Podal som mu poldecák a on mi pochválil džob.
- Závidím ti.
- A čo?
- No, že sa chodíš opíjať za firemné peniaze a ešte ti za to platia.
- Ale daj s tým pokoj, vieš koľkokrát som to už počul?
Tomu týpkovi neviem prísť na meno. Ale o takých pätnásť minút ho uvidím poslednýkrát v živote. Má však v niečom pravdu. Pravidelne sa vyskytovať triezvy na miestach, kde sa stýkajú len tí podgurážení má svoje výhody. Opakovaním sa pravdepodobnosť nezvyšuje, avšak situácia má častejšiu možnosť nastať.

Vzal som dva panáky a podišiel k dvom ďalším, ktorých mena si nepamätám. Jedného dňa celoplošne zavediem tú historku, že som mal autonehodu a od vtedy si zle pamätám a budem bezstarostnejší.
- Nikdy neprídeme do našej destinácie v plnom počte dámy, takže tieto sú navyše a dávam ich vám.
Nestihol som zachytiť čo po mne chceli, len som vzal ďalšie dva poldecáky a našiel ďalšiu dvojicu a takto som štedropanákovo behal po klube až kým som nenarazil na ňu.

Pozvanie na drink je malá veda. Vysielate tým signály a ako to už v pravidlách párenia býva, pre samčeka je to komplikované ako rituál vyvolávania dažďa. Krokom nerozumie žiadna zo strán. Ale obe ich musia dodržať, aby bola úroda. Takže napríklad, pozvať na drink príliš skoro môže znamenať nedočkavosť. A neskoro zase ospalosť. Najdôležitejšie je však vystihnúť správny čas kedy pozvať len toho druhého a kedy oboch, teda aj seba. To prvé je kompliment, avšak veľmi nezáväzný, to druhé je otázka, avšak veľmi vtieravá.
- Už máš po práci?
- Ja nikdy nemám oficiálne po práci, teda, až sa mi podarí zmiznúť z očí všetkým zúčastneným, môžem to považovať za koniec pracovnej doby.
Zahryzla si do spodnej pery.
Bolo to milé.
Vážne, skúste si niekedy naopak zahryznúť do vrchnej.
Ľudia pri tom vyzerajú ako diviak.
- A máš dovolené riešiť sa?
- Čo riešiť?
- No, SA riešiť.
- Akože s niekým?
- Akože s niekým.
- No, nezakázali nám to.

Bozky dávala dlhé a na to koľko alkoholu jej prúdilo v žilách a ako nadržane pôsobila neboli ani vulgárne. Bola to dlhá doba, čo som sa naposledy bozkával. Ale akákoľvek doba medzi bozkávaním je dlhá. Urobili sme si prvú prestávku na zdravotný nádych a endorfínmi podnietené zhodnotenie chuti toho druhého.
- Mám na teba otázku.
- No?
Opýtala sa. Trochu zahanbene, ale musel som jej ju položiť.
- Ako sa vlastne voláš?
Zasmiala sa a odpovedala, že Anna.
- A ty?

Brazílčanku som ešte nemal.
To je jediná vec čo mi kolovala v hlave odkedy mi pošepla do ucha, že by som mal ísť prespať k nej. Aj sa ma v tom bare niečo pýtali, aj som odpovedal, ale jediné čo mi behalo po hlave je asociácia Brazílie a sexu. Odkedy som na vlastnej koži zistil že Thajčanky vrieskajú počas celej cesty k orgazmu, akoby ich niekto znásilňoval, mal som voči nie-európskym partnerkám skepsu.
Nevymysleli Brazílčania intímne holenie voskom? Znamená to, že je tam dole hladká?

Vtom som sa spamätal. Týpek oproti mi práve chválil prácu, tiež by sa vraj chcel opíjať v robote s turistami. Len som mu povedal, že to počúvam stále a nie je to tak úplne pravda, ale keďže mi na kolenách sedelo sympatické dievča, ktoré som dnes vďaka tejto práci spoznal, nemal môj úbohý podtón žiaden efekt.
Čo ak je v tom niečo iné? Veď, takéto veci sa mi nestávajú.

Nový týpek, ktorý mi chválil prácu a nepoznám jeho meno len neveriacky pokrútil hlavou.
- Milý chlapci sú vždy na poslednom mieste.
V angličtine to znelo lepšie. Viac otrieskane. V mojom rodnom jazyku to je pomerne nová fráza. A znie čudne, tak čerstvo.
Týpek bol hezoun. Nie sympaťák, nie decenťák, bol to umelohmotnou krásou obdarený klon nejakého menej známeho britského speváka. V tomto priestore, na večierkoch, by som ho obodoval omnoho vyššie než seba. Ale potom som si spomenul, čo všetko urobí s charakterom motivácia.
Ja som tu práve skončil svoju prácu, nie najlepšie platenú, nie najjednoduchšiu, ale zaujímavú a netradičnú. Ty môj milý si letel za dvesto našetrených libier z Londýna do Bratislavy, lebo je tu lacné pivo a z vreckového si si potom ako pán kúpil vlastnú izbu v hosteli. Aby si si tu čo? Našiel lásku svojho života, že?
MilýchlapcisúvždynaposlednommiesteMOJARIŤ!
Si si sem prišiel zatrtkať a teraz ťa mrzí prečo si si za tie prachy radšej neskočil do bordelu.


Vo výťahu som bol už príliš opitý na vlastné pochybnosti. Je dosť v pohode, po ceste som jej vymenil svoju bundu za info, či z tohto plánuje mať niečo vážne.
Odpoveď odohnala problémy s budúcnosťou.
Ale aj tak som nevedel či ideme sexovať, alebo si vedľa seba ľahneme a zaspíme a bude to len nejaký ďalší čudný zážitok. Jasné, že som bol nadržaný, ale ani druhá možnosť by ma neurazila. Čudné zážitky sú fajn.

To, že sex nebude mi bolo jasné v momente keď sme vošli do jej izby, boli tam štyri dvojposchodové postele. Dnes večer tu mali prespať minimálne tri dievčatá, chystajúce sa práve teraz na spánok a možno ďalší štyria ľudia, ktorí časom prídu, lebo tieto kufre sa sem nedopravili samé.
Od istého momentu so sebou nosím kefku, holiaci strojček a vlastne všetky hygienické potreby. Viem, že to zo mňa robí čiastočne ženu, a z mojej príručnej batožiny kabelku, ale ja aj tak nepijem pivo a nepozerám futbal, takže len malá kvapka do oceánu pochybností pre okolie, či nie som vlastne gay. Bol som teda pripravený si ľahnúť a spať a neupokojovali ma ani jej bozky na krk počas umývania zubov. Prichádzajúca divná situácia visela vo vzduchu.

- My sme sa s Annou rozprávali a je to v pohode, ja sa proste len takto otočím a nebudem počúvať, robte si čo chcete.
- Presne, my ideme spať, nás si nevšímajte.
Pozeral som na dievčatá na izbe, ale už bolo zhasnuté, nemal som poňatia ako sa tvári človek, čo toto hovorí s plnou vážnosťou a necíti sa divne. Na druhú stranu, v Brazílii majú asi bohovsky dobré priateľstvá.
Ako si skrotiť draka tri, asi tak bozkávala Anna.. Určite existuje nejaká vedecká štúdia o tom, že jazykový sval je prispôsobený rodnej reči. Čiže nik z nás sa nebozkával po anglicky. Keď mi jej ruka vkĺzla do trenírok, ten slovenský jazyk trochu ustúpil.
- Ehmm
- Je niečo zlé?
Zašepkala.
- Máš skvelé kamarátky, ale takto to nepôjde, nie som zvyknutý mať obecenstvo.
Odšepkal som.
Nepovedala nič. Stále bola tma. Jej horúce, tvrdé bradavky však posielali mozgu všetku energiu, aby vymyslel kde a ako decentne súložiť.
- Ale... čo keby som ťa pozval do kúpeľne?

Preboha, uvedomil som si, že takmer všetky moje výstrelky začínajú v kúpeľni. Ale môžem ja za to, že je to jediné miesto, kde sa človek môže pokojne zamknúť?


V kúpeľni sme nechali zhasnuté. A ja som zase nechal kondóm vo svojej taške v izbe plnej ľudí, čo predstierajú, že spia a myslia na hokej, alebo ja neviem na čo myslia Brazílčanky, keď nechcú myslieť na sex svojej kamarátky s domorodcom.
To však nevadí, pravidlo úspešného prvého styku je privodiť orgazmus jej skôr než sebe. Tým, že z rovnice vynechám svoj penis sa úspešnosť zvyšuje.
Opatrne jej pri bozkávaní zosuniem nohavice a keďže cítim, ako je brutálne nadržaná, nezdržujem sa hladkaním a rovno jej položím ruku na rozkrok. Brazílske voskovanie. Myslel som si. Jemne sa k nej prikloním a poviem svoju uvítaciu formulku, krkolomne preloženú do angličtiny.
- Keby sa ti čokoľvek nepáčilo, zastav ma.
Neviem či ma počula, dosť začala vzdychať. Druhú ruku jej položím na krk a pritlačím ju o stenu, aby som ju v tej tme nemusel hľadať. Ako vždy, najradšej by som prijal nejaké jemné pípnutie sirény oznamujúce orgazmus, lebo nemám poňatia či sme pred, po, alebo počas.
Vzdychy ju občas umlčím tým, že jej nasilu zakryjem ústa. Keď sa trochu zdržíme, možno už budú vedľa spať aj naozaj. Len nesmieme robiť hluk.

Párkrát sa pokúsi mi to oplácať, ale momentálne kormidlujem ja a svaly na rukách jej vypovedajú ako handrovej bábike. Tak, ako nie je slušné, pýtať sa na vek, nie je slušné pýtať sa žien ani na počet dosiahnutých orgazmov. Takže skromne odhadnem, že tento bol len druhý. Na ruke som totiž pocítil kvapky a uvedomil som si, že bosou nohou stojím v kaluži. Matematik by to vyjadril asi takto: S istotou môžeme tvrdiť, že minimálne jeden orgazmus bol dosiahnutý.
Keď dovzdychala zašla tam rukou sama a zmätene poznamenala.
- Toto sa mi ešte nestalo.
- Nie? Ja som to už zažil.
A keďže som videl, že je v rozpakoch, dodal som:
- je to podľa mňa brutálne sexi.

V hlase jej bolo počuť odľahnutie. Teraz sa konečne načiahla po mojom rozkroku. Prisahám, že v nejakom alternatívnom vesmíre som ju v tom momente od nedočkavosti zvalil na zem a znásilnil tým najbrutálnejším spôsobom. Ale mozog sa na malú sekundu prebudil a aj za pomoci mojej rozsiahlej fantázie mi bolo jasné, že praktický sex a ani žiadne moje uspokojovanie, sa nemá šancu udiať. Videl som, tú únavu. Svoju aj jej. Odsunul som jej teda ruky a pobozkal ju.
Moje pohlavie , tuhé a smutné, sa oprelo o jej bruško a venovali sme si objatie.
- Ja sa nebudem hnevať, už len takéto pozvania sa mi bežne nestávajú.
Bolo jej to ľúto, ale mojím spermiám, nedočkavým po uzretí denného svetla to bolo ľúto viac.
Izbu s kapacitou osem osôb sme v tejto chvíli vďaka mne prekročili o jedného človeka.
Ľahli sme si. Našťastie mala posteľ dole. Pritúlili sa k sebe a popriali si dobrú noc. Namiesto uspávanky som jej ešte prikryl ústa a pripočítal na konto jeden neoverený a decentne tichý klitoriálny orgazmus a nakoniec sme obaja vyčerpaní zaľahli. Netrvalo to však dlho
Ešte v polospánku som ju objal, zaplakal v duchu, že sa tento deň nemôže zopakovať a uistil sa že spí.
Pomaly som vstal z postele a obul sa.
Takéto veci sa mi nestávajú.
A ráno už musím byť niekde inde.

 Pseudoblog
Komentuj
Napíš svoj komentár