Čeklist, neviem či na to máme v našej ľubozvučnej reči nejaký trefný výraz. Ale vyplnený čeklist je to o čom chcem hovoriť. Vypĺňate ho keď idete darovať krv. Sú tam otázky akože či ste sa nechali tetovať, alebo prenášate choroby, ale tiež aj také čudné veci, akože či ste boli v 80tych rokoch v Anglicku či čo. Anyway, bol som nervózny, keď som ho podal doktorovi. Bol to taký, milo vyzerajúci tučný ujko, vzal do ruky ten dvojhárok, položil si ho na stôl...

-ja do toho celý čas len že kurva kurva čo tak zdržuješ už sa doboha pozri a spýtaj

... ujko si zdvihol veľkým gestom okuliare na retiazke a nasadil si ich...

-doboha, celý test je koncipovaný tak, aby boli všetky SPRÁVNE odpovede na jednej strane a jedna tam, dopiče, vytŕča tak sa na to už spýtaj.

...doktor obrátil stranu, položil prst na vrchné políčko čeklistu a pomaly, až divadelne ním posúval na dol, nejaká trinásta otázka bola niečo ako: Mali ste sex s osobou inej národnosti, alebo v cudzine za posledných 5 mesiacov?

-hej

...“no á, čo je totóó?“ opýtal sa. Nadvihol som sa na špičkách, že akože neviem ktorú otázku myslí, možno tú o tom či som mal sex s chlapom a chce sa spýtať prečo som zaškrtol, že nie?

No a teraz sa zastavme, predstavte si tú situáciu a seriózne si odpovedzte, čo ako by ste na otázku „čo je totóó?“ akože chceli odpovedať. „Nó, to bolo tak, že ...“ jeho reflexy sa zlepšili, ruky mu vystrelili pred telo. „Ale prosíííím vás, žiadne detaily. Potrebujem vedieť, o čo šlo.“ „...o thajku, ale teda, nie takú, v Anglicku...zo slušnej rodiny, všetko okej, respektíve, no, nebol to úplne sex, aj keď sme teda mali po ruke aj kondómy a teda...“ Zakrútil hlavou akože...tá dnešná mládež, alebo čo. Zaškrtol to na druhej strane, prebehol (už bez prsta na papieri) zvyšok čeklistu a poslal ma umyť si ruky.

Umyl som si ich, aj ma zdrbala sestrička, že ruky sa neumývajú ako u starej mamy pred obedom, ale že až polakte, lebo veď mladý pán odkiaľ vám podľa vás budeme brať krv?

-no veď hej kurva, ja som teraz riešil, že čo to s tou thajkou vlastne bolo keď nie sex?

Stojím v tescu. Ale je tak rok, ja neviem, ešte sa to počítalo že dvetisíc a nejaká jedna cifra. Toto anglické tesco je nejaké divné, niektoré pokladne tu vyzerajú ako váhy na ovocie či čo. Držím v ruke kondómy. Neviem, asi nejaké druhé v živote čo kupujem. Stojím v rade a potia sa mi ruky, a podpazušie a chrbát a asi aj päty a mozog. Lebo nejaký mudrc sa rozhodol malé balenie durexov pre ISTOTU zabaliť doprotikrádežového plastového obalu o veľkosti harrypottera štvorky, aby hneď všetci vedeli, že si kupujete kondómy. Decentné balenie, žmurk a dajú vám dole ten megaobal čo vyzerá ako menšie akvárium. Niekto ma poklope po ramene v rade.

Otočím sa.

„Sorry sir, but you can use the self-service cashbox if you have only one item.“

Babička. Radu, že ako si môžem kúpiť kondómy decentne na tých váhach na jedlo a obslúžiť a zaplatiť si to sám bez interakcie s ľuďmi , mi dala babička.

„Thank you for your advice, but until now, i didnt know, how it works.“

Usmiala sa a čakali sme ďalej.

Ja som vypotil 99% svojej telesnej vlahy a zomrel som tam v tescu na dehydratáciu. Teraz som mŕtvy. koniec.

...no dobre, už som na izbe, aj s kondómami, ktoré vlastne nepoužijem, ale tak pre istotu. Thajka už zaspala vedľa mňa, potom sa držíme za ruku, potom teda sa držíme rukami a potom naše ruky už robia všetko a... a ja že, nechceš sa oholiť? Spravil by som ťa ústami.

Lebo teda, neviem či ste niekedy videli porno z ázie, ale, no už máte predstavu. Tak som sa vlastne dozvedel, že v thajsku, ale predpokladám, že aj v iných ázijských krajinách, sa ženy neholia, lebo by potom vyzerali ako nezletilé dievčatká, s tými ich maličkými telami a detskými tvárami.

Inak, ak už sme pri tom ázijskom porne, všimli ste si aké hrozné zvuky vydávajú? Overený fakt! Neznesiteľné.

Ono, hrozná na tom bola jedna vec. Aj napriek tomu, že sme sa predom rozprávali, ako spolu nechceme chodiť a že skôr ideme do tejto veci, lebo každý onedlho už bude zase doma a je to skúsenosť, ktorá sa možno nezopakuje, tak aj napriek tomu som bol zrazu po tom „sweet“ a „boyfirend“ a zrazu to začalo vyzerať, že som sa vlastne pomýlil a nemal z toho nič robiť. O tom, že som bol pri tom všetkom asi najväčšia kurva pod slnkom si povieme inokedy...veď, vtedy som ešte mal predsa vážny vzťah.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
narazuvzdornaa  25. 1. 2017 07:21
Najviac m zaujima, ako si sa dostal cez self service s tym cipom, to ti musi dat dole obsluha, neee?
 fotka
vymyslinick  25. 1. 2017 07:49
boy-fire-(e)nd
v treťom riadku odspodu ma baví
... dúfam, že to neopravíš !!!
 fotka
vymyslinick  25. 1. 2017 13:04
Jáj, a k otázke tam hore ...
aj celkom hej, ale keď ho (nadpis) - a
akurát to mám odskúšané, že
sa to dá - zmeníš na " ... clit-baitový ..."
a budeš sa tváriť, že ide o nešťastný
preklep, majitelia Birdza budú jasať
nadšením, koľko že to nádherných
jedinečných zobrazení majú.
 fotka
mix  25. 1. 2017 14:48
Clit-baitovych zase pobavilo mňa.
 fotka
antifunebracka  25. 1. 2017 16:13
Neznášam kondómy, to je najhorší vynález na svete.
 fotka
mix  25. 1. 2017 22:07
@antifunebracka aby si vedel tak kondómy si to myslia o tebe.
Napíš svoj komentár