Zobudil som sa po opici, sám. Žena sa odsťahovala. Bolesť hlavy, nevoľnosť. Otvorím chladničku, vyberiem pivo v nádeji, že bude pôsobiť ako vyrovnávak. Zavolal som do práce, že som chorý. Nejak sa to urovná. Šúľam si cigaretu a je mi ešte horšie. Dal som si aj poldeci a išiel do krčmy. Určite tam budú aj iní asociáli a polobezdomovci. Bago, Stará Mama, Pišta, možno Vlado alias bubeník.  Všetko vybubnuje. Tajná služba nášho zapadákova.

Keď som sa ocitol v dverách krčmy, Jana ma ani nepozdravila. Sere ju, že ju mám len na sex. Mne to môže byť jedno, keďže od nej už v živote žiaden sex pravdepodobne nedostanem.

"Veľké pivo!"

"Choď do riti", odvetila Jana.

"Pekne sa správaš k zákazníkom" odpovedal som kľudným hlasom, postavil som sa a išiel do obchodu hneď vedľa krčmy. Kúpil som si dve fľaškové desiatky a Marsky. Tabak sa mi minul a dobrý tabak dostať len v meste. Fľaškové pivo som si otvoril o stojan na bicykel a sadol na schody pred obchodom. Popíjam a fajčím a je mi fajn - relatívne fajn.

Do obchodu akurát išla Margita. Čerstvá dôchodkyňa. Bývalá úradníčka. Milujem úradníčky ("Nedá sa, nedá sa, nedá sa, musíte mať 30 potvrdení a potom sa možno bude dať").

"Pche" prskla Margita - "taký opilec, ako môže riadiť takú veľkú firmu?!"

"Len výrobu, Margitka, len výrobu, nie celú firmu" odpovedal som rehotajúc sa.

Niektorí ľudia nedokážu zniesť, že opilec, ktorý sa ťahá s dedinskými asociálmi je výrobným riaditeľom. No a čo! Vždy som mal divných kamošov.. už od detstva.

Dopil som, dofajčil a pobral sa domov do postele. Zajtra sa mi snáď podarí dostať sa do práce.

 Blog
Komentuj
 fotka
jarmulkazidan  17. 11. 2015 18:08
To je naozaj o tebe?
 fotka
mojdedo  17. 11. 2015 20:11
@jarmulkazidan ked ja si uz nepamatam
 fotka
reezy  19. 11. 2015 12:56
Super to je
 fotka
antifunebracka  20. 11. 2015 16:03
takto nejako si predstavujem napicu zivot
 fotka
mojdedo  20. 11. 2015 23:27
@antifunebracka tak to ma tesi
Napíš svoj komentár