.


Ach, milujem rozjímanie, keď mi hrá Opeth alebo Swallow The Sun *in love*..

 Blog
Komentuj
 fotka
zarita  14. 6. 2010 11:34
co musim vytknut je, ze si zacala v pritomnom case a skoncila v minulom... este naopak by sa to dalo... par slov by som vypustila, niektore su prosto zbytocne a kazia dojem.

Inak pekne, "utoci" na city... a hlavne schvalujem Opeth
 fotka
missfilth  14. 6. 2010 11:42
a fakt.. asi som si to vtedy neuvedomila.. bola som v "ťažkom citovom rozpoložení", čo ma, samozrejme, neospravedlňuje

a ďakujem
Napíš svoj komentár