čo sa to len so mnou deje? ? ..som zúfalá z toho ako som na každého zlá a nevrlá..a nie je to len hormonálnou každomesačnou zmenou..trápi ma tak veľa vecí v poslednej dobe, že nemyslím na nič iné len na problémy, ktoré by som potrebovala vyriešiť, že nemám čas ani len na to, aby som si oholila moje otrasne chlpaté nohy, či povedala Maťkovi, že ho strašne ľúbim ..
nie som vo svojej koži a neviem kedy sa to vráti naspäť..
myslieť pozitívne nepomáha..usmievať sa hoci by som najradšej prerevala celé dni v depke už nevládzem..moje srdce zachvátil neskutočný smútok a slzy a hoci by som mala byť tou najšťastnejšou pod slnkom, že mám takého muža pri sebe ako mám..slnko stále zalieva tma nech sa snažím ako chcem a som zlá aj na neho, hoci si to vôbec nezaslúži..
vždy som chcela všetko dokonalé..vždy som sa snažila linkovať si život, aby sa nestalo, že ma niečo prekvapí a teraz mi život za to zasadzuje údery pod pás také silné, že častokrát sa už nevládzem zodvihnúť zo zeme..
možno sa až príliš ľutujem a možno by bol život krajší keby som myslela trochu viac na seba ako na druhých..neviem sa to naučiť a preto trpí ten, ktorý za nič nemôže..nech mi prosím odpustí, ak som na neho zlá..bolí ma to ..
jediné čo chcem..je mať..pokoj v duši a ísť za svojím snom..pomôžete mi niekto? ?

 Denník
Komentuj
 fotka
eka88  4. 4. 2009 10:12
Žiaľ si budeš musieť pomôcť asi sama, jedine Ty to dokážeš..

A nemysli na zlé, aj keď to je možno ťažké, lebo si tým priťahuješ iba ďalšie zlo. Zabudni na trápenia, spomeň si čo ste s priateľom zažili dobré, rob to čo ťa baví, veď sa máš prečo usmievať nie? Tak prajem veľa šťastia a mnoho síl
 fotka
muco22  4. 4. 2009 19:58
ja pomozem!!
 fotka
elwinko  4. 4. 2009 21:25
čím viac sa snažíš, tým viac...
 fotka
ambracierna  4. 4. 2009 21:55
musíš to zo seba dostať.. dako vybi sa .. vypíš sa zabehaj .. chod na slnko naber endorfiny ... povedz tomu svojmu ako ho strašne lubiš a ohol si nohy pre dobry pocit prestan sa trapiť.. sprav si jeden večer pre seba a napíš si zoznam veci prečo sa ti to všetko oplati.. aj tie prehry a uvidíš že ono to má vyznam a isto bude lepšie..
Napíš svoj komentár