Pár vecí z môjho života, by ti malo byť jasných.

Zo všetkých tabuizovaných tém sa venujem hlavne BDSM. Ak nevieš čo to je, googli, ak to chceš vedieť rýchlo tak googli obrázky a nie definície z wikipédie

Každopádne...

Sem tam hodím nejakú svoju poviedku na server pre BDSM ľudí, sem tam si ju niekto všimne a sem tam ma pozve na stretávkovú akciu komunity. Tie sa ale delia na zoznamovacie a „akčné“ stretká. A hej, slovo „akčné“ aj vo mne vyvoláva vlnu nechuti zúčastniť sa. Sem tam dokonca na túto zoznamovaciu stretávku nakoniec to dievča nepríde. Ale vy idete aj tak, lebo už ste v sebe nazbierali dostatok odvahy. Verím, že homosexuálne coming-outy sú náročnejšie. Ale ani verejné priznanie si, že ste sexuálny deviant a niečo z kombinácie slov ukrytých v skratke BDSM vás vzrušuje (alebo skoro všetko) nie je nič jednoduché.

Je to v absolútne priemernom, normálnom podniku v centre mesta, v podzemí. Podľa inštrukcií prídete ku baru a opýtate sa na uzavretú spoločnosť, no a oni vás pošlú na niekoho narodeninovú oslavu. Lebo fuck logic, že? Tak teda...ehm, tú DRUHÚ uzavretú spoločnosť, pani čašníčka. Ah tááák, dole do podzemia.

Aké... ironicky trefné miesto.

V tomto momente by si protagonista tohto príbehu mal uvedomiť, že je vlastne celkom introvertná netýkavka, no a že je neskoro a bude sa musieť nejako, socializovať. Ale s kým?

Prichádza na rad...ŠKATUĽKOVANIE! Letmý pohľad na všetky strany, analýza a ideme na to. Obecenstvo je zložené z pár archetypov.

Submisívne dievčatá. Vidno to na míle. Držanie tela, zväčša len počúvajú, mladšie majú okolo krku choker-y, staršie sa len usmievajú a letmo, ale v skutočnosti dosť pevne, majú fyzický kontakt so svojim manželom či priateľom, hocičo, držanie za ruku, rameno, alebo sú len pritlačené ramenom k nemu. Potom sú tu hluční ľudia, zväčša staré ženy a možno ešte starší muži. Táto skupina ma prekvapila najviac. Vždy som bdsm považoval za jemne „aristokratickú“ spoločnosť(hovoríme o ešte pred-50shades of grey-pohrome). Len pre vyvolených. Nie síce povýšených nad bežných ľudí, ale takých, čo si musia niečo prečítať, vedieť čo je to consent, aké sújeho pravidlá v BDSM, majú svoje naučené safewordy a sú všeobecne o svojej úchylke sčítaní a berú ju skôr ako hobby. Ale hlučná skupinka, to bol samý sedlák. Neupravený, požutý, vulgárny, nechutný sedlák.

-aha, maličké upozornenie, bohužiaľ sa nebudem snažiť nedotknúť nikoho citov. Proste idem a píšem ako si to zážitkovo a dojmovo pamätám.

Ďalšia skupinka boli páriky. Buď existujúce, manželia, priatelia, alebo všetko predošlé „in making- práve teraz“. No a nakoniec je tu stôl milo sa usmievajúcich, prívetivých a zvedavých ľudí. Absolútny mix vekov a typov. Skúsim: Slečna, dosť veľmi pri sebe, jemná gotička. Chlapec, akné, nedávno dospelý, možno ajťák. Sebavedomá žena, tiež trošku pri sebe. No a teraz hádajte... kto z nich je submisívny a kto dominant? V ajťákovi ste sa asi pomýlili, ten nám porozprával, že je dominant potom ako zistil, že mu mužský dominant nesedel. Asi mu krivdím, ale vyzeral ako panic.

Gotička toho narozprávala celkom veľa, ale všetko len o sebe. Až priveľa. Vyzerala tak nevyrovnane, plná kompexov. No a nakoniec, pani podnikateľka. Pamätám si ju najlepšie, lebo bola asi najčudnejší človek s akým som sa na tieto témy bavil. Teraz nekecám, jej mobil, vyzeral ako pudernička. V dobe, keď už boli dotykové displeje a smartfóny štandard nosila niečo čo malo klávesnicu v tvare kruhu. A bola dominantná, ale iba na špecifický druh mužov. Starci, bola fascinovaná ich zošuverenou pokožkou a vraj mala prísneho otca, teraz si to kompenzovala tak, že bola prísna na iných už starých otcov.



Niekedy uprostred noci sa nejaký old-timer rozhodol, že urobí pre nováčikov show. Konkrétne „pehliadka kufríka pre dominantov“. Cítil som sa, akoby som bol opäť v škole, keď mi nejaký na slovo vzatý odborník odporúčil, aby som sa presadil do väčšej haly za stôl, obzvlášť, keď som tu nový.

I shit you not! Vytiahol z kufríku análne dildo a podal ho do davu s obkecom na čo a v akej chronológii sa to používa. Keď potom pozrel na nejaké mladšie, obzvlášť submisívne dievča po svojom boku, bolo mi jasné v koho tele sa to nachádzalo. Prisahám, od hanby sa mi točilo v hlave. Ako môže byť niekto takto egocentrický blbý a slepý zároveň? Skrz tucet rúk sa ešte neochotne podalo pár bičíkov, svoriek a podobných nástrojov. Túto prednášku by som ocenil, keby nebol internet vec s veľkým V tak posledných...ja neviem 20 rokov?

Ktokoľvek so záujmom o BDSM si to najprv preskúma na počítači v intimite domova. Nerozumiem prečo tam vtedy stál tento sedlácky showman a mudroval čo všetko jeho kufrík obsahuje. Rešpetkoval som celú situáciu len pre to, že som tam nový. Ale ostatní okolo sa tvárili dosť znudene a aj tak ho nezastavili. Po čase sme sa vrátili naspäť na miesto. A onedlho sa mi na malú chvíľu zastavilo srdce.

Spoznal som kamošovu priateľku aj s jej naj kamoškou, ako zišli k nám dole po schodoch.

„Čááááu... ehm, čo vy tu?“

„Prišli sme si obzrieť miestnosť na moju narodeninovú oslavu.“

„áááá,“

„A čo ty tu?“



„Také stretnutie, z jedného fóra.“


 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
willbebetter  29. 1. 2017 23:00
mne ked spolubyvajuca rozpravala, ako sa na tom mieste ocitla a co tam videla, no skoro mi vyleteli kukucky z oci. a viem aj podnik Bratislavske (sub)komunity ma do istej miery fascinuju.
 fotka
narazuvzdornaa  29. 1. 2017 23:16
no ale malo detailov

viem od kamarata vselijake storky z tychto miest (inac take tajne zas nie su ) a for science by ma to hodne zaujimalo, ale presne tato mierne diskotekova atmosfera, uf.
 fotka
nespiacakraska  29. 1. 2017 23:21
Legendy neklamali...
 fotka
kvaziperiodicka  29. 1. 2017 23:27
som kedysi chcela napísať obdobný blog obdobného stretnutia či akcie, ale neprišlo mi, že je birdz vhodným miestom. Ale je pravda, že som chcela byť vtedy explicitnejšia.

Každopádne fajn rozprava
 fotka
mix  29. 1. 2017 23:30
@kvaziperiodicka Ako explicitnejšia? Ja som si odtiaľ nikoho domov neodniesol. A hore píšem, že toto nebolo stretnutie typu "akčné" - chce sa mi grcať keď to v tomto tvare napíšem.
 fotka
luboos  30. 1. 2017 11:49
Si bol na nejakom pseudo sedení Riders Dajdzers - len miesto knižiek a vankúšov prezentovali čarovný kufrík
 fotka
veny  30. 1. 2017 12:47
Dobrý článok. Tisic ľudí, tisic chuti. A ta panička s tou poderničkou nebolo to toto?


To bola zvláštna edícia pre zvláštnych ľudí
 fotka
mix  30. 1. 2017 13:40
@veny Veľmi možné že áno! Za svoj život som videl veľa divných telefónov (naživo) napr

alebo

ale tá púderníčka mi prišla celkom praktická.
10 
 fotka
girasol8  30. 1. 2017 16:19
Mne proste BDSM vobec nepride ako deviacia.
Ja si pod deviaciou predstavim pedofilov a takych, co si honia nad pouzitymi gatkami a ponozkami dievcat z pokecu.
Ci?
11 
 fotka
antifunebracka  30. 1. 2017 16:23
Obézne gotičky sú vždy subinky!
12 
 fotka
primitiv  30. 1. 2017 19:09
@girasol8 čo je zlé na honení si nad použitými ponožkami?
13 
 fotka
girasol8  30. 1. 2017 19:10
@primitiv ved nic, proti gustu ziaden disputat
14 
 fotka
primitiv  30. 1. 2017 19:11
@girasol8 btw. nepredávaš svoje staré ponožky?
15 
 fotka
mix  30. 1. 2017 21:21
@girasol8 TO je ale trochu obšírny pojem na to, aby si to zhrnula zo stola, že to nie je deviácia. » xman.idnes.cz/rozhovor-se-sad...
16 
 fotka
girasol8  30. 1. 2017 22:35
@mix ja som to nezhrnula zo stola, to som len vyjadrila svoj subjektivny pocit. Akoze viem, ze to je tak klasifikovane ale mne osobne to proste tak nepride
@primitiv nie, jedine ze by si zaplatil
Napíš svoj komentár