I love you.
I want you.
I hate you.
I need you.

Hey, Chris, občas premýšľam, prečo osud dovolil, aby sme sa my dvaja stretli. Si môj úplný opak.
Nádherný človek s neobyčajnou charizmou. Pritiahneš na seba pozornosť už len tým, že vstúpiš do miestnosti. Máš v sebe niečo, čo ľudí núti uprieť na teba pohľad a už ho od teba neodvrátiť.
Ešte nikdy som ťa nevidela samého, vždy máš okolo seba svojich ľudí. Si ako Slnko, okolo ktorého sa točí všetko ostatné. Ľudia k tebe vzhliadajú, často ich vidím, ako sa snažia upútať tvoju pozornosť.
Hey, Chris, povedz, prečo si si vybral práve mňa?
Baby po tebe šaleli, mohol si mať všetky, no nemal si žiadnu. Stačilo ukázať prstom, usmiať sa na nich a padali ti k nohám. Tvoj život by bol tak jednoduchý. No ty si ukázal na mňa a ja som sa ti k nohám nehodila.
Hey, Chris, prečo si si vybral niečo, čo nikdy nebudeš mať?
Nie je to tak, že by som ťa chcela trápiť. Nie je to tým, že by som ťa nemilovala. Vedel si, že to nebude ľahké a vedel si, že to nebude navždy. Už na začiatku sme poznali náš koniec.
Hey, Chris, vieš, čo som na tebe milovala najviac?
Tvoje hrejivé čokoládové oči, tvoj perfektný nos, tvoje neskutočne horkosladké pery. Tvoj postoj "som nad vecou" a tvoje krehké vnútro. Tvoj zápaľ pre vec, tvoj flegmatizmus. Naivnú cynickosť. Tvoj záujem oblečený v plášti ignorácie. Tvoje nedosiahnuteľné ciele.
Hey, Chris, pamätáš si, čo si mi vtedy povedal?
Chcem to skúsiť...Čo bude, bude, budúcnosť je ďaleko...
Nebola až tak ďaleko, však? Deň za dňom, týždeň za týždňom ubiehali ako splašené kone a ty si sa stále držal prítomnosti. Ignorujúc to, čo nás čakalo, hoci si to už dávno vedel.
Hey, Chris, odpustíš mi niekedy?
Nebola to moja voľba. Vedel si, že to príde. Poznal si moje plány. Tušil si, že odídem. Povedala som ti to na začiatku. O pár mesiacov odchádzam. A odišla som.
Hey, Chris, občas premýšľam, či to bola láska, čo ťa ranilo.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár