..pamätám si, ako som ho pred 3 rokmi špehovala. Vídala som ho každý týždeň, obchádzali sme sa v meste.

Áno, bol mi sympatický už vtedy, to nemôžem poprieť. Raz na jar som sa túlala po vonku s kamarátkou a zase sme ho videli. Začali sme nenápadne chodiť za ním. Bol to taký pankáč (usudzovala som podľa nášivky Načo Názov, Punk, atď.) s tričkom Iron Maiden, ktorému rástli vlásky.

Potom nastala odmlka, bola zima a ja som riešila iné veci. No znovu mi skrížil cestu. Vo februári som ho videla na koncerte, bavil sa, smial sa s kamarátmi, pivo v ruke. Veľmi ma však neregistroval. Navyše v tej dobe mal frajerku.

Až prišiel máj, ďalší koncert. Bol tam, zasa s pivom v ruke a s kamrátmi. Bláznila som sa s kamarátkou, metlili sme na perfektnú hudbu. Pozrela som nad seba a on tam stál (hej, je najmenej o pol metra vyšší odomňa). Usmial sa a postavil sa ku mne, aby ma nestrhol pogujúci dav. Tam asi začal registrovať aj on mňa.

Aj keď to vyznie trápne, prvýkrát sme si písali na pokeci. Zastihol ešte čas, kedy som tam chodievala. Dohodli sme sa na stretku, bol jarmok a pamätám si jeho pripitého tackajúceho sa kamaráta, na ktorého dával pozor a ešte to, ako mi vravel o tom, že sa chce rozísť s frajerkou. Vraj hľadá niečo iné.

Často sme si písali, no v lete išiel na takmer mesiac do Čiech za rodinou. Hneď po príchode ma zavolal na pivo. Potom na ďalšie a ďalšie...

V septembri nastúpil na tú istú školu, kam som chodila aj ja. To znamenalo, že naše kamarátstvo sa takpovediac utužilo. Každý septembrový deň sme sa chodili prechádzať, vždy po škole alebo niekedy večer. Veľmi som si s ním rozumela, mala som ho neskutočne rada.

Prišiel prvý októbrový deň. Písal mi, že ráno ide na airsoft a večer by sa zasa chcel so mnou vidieť. Po takmer troch hodinách vonku ma šiel odprevadiť, lebo mi bola zima. Dlho ma objal.. a potom ma pobozkal.

A odvtedy som najšťastnejším človiečikom, ktorý behá po tomto hnusnom svete. Ale on mi ho spríjemňuje rovnako, ako všetci moji blízki. Je to moje srdco a nedám naňho nikdy dopustiť.

Je t'aime, mon coeur! ♥

 Blog
Komentuj
 fotka
smartboy  25. 2. 2012 00:12
nech vám to dlho vydrží Krásne si to napísala
 fotka
missfilth  25. 2. 2012 00:15
@smartboy ďakujeeeem veľmi pekne (za nás oboch ), snažila som sa
 fotka
gabushka  25. 2. 2012 00:22
zlatí to macovci spolu
 fotka
missfilth  25. 2. 2012 00:31
@gabushka Gabyyy
 fotka
niicol  25. 2. 2012 12:50
držte sa
Napíš svoj komentár