niekedy spravíme alebo povieme niečo čo nás potom neskutočne mrzí a namiesto ospravedlnenia žijeme v domnienke, že to ten druhý spôsobil, že to bola jeho chyba..alebo sa len skrývame, aby sme ušli pravde..aj ja som sa skrývala..dlho..ale dnes je to všetko iné..
dnes bol zlomový deň..porozprávala som sa o svojich problémoch a trápeniach a ospravedlnila som sa dvom ľuďom, ktorým som to dlhovala..snáď mi odpustili a majú ma radi hoci som niekedy taká hnusná harpia..

ale keď vidím koľko svinstva je okolo nás..nemôžem sa ubrániť byť inou..podvádza sa na každom kroku..či už vo vzťahoch alebo len pre svoj zisk..nikto už nehľadí na druhých, keď môže obohatiť seba..je mi zle z tohto sveta..nestojí to za nič..každý ide len za prachmi cez mŕtvoly a koho trápi, že na ceste za slávou pošliape ľudí, ktorých nie je vidieť?..

radšej chcem byť bezvýznamným červíkom ako hnusnou sviňou, ktorá hľadí len na seba..ale aj na to aby som bola sama sebou treba tvrdo pracovať..

 Blog
Komentuj
 fotka
bubiatqo  3. 1. 2010 23:16
pekna myslienka
 fotka
elwinko  3. 1. 2010 23:24
je tam toho veľa....veľmi veľa...
 fotka
george90  4. 1. 2010 12:56
"..nemôžem sa ubrániť byť inou.." lenže keď si toto povie každý, nikdy sa na svete nič nezmení



pekné myšlienky....
 fotka
muco22  4. 1. 2010 13:57
Pekny novy zaciatok... A ta posledna myslienka je dobra:" na to aby som bola sama sebou treba tvrdo pracovať" podla mna tiez musi clovek na sebe vela pracovat aby mohol povedat som sam sebou a som dobry clovek..
Napíš svoj komentár