myslela som si, že istá udalosť už padla do zabudnutia..ale včerajšok ma presvedčil o opaku..
viete, čo je najhoršie vo vzťahu?..keď sklamete niekoho dôveru a on Vám už potom neverí..upodozrieva Vás zo všetkého a sliedi či mu neposkytnete ďalšiu príležitosť na citovú búrku a plač..
áno..sklamala som..klamala som..ale preboha je to takmer rok čo sa to stalo..nedá sa tomu vyhnúť a zabudnúť? ..to sa mi vážne nedá veriť, že to čo je teraz je naozaj??..pravé??..a zo srdca??..to už potom asi fakt stojím za piču, keď mi neverí ani len človek čo ma miluje..
ale dobre..ja sa snáď z týchto mojich sračiek raz vyhrabem..
ak nie..no tak sa vidíme niekedy o desať rokov, keď prídem na návštevu na Slovensko..radšej sa odsťahujem na Nový Zéland ako byť tu s ľuďmi, ktorí sa nazývajú moji priatelia nadávajú mi do píč, jeblín a kuriev..to mi za to nestojí.. nie som handrová bábika.. JASNÉ????

 Denník
Komentuj
 fotka
zuzanne112  17. 1. 2009 15:52
prečo práve na Nový Zéland?
 fotka
geio  17. 1. 2009 16:29
toto je moje dievca
pod za mnou do holandska co na novom zelande?
 fotka
muco22  17. 1. 2009 16:39
je to jasneeee.... a k tomu zvysnemu: da sa verit, ze je to naozaj, zo srdca.. ale je to tazsie ako si asi myslis..ten clovek ma v sebe este dlho taku obavu a je opatrny vo vsetkom...a ani holandsko ani novy zeland ten problem nevyriesi..
 fotka
lovehate  17. 1. 2009 16:42
dá sa podľa mňa všetko,, i nemožné.. len treba chcieť.. (nevravím, že nescete)..treba si sadnúť, treba sa rozprávať.. treba si povedať, čo nás bolí a čo nám ubližuje.. a hlane nepozerať dozadu a na minulosť.. ale dopredu.. spolu a dopredu.. spoločne.. verím, že sa to čoskoro vyjasní a bude všetko v poriadku.. ja Vám držím palce..
 fotka
muco22  17. 1. 2009 17:11
niekto asi musi trpiet nejakym komplexom, ked ti tak nadava....chudak je to...
 fotka
chiflada  17. 1. 2009 20:25
vieš občas je ťažké nadobudnúť opätovne dôveru po sklamaní. a ľudia mnoho krát sklamaní sú prosto už skeptickí...
Napíš svoj komentár