Dostal som sa do zvláštnej dilemy.
Stalo sa ti niekedy, že by ťa tvoj sused dokázal nejako potešiť?
Aby ti bolo jasné, keď som sa sem presťahoval pred viac ako pol rokom, netušil som, že o pavláč nižšie býva 30tníčka s tými najkrajšími nohami aké som kedy videl. Sú… ani nie tučné, ani nie moc chudé. Nie sú neprirodzene opálené ale ani nie moc bledé a pripájajú sa na vážne sympatické telo ženy, ktorá býva so svojím (pravdepodobne) mužom.

Takto to začalo. Že som prvýkrát v živote mal suseda, ktorý mi len svojou existenciou robí deň lepším. A bolo to fajn. Vždy keď som tie nohy zazrel, lebo skoro vždy nosieva len také tie kraťasky, tak sa mi zlepšila nálada.
Bolo to skvelé.

A potom prišiel ten deň, keď sme na pavláči fajčili vodnú fajku do dlhého večera. Práve som premýšľal, či to, čo u susedky nižšie tak nešikovne zahaľujú žalúzie, je fakt kuchyňa, ako som si to celý čas myslel. Keď vošla (práve do tej miestnosti!) a otočila sa chrbtom k oknu.

Wait… prepočítavanie.

V kuchyni je síce umývadlo, ale nie takéto. A načo by na ňom bolo MYDLO?
Spolubývajúca si ihneď všimla, že niečo nie je v poriadku a spýtala sa ma, či sa naša susedka vyzlieka, keď jej tam tak civím do okna.
…a ona sa ti fakt vyzliekala.
Zahliadol som ju spredu. Nerozumiem tomu doteraz. Ona nevie, že tie žalúzie ju nezakrývajú?

Mimochodom, bola krásna. Nevidel som skoro nič, ale to čo som zahliadol bolo fakt pekné ženské telo. Možno jej s tou 30tkou dokonca krivdím!
Trvalo to naozaj krátko, možno menej ako 5 sekúnd a sám od seba som pozrel inde. Spolubývajúca už vyštartovala na moju pozíciu a prezerala si to, čo som si sám odoprel.
Gentlemansky som vstal a odišiel dnu do bytu. Srdce mi búšilo taký drum n bass, že by som s tým bol slávnejší než B-complex.

Prečo som vstal?
Prečo som si nešiel nakŕmiť oči?
Veď…(ako som sa potom od spolubývajúcej dozvedel, začala sa po celom tele krémikovať…áno, PO CELOM!).

Až o pár hodín neskôr som si zdôvodnil môj ústup.
Nikdy som nemal suseda, čo by mi vedel zlepšiť náladu len tým, že existuje.
Alebo, že ju vidím na balkóne, ako vešia prádlo.
Aby bolo všetko jasné, nie som zaľúbený , má viac rokov než ja a má aj manžela. Je to typ ženy, ktorý by som nedokázal zbaliť ani vo svojich vlastných predstavách a voči takým mám našťastie blok.
…Takže , môj mozog si asi povedal, že ak je čo i len 1% šanca, že ma uvidí, ako ju tam šmírujem, celý koncept susedky, ktorá mi spraví deň, sa rozpadne.
A tak sa zapol autopilot, ktorý ma odnavigoval mimo jej dohľad. Pretože holých žien som videl už stovky, ale sympatických susied presne nula.
Až doteraz.

…mimochodom, už som ti povedal, že má prekrásne nohy?

Inak, stalo sa ti niečo podobné už niekedy?

----------------------------
Viac blogov zo života:
1. ako-zbalit-dievca-v-rychlom-obcerstveni-bez-jedineho-slova
2. posielam-sms-jeziskovi
----------------------------
Podľa mňa najlepšie blogy na dnes (30.4.2013) na birdz.sk :
Idiotproof: Why I love night buses
Riddler: Zoo(ne)logicka zahrada

 Blog
Komentuj
 fotka
madiska  30. 4. 2013 09:40
...ale vykreslil si ma ako malého úchyla, to sa mi nepáči
 fotka
antifunebracka  30. 4. 2013 16:16
ja bych ju spehoval. sak aj tak ju nemozem mat, tak co? navyse baba, co robi take veci pri takom okne, CHCE byt spehovana!
 fotka
lovinme  30. 4. 2013 21:53
milý článok veľmi
Napíš svoj komentár