Ktovie, či už niekto o tomto mieste počul. Minule som sa tak hrabala na nete a našla som si pár článkov práve o dedinke Pluckley v Británii. Zrejme mi šibe, ale rada by som sa tam pozrela.

Isto si poviete, prečo, veď to môže byť obyčajná dedinka, taká, ako každá iná, ale v Pluckley nieje niečo s "kostolným poriadkom".
Je zvláštna tým, že sa tu nachádza mnoho takých tých starých domov, aké si pamätáme z filmu o Addamsovcoch, je tam úúplne krásny cintorín a.. čo je na tom to naj, koncentrácia duchov je tam obrovská. BOO
Obyvatelia sú na to vraj zvyknutí.. O týchto "nadprirodzených" javoch v spojitosti s Pluckley sa hovorilo už niekedy v roku 1090 v Knihe súdneho dňa.
Je známe, že takých 14 duchov sa tam zjavuje úplne pravidelne (nehovoriach o tých, ktorí sú tam takpovediac načierno). Každý z nich zomrel kruto, napríklad obesenec, Biela pani, ktorá zhorela zaživa, cigánka, zaľúbený párik, ktorý spáchal samovraždu, potom duch mlynára, ktorý sa prechádza po starom mlyne vždy pred búrkou, po chodbách hotelíka sa premáva čierny fantóm a zvyčajný je aj nevysvetliteľný krik ozývajúci sa takmer stále. Znie to neuveriteľne, vraj je to pravda, no chcela by som sa o tom presvedčiť na vlastné oči..

Hľadám teda nejakého sponzora a dobrovoľníka, ktorý sa tam pojde so mnou pozrieť. Je tu niekto taký?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár