včera bol taký zvláštny deň..celkom som sa tešila domov..celkom nám s Maťkom šibalo a smiali sme sa skoro celý čas..proste štvrtok je môj najšťastnejší deň v týždni..pretože prídem domov zo žiliny a povinnosti minimálne do piatka večera odkladám ..
tak sme sa o deviatej večer rozhodli, že pôjdeme do tesca na prechádzku..že si kúpime nejakú fajn čokoládku a modré šampanské, hoci sme nemali čo oslavovať ..
cestou mi Maťko sľúbil, že mi kúpi nejaký fešný bižu prsteň v tescu ..
ale nikde tam nič také nemali..tak som mu navrhla, nech mi spraví prstienok z trávy..taký ako Marika Gombitová o ňom spieva ..
mala som mať zavreté oči, kým mi ho nepriviaže..a keď mi kázal oči otvoriť....
kľačal predomnou s malou červenou krabičkou v tvare srdiečka, v ktorej bol náááááádherný prsteň s veľkým kameňom a spýtal sa ma, či stále chcem byť jeho ženou a či si ho vezmem..nie samozrejme hneď..to má nejaký ten čas ešte ..ale..myslela som, že sa mi snáď sníva, že tam asi odpadnem od prekvapenia..rozplakala som sa ako malé dieťa..od šťastia, dojatia..nevedela som čo zo sebou..zadúšavo som len odpovedala ÁNO plačúc do jeho svetra..objímajúc sa ma spýtal či mi už smie ten prsteň navliecť alebo nie ..bol úžasný, ale troška veľký..nemohla som sa spamätať..bože..takže som zasnúbená..došlo mi to až po desiatich minútach.. ..ale som šťastná..nechcela som to od neho..nežiadala som, aby to spravil..a predsa to spravil..milujem ho tak veľmi, že sa to ani nedá slovami opísať..
šampanské predsalen bolo prečo piť..krásny večer..nikdy naň nezabudnem..a dúfam, že život bude tiež taký krásny..s mojím Martinkom..

 Denník
Komentuj
 fotka
lovehate  20. 4. 2009 09:58
gratulujem nech ste len a len šťastní ...
 fotka
geio  1. 5. 2009 00:20
asi ti dost jebe dievca

ale.......no nic, ser na to
 fotka
muco22  10. 5. 2009 22:10
preco by malo niekomu j...t ak niekoho miluje a chce s nim byt cely zivot?? porozmyslaj , ak to dokazes...
Napíš svoj komentár