poďme sa trošku venovať vzťahu ex-frajerka vs. ex-frajer..zostať priateľmi?? alebo si ísť len po svojom a sem-tam si spomenúť na časy, ktoré spolu prežili??..z morálneho hľadiska by tí dvaja mali zostať kamáratmi..z existenčného hľadiska NIKDY!..už len preto, že to čo bolo, jednoducho bolo..nezostať kamarátmi kvôli ďalším partnerom, ktorí to budú môcť chápať ako ďalšiu možnú hrozbu alebo nebodaj, že si budú myslieť, že tí dvaja stále niečo spolu riešia..

jednoducho, ak aspoň jeden z týchto dvoch má aspoň kúsok sebazáchovy, tak definitívne ukončí vzťah tým, že nebude kontaktovať toho druhého a bude ho ignorovať, ak sa on o to bude pokúšať..tomu druhému to skôr či neskôr možno aj dôjde..ALE..poznám prípad..veľmi stratený prípad..kedy to tej druhej strane proste nedošlo..rok po rozchode to jednoducho nie je schopná akceptovať a svojimi správami blikajúcimi na icq či na facebooku sa vtiera každý deň do životov iných, ktorí o to jednoducho už nestoja..
stále sa im pripomínať a vtierať, ale nie je práve dobrý spôsob ako si udržať to pomyselné priateľstvo..nieto ešte písať ex-frajerovej súčasnej frajerke..žeby boli oni dve niekedy priateľkami??..ja vravím nemožné..znova ten istý prípad..áno ex-frajerka si myslí, že možné to je..a tak kladiem otázku sama sebe..ako do pekla si tá obmedzená ženská môže myslieť, že bude najlepšia priateľka ex-frajerovej frajerky..ona si myslí, že s ňou budú chodiť na kávičku a na čajíčky a rozoberať s ňou ich vzťah??..

panebože daj nech sa to dievča konečne zobudí do reality a nedaj, aby jej mozog zostal taký zatemnený ako je teraz..

teraz uvediem jeden príklad..konverzácia ex-frajerky s ex-frajerovou frajerkou nazvyme ich Evka a Janka..Evka je ex-frajerka a Janka je súčasná priateľka..

Evka píše Janke na správu: ehm..ako sa ti páčilo na dnešnom predstavení v divadle??..
Janka prekvapená, čo od nej Evka zasa chce odpisuje:.. super sa mi páčilo..herci boli úžasní..prostá odpoveď na otázku, ktorú dostala..konverzácia ukončená..NIE ani zďaleka..
Evka ďalej píše Janke: ..no keď vravíš, že si sa bavila..mne to tak neprišlo a nemyslím si to len ja..zrovna dvakrát si sa nebavila a neusmievala, a určite preto, že som tam bola JA..
Janku to však stále nevyvádzalo z miery a ďalej píše:..ako ty môžeš vedieť prečo som sa ja v divadle neusmievala..mohlo sa mi stať veľa vecí, kvôli ktorým som nemala dôvod sa usmievať..za to ty si bola ako slniečko na hnoji..
Evka vo svojom živle rozpisuje sa ako sa strašne na to predstavenie tešila a ako bola šťastná, že videla po dlhej dobe ex-frajera..
Janka sa však ešte stále nedozvedela aký je pravý dôvod Evkinho záujmu o jej osobu, tak sa pýta prečo jej vlastne Evka píše.. veď ak si s ňou chcela pokecať mala za ňou po predstavení prísť..nato sa Evka urazí a utrúsi niečo v štýle: ..nebola si dvakrát nadšená, že ma tam vidíš, tak načo..
Janka už začína byť nervózna: ..kvôli čomu chceš so mnou komunikovať Evka?..chceš byť mojou kamarátkou?..no tak to asi nepôjde..chceš vedieť aké je to medzi mnou a Jankom?..no tak do toho ťa nič nie je..ja si nemám s tebou čo povedať..Janka to ukončila..(podľa môjho názoru veľmi vkusne a diplomaticky)

a tak Evka evidentne chytila nervy a Janke napísala siahodlhú správu, z ktorej vyberiem len úryvok pre vytvorenie obrazu:.. rozišli sme sa s Jankom a nemáme dôvod sa k sebe vrátiť.. sme len kamaráti.. ale ty si ma aj tak videla a zrejme stále vidíš ako hrozbu a ja nechápem prečo... aj ja som videla Stanku(ex-frajerova ďalšia bývalá) ako hrozbu, keď som bola s Jankom..(POZN.AUTORA: ako do pekla nemôže chápať že v nej Janka vidí hrozbu, keď teraz priznala, že ona Jankovu bývalú predtým za hrozbu považovala??) a kamarátka?..áno chcela som byť tvojou dobrou kamarátkou.. ale keď sa začala do mňa starať a navážať tvoja hlúpa kamarátka a mať blbé reči ohľadom mojej osoby(POZN.AUTORA: tá kamarátka som bola ja a blbé reči na jej osobu vníma to, keď jej nadám že je p..a? okey ..)... je v mojej blbej povahe proste s ľuďmi vychádzať za každých okolností..ale ako vidím, nie je záujem , hlavne keď ma niekto nemá rád len preto, že som chodila s Jankom..
na toto už Janka nereagovala a iba si pomyslela aká je Evka chudera..

no mne sa naskytá otázka: kde je ešte kúsok sebazáchovy Evky?..to už fakt je taká zadubená a nesvojprávna, alebo len nemá iných kamarátov a preto potrebuje rozbíjať Jankov vzťah??..nemá ani len toľko chochmesu nestarať sa do života iných..nemá chrbtovú kosť..ono je to tak..keď baba dostane kopačky, ťažko sa s tým zmieri..stále sa bude pokúšať dostať ho naspäť a použije všetky možné metódy na to dostupné..a tak len otravuje život iným, lebo stále trpí tým, že Janko má inú, ktorú teraz ľúbi.
Je mi Evky úprimne ľúto za to, že má taký slepačí mozoček..

!!!!!!!PS: pre objasnenie, lebo niektorí to zrejme nepochopili, toto je len paródia na vzťahy!!!!!!..

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  20. 1. 2010 19:37
ono...motanica poriadna...dá sa ostať aj kamarátmi, ale aj nedá....
 fotka
mirkova  20. 1. 2010 19:52
podľa mňa sa, samozrejme, dá zostať kamarátmi - ale ja o to už vo väčšine prípadov nestojím
Napíš svoj komentár