Ahojte. Hej je to pravda. Som taký lenivý, že sa mi nechce ani zapínať počítač. Na tento článok som sa chystal už pár chvíľ, ale akosi som si naň nenašiel čas.

Dnes, kedy mnou lomcuje choroba, som si ale povedal, že môžem aspoň začať. 

Ide skôr o to, aby som vám prezradil prečo som zavítal na birdz. 

Kedysi dávno bolo mojím koníčkom písať články .. písal som rôzne druhy článkov, ale najviac ma bavilo riešiť amatérsku grafiku. Ako som však vyrastal z nohavíc do nohavic, moja záľuba začala strácať stavu. Prečo? Práca? Priatelia? Iné záujmy? Neviem. Nejak to prišlo. Musím sa vám pochvalit, že kedysi som mával krásne návštevy od 100-200 čitateľov denne a pre mňa to nebolo zrovna malo.

No a nedávno ma pochytila túžba vrátiť sa ku grafike a zase skúšať zaujať ľudí. Nevyšlo mi to však z jedného úplne trapneho dovodou. Ten dôvod je taký, že bohužiaľ viem len tvoriť vo photoshope a okrem blogov na blog.cz nič iné neovládam. Vraj prečo som teda nepokračoval tam? Ale hej skúšal som to. Koťuha blog.cz však už starého mňa asi nechce a administracia mi absolútne odmieta povoliť zmeny na dizajne blogu.

Skúšal som teda nájsť iné útočisko, ale vzhľadom na to, že už nemám 15 rokov ako vtedy, nemám ani toľko voľného času na to, aby som sa učil s novými stránkami. Spomenul som si však na birdz, kde som už kedysi daaaaavno (vtedy ešte myslím zomierali posledné kusy dinosaurov) listovať blog za blogom a preto som sa rozhodol, že pokiaľ nevyriešim svoj grafický problém, budem sa vypisavat aspoň tu.

Ak niekoho z vás zaujíma môj blog, kde som skončil a blog kde som chcel začať, pripájam odkazy ⬇️

madro.blog.cz .. tu som bol

kapitola3.blog.cz .. tu som chcel byť

 Blog
Komentuj
 fotka
klidopido  26. 9. 2017 18:29
Písaj. Písaj.
Písaj.
Napíš svoj komentár