Uff...ani sa to nezdá, ako ten čas rýchlo beží, že? Ešte pred pár dňami som na poukážku písala 2010 a už je to pár dní, čo tu máme rok 2011. Hoci aj tak všade ešte píšem 2010 (>_<

Dúfam, že ste sa so starým rokom rozlúčili, ako sa patrí.
Či už v kruhu rodiny, alebo priateľov, alebo po boku milovanej polovičky, alebo (ako sa to podarilo môjmu známemu) v pevnom zovretí so záchodovou misou (čo dúfam sa nenájde už nikto iný). Takže snáď ste oslávili a zamávali na rozlúčku. Ostatne...zaslúžil si to, nie? Veď ho už nikdy neuvidíme (^_~)

Kto sa 1.1.2011 zobudil v "príjemnom" objatí rannej opice, ruka hore! (^_^)/
Ja som (našťastie a na veľké počudovanie) takú skúsenosť nemala.

Keď si tak zrekapitulujem Silvestrovksú noc, bolo tam aj troška nostalgie. Keď sme tak stáli na námestí, pekne v objatí, úsmev na perách a ohňostroj nad hlavami, myslím, že som nebola jediná, čo si v mysli prehrala zopár významných momentov z predošlého roka.

Okey~ Čo bolo, bolo (^_~) Život ide ďalej a pred nami sa črtá nový rok a otvára sa nám nová cesta, ktorou vykročíme. Takže hoci dooosť oneskorene, ale viete, ako sa hovorí...radšej neskôr, ako nikdy...

Želám krásny nový rok! Nech sa všetkým darí, nech sa častejšie usmievate, nech ste šťastní a hlavne...have fun (^_~) veď život je len jeden, tak si ho treba užiť. Takže...žiadne stresy, aj keď sa občas nedarí, nevzdávajte sa svojich snov, aj keď sa zdajú byť až príliš vzdialené a netrápte sa vecami, ktoré nedokážete zmeniť.

S ♥ Mon

Ok a teraz sa už s veľkým odporom poberiem učiť na skúšky. Veď viete...skuškové nepočká. Ciao~

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár