Keď sa mi ako tak podarilo zbaviť sa Anety, začal som sa pokúšať prestať s chlastom, trávou a chemickými večierkami. Nakoniec som to dokázal, ale trvalo mi to ďalšie dva roky. Stále som sa k tomu vracal. Dokázal som to možno iba kvôli tomu, že tie stavy už neboli také super ako na začiatku, ale boli čoraz depresívnejšie a desivejšie. Ďalším problémom bolo moje sebavedomie.

Podľa psychológov zdravé sebavedomie nie je vrodené, ale vyvíja sa od raného detstva. U mňa sa v jedenástich prestalo vyvíjať, keďže som sa dobrovoľne nechal odjebávať Anetou bral kadejaké sračky. Počas tých šiestich rokov malo zopár dievčat o mňa záujem, ale ja som chcel len Anetu. Takže z toho nič nebolo. Keď už sa mi ju po šiestich rokoch teda podarilo do určitej miery dostať z hlavy von a začal som nadväzovať iné vzťahy, bola to katastrofa. Strašne som sa bál niečo si začínať s dievčatami kvôli môjmu nízkemu sebavedomiu.

S Monikou som sa poznal od základnej školy. Bola to nádherná modrooká blondína, s dokonalým telom. Stelesnenie krásy! Strašne ma chcela, bola do mňa úplne zbláznená, ale ja som sa vôbec nemal k činu, aj keď sa mi strašne páčila a možno som k nej aj niečo cítil. Dohodli sme si rande. Mal som meškanie. Tri hodiny... Potom som stretol už iba jej najlepšiu kamarátku, ktorá mi oznámila, že sa mi ju podarilo iba rozplakať. Pokrčil som ramenami. U Moniky som kvôli svojej ľahostajnosti definitívne skončil. Bodaj by nie, keď som nejavil žiaden záujem, aj keď ten tam bol...

Potom sa na mňa v jednom kinderbare (nalievali aj deťom) zavesila Sveťa. Povedal som si, že by som to s ňou mal predsa len skúsiť. Začali sme spolu chodiť... ani raz som ju nepobozkal, tak som sa bál. Po mesiaci ju to so mnou prestalo baviť.

Iniciatívy sa chytila jej kamoška Lucia, ale ani tá nepochodila u mňa lepšie. Bol som proste k ničomu. Medzitým boli nejaké oblizovanice so spolužiačkami na chatách, ale to som bol ožratý, takže o sebavedomí nemohla byť reč.

Potom sa na mňa nejak zavesila Kačena, s tou som tiež začal chodiť, ale tej som sa bál ešte viac, lebo bola odo mňa staršia. Tú som za 3 mesiace tiež ani raz nepobozkal. Tiež ju to prestalo baviť. Bol som úplne nemožný.

Blížila sa maturita. Vo štvrtom ročníku som si už začínal prehovárať do duše a začal si nadávať, že som išiel na takú stupidnú strednú školu. Začal som mať paniku z toho, že skončím s lopatou v ruke. Obmedzil som trávu na minimum, prestal s chemickými večierkami. Ten chlast tam ešte bol. Začal som sa ale učiť. Môj život zmenil smer takmer o 180°. Zmaturoval som na samé jednotky, aj keď to bola na takej škole fraška, ale učiteľom spadla sánka. Dal som si prihlášku na STU do bratislavy vraj na najťažší odbor na fakulte (fakultu a odbor nebudem menovať, kvôli anonymite... je tu pár ľudí, ktorí by ma hneď spoznali . Zobrali ma.

Pred maturou som začal chodiť s Monikou č. 2. Vlastne ona ma zbalila.. ako to bolo u mňa vždy, keďže iniciatíva u mňa bola v bode mrazu. Monika č.2 bola nádherná ženská s exotickým výrazom. Akoby bola nejaký kríženec európanky s arabom. Chodil som s ňou pol roka. Za ten čas som ju nepretiahol. Nedala mi. To už bol skôr nejaký problém u nej. Ale bol tam nejaký pokrok, už sme sa bozkávali Odišiel som na výšku do Bratislavy a rozišla sa so mnou. Zvláštne bolo to, že som sa za pol roka vzťahu o nej absolútne nič nedozvedel. Bola strašne uzavretá a tajomná.

Na výške som spoznal Zuzanu. Šukali sme ako zajace...

ale to až nabudúce

 Blog
Komentuj
 fotka
wildrosen  10. 8. 2013 15:26
Perfektne chronologicky postavená biografia tvojho milostného života
 fotka
mojdedo  10. 8. 2013 15:36
@wildrosen + ešte niečo navyše... ďalej bude zakódovaný odkaz na to, ako si poriadne zatrtkať
 fotka
bludiacisvetom  10. 8. 2013 16:14
nechapem prečo ťa tie baby nemohli pobozkať prvé keď už si sa ty nedal k činu...
 fotka
mojdedo  10. 8. 2013 16:16
@bludiacisvetom ja to tiež nechápem ale asi majú radi chlapov, čo prevezmú iniciatívu
 fotka
bludiacisvetom  10. 8. 2013 16:27
ale každá jedna? a potom, miesto toho aby samé niečo urobili, tak radšej ušli..
 fotka
mojdedo  10. 8. 2013 16:28
@bludiacisvetom ale tak ja som bol nemehlo uplne...
 fotka
spisino  10. 8. 2013 18:12
zatial sa to dobre vyvíja
 fotka
antifunebracka  23. 3. 2014 01:09
nic si z toho nerob, ja som bol este ovela vacsie nemehlo az po skoro koniec VS
Napíš svoj komentár